Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

Gledajmo mi potomke Ratka mladića, karadžića i drugih sivih tica... Za kralja jedine srbije
Zao mi je sirovi ali krqlj se ne bira kralj se postaje rodjenjem . To sto se tebi ne svidja jugoslovenski princ i sto je cak i tebi jasno da on nije dostojan da bi bio kralj nije dovoljno da bi mogao da sebi izaberes drugog za krqlja . Sef drzave se bira ali samo u republici dok se u monarhiji sef drzqve postaje rodjenjem bez obzira sta o njemu mislite vi iz nizih klasa

Aca drugi da priča ne ume,
Bruka Srbe mili dragi kumeee,
Cercilova izdajnička četa sad se
Kume po Dedinju šetaaaa

Katarina kite mnoge primaaaaa
Želi biti kraljica Srbimaaaaaa,
Rodila je kopilad po svetuuuu
namerila sebi novu metuuuuu

Oce Aca al srbi ga neće
Oce bilmez ali nema sreceeee
Izdajnike Srbija ne voliiiiiiii
Jadnog acu to žulja i boliiiiii
Jos da su ti tu i gusle pa da zapevas hahahaha

Zao mi je sirovi ali krqlj se ne bira kralj se postaje rodjenjem . To sto se tebi ne svidja jugoslovenski princ i sto je cak i tebi jasno da on nije dostojan da bi bio kralj nije dovoljno da bi mogao da sebi izaberes drugog za krqlja . Sef drzave se bira ali samo u republici dok se u monarhiji sef drzqve postaje rodjenjem bez obzira sta o njemu mislite vi iz nizih klasa
Ma nemoj

A jel njegov pradjed pero Rodjen ko kralj?

IL se kao potomak kradjordja (vodje ustanka) sam proglasio kraljem prethodno zbacivsi onu budaletinu obrenović?

E tako ćemo i mi uzet recimo sina il unuka našeg vodje ustanka svetoga ratka👌

Dakle ne brboci morzu neupuceni

Curiracu ramba amadeusa "Oces k...c sine . " kraj citata
Odgovori na pitanje morzu

Jel kralj pero I kara djordjeva Rodjen kao kralj?

Jes k.u.rac!!!

Potomak kare djordjeve, vodje ustanka. Pa si zato dao za pravo da se proglasi kraljem!

E pa vidiš vodku ustanka Ratka mi. Imamo. Samo za razliku od kare djordjeve on nije utekao u Beč ko djoko ckapi!

Samim izbegavanjem odgovora sve potvrdjujes.

Na sta bi to licilo da vi birate sebi gospodara ? Privatno ko sto rekoh vi mozete da imate gospodara ali ne mozete da vaseg gospodarq namecete citavom narodu
Ko je izabrao Petra prvog????

Potomak nekog vodje ustanka koji posle propalog ustanka uteko u bec i srbina ostavio!

Dakle ni pero nije Rodjen ko kralj no se nametno ko potomak kare djordjeve. E pa sad nek se nametne neki sin unuk Ratka recimo il slično!

Odgovori na pitanje morzu

Jel kralj pero I kara djordjeva Rodjen kao kralj?

Jes k.u.rac!!!

Potomak kare djordjeve, vodje ustanka. Pa si zato dao za pravo da se proglasi kraljem!

E pa vidiš vodku ustanka Ratka mi. Imamo. Samo za razliku od kare djordjeve on nije utekao u Beč ko djoko ckapi!

Samim izbegavanjem odgovora sve potvrdjujes.
Kralj petar je sin kneza aleksandra koji je vladao srbijom i kao takav kao sin vladara je polagao svoje pravo na tron srbiji . To nisi znao a sirovi ?

Kralj petar je sin kneza aleksandra koji je vladao srbijom i kao takav kao sin vladara je polagao svoje pravo na tron srbiji . To nisi znao a sirovi ?
Sin nekog ku.rca na biciklu? Nekog feuda?

Ratko je Bio Bog i komandant JEDINE SRPSKE !
A Srbijom je vladala svakakva budala koja došla do para
Kao i nepismeni izdajnik miloš obrenović što kuma izdajnika ubi pa postade velikiiii

Za te slepce I Izdajnike, nas je ratko Putin!

Miloš obrenović beše neki kao velikaš, nepismeni lakse, ubio pobegulju karu djordjevu I odno glavu turcinu pod noge....

Pošto velik I kralj srbije.

Kralje pero prvi reče ja cu sada biti kralj. Jer moj predak kara djordjeva beše glavni ajduk. Sad sam i ja neko!

E od takvih mizerija i bi šta bi na kraju....

Mogli oni biti kraljevi a pre toga niko pa moze i ratkov sinkooooooo

Sin nekog ku.rca na biciklu? Nekog feuda?

Ratko je Bio Bog i komandant JEDINE SRPSKE !
A Srbijom je vladala svakakva budala koja došla do para
Kao i nepismeni izdajnik miloš obrenović što kuma izdajnika ubi pa postade velikiiii

Za te slepce I Izdajnike, nas je ratko Putin!
A gde su garancije da sun ratka mladica ili njegov sin nece biti neko popud jugoslovenskog princa a.

izdržavanog samo sa ciljem da se taj kult održava u životu.

Car ima sve pare ovoga svijeta, Car kuje pare. Vase pare mu ne trebaju. Car daje pare. Od the slavine i vi imate pare, i djeca vam i potomci. Ali vi demokrate nista nemate. Vi otimate a nista ne dajete, ne kujete novac, ne doprinosite, samo uzimate i isusujete. To je veliki problem, kriminal, to se nikada nece promjeniti. Takvi ste, kriminalci. Zato smo i u rat isli, i drzavu pravili, da bi imali slavinu novca, a vi ste to sve unistili, da bi otimali od nicega, bando jedna.

Dusanov Zakonik
1659869590639.png

A gde su garancije da sun ratka mladica ili njegov sin nece biti neko popud jugoslovenskog princa a.
Prvo neobrazovani stvore knez aleksandar koga pominjes je sin kare djordjeve, bio je i adjutant ljaksea miloša glupog koji sebe proglasio knezom kraljom kako oćeš eto htelo mu se.
Pa su sutra pucisti zbacili miloša i rekli sad ce knez da bude SIN od našeg VODJE USTANKA

Dakle niti jedan nisu rođeni kao kraljevi i kneževi!

E pa zašto onda sizife ne bi mogo sin NAJVEĆEG VODJE SRBA da bude kralj srbije?

Dakle na isti način kako izabrsse kneza aleksandra kao sina kare djordjeve

E isto tako izabrati ratkovoga sina jer ratko za razliku od kare djordjeve nije kao ckapi utekao u Beč.

Back