Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

Da bih stekao predstavu o vasem obrazovanju dovoljno je da se pogleda vas recnik taj sofisticirani stil koji komunicirate je svojstven kocijasima pijancima i uopste ljudima sa dna kace koji su visokog obrazovanja bas kao i vasa malenkost . Usta su vam puna price o obrazovanju ali pustimo to svako prica o onom sto mu ne dostaje . Vratimo se temi ,
U duhu vremena u to doma se skidala glava u civilizovanom svetu za pokusaj vladara da uvede " neposrednu vladavinu " kako je svoju diktaturu nazvao kralj aleksandar .
I to je jedan od razloga zbog cega je ideja o obnovi monarhije bez podrske medju srbima

Da bih stekao predstavu o vasem obrazovanju dovoljno je da se pogleda vas recnik taj sofisticirani stil koji komunicirate je svojstven kocijasima pijancima i uopste ljudima sa dna kace koji su visokog obrazovanja bas kao i vasa malenkost . Usta su vam puna price o obrazovanju ali pustimo to svako prica o onom sto mu ne dostaje .
Ne seri. Mnogi obrazovani ljudi koriste takav recnik u slucajevima kada sagovornik ne zaslužuje pristojan odnos.
Vratimo se temi ,
U duhu vremena u to doma se skidala glava u civilizovanom svetu za pokusaj vladara da uvede " neposrednu vladavinu " kako je svoju diktaturu nazvao kralj aleksandar .
I to je jedan od razloga zbog cega je ideja o obnovi monarhije bez podrske medju srbima
Medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti.

Ne seri. Mnogi obrazovani ljudi koriste takav recnik u slucajevima kada sagovornik ne zaslužuje pristojan odnos.
Nije tacno eto vi ne zasluzujete pristojan odgovor tako sirovi a ipak nisam prost i sirov kao vi prosto sramota me da se spustam na vas nivo. Mogli bi ovo osim vas procitati i moji prijatelji poznanici i ne zelim da me vide kako se valjam sa vama u vasem blatu.
Medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti.
Da ali je postojao ustav monarhije koji ga je obavezivao da vlast deli sa skupstinom i vladom a ustav je za vlast veca svetinja od medjunarodnih konvencija a on ga je u diktatorskom maniru proglasio nistavnim .

Nije tacno eto vi ne zasluzujete pristojan odgovor tako sirovi a ipak nisam prost i sirov kao vi prosto sramota me da se spustam na vas nivo. Mogli bi ovo osim vas procitati i moji prijatelji poznanici i ne zelim da me vide kako se valjam sa vama u vasem blatu.
Ne seri. Postoje ljudi koji zaslužuju da im se neko tako obraća.
Da ali je postojao ustav monarhije koji ga je obavezivao da vlast deli sa skupstinom i vladom a ustav je za vlast veca svetinja od medjunarodnih konvencija a on ga je u diktatorskom maniru proglasio nistavnim
Svaki obrazovan čovek uzima u obzir kontekst vremena kada ocenjuje istorijske licnosti. Medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti. To je kontekst vremena.

Hahaha
Postoje ljudi koji zaslužuju da im se neko tako obraća.
Naravno da postojite ali vec sam ti objasnio da me je sramota da se spustam na tvoj nivo i da se valjam u tvom blatu . Prosto necu da se prljam !
Svaki obrazovan čovek uzima u obzir kontekst vremena kada ocenjuje istorijske licnosti.
Odakle tebi da znas sta mi uzimamo u obzir a sta ne ?
postojao je ustav kojeg je on zgazio i tako uzurpirao svu vlast u zemlji

Naravno da postojite ali vec sam ti objasnio da me je sramota da se spustam na tvoj nivo i da se valjam u tvom blatu . Prosto necu da se prljam !
Ti si zaslužio da ti kažem: ne seri.
Odakle tebi da znas sta mi uzimamo u obzir a sta ne ?
Jasno je šta uzimas u obzir.
postojao je ustav kojeg je on zgazio i tako uzurpirao svu vlast u zemlji
U to vreme to nije bio zlocin s obzirom na kontekst vremena.

Ti si bas resio da demonstriras sirovost svog recnika i skromnost svog obrazovanja hahaha ne treba vise da se valjas u blatu jasno mi je vec koliko si obrazovan ,vaspitan i koliko vladas manirima kulturnog coveka u debatovanju
Jasno je šta uzimas u obzir.

U to vreme to nije bio zlocin s obzirom na kontekst vremena.
To je bio zlocin jos u srednjem veku kad je car dusan rekao da je zakon iznad carske volje . Pa nije kralj aleksandar ziveo za vreme faraona to je bilo za zivota nasih dedova

Poslednja izmena:
Ti si bas resio da demonstriras sirovost svog recnika i skromnost svog obrazovanja hahaha ne treba vise da se valjas u blatu jasno mi je vec koliko si obrazovan ,vaspitan i koliko vladas manirima kulturnog coveka u debatovanju
To je bio zlocin jos u srednjem veku kad je car dusan rekao da je zakon iznad carske volje . Pa nije kralj aleksandar ziveo za vreme faraona to je bilo za zivota nasih dedova
To nije bio zlocin jer medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti.

Dzaba ti je da se ponavljas necu da se spustim na tvoj nivo i tacka . Mozes da budes sirov i prost koliko hoces necu u tvoje blato.
To nije bio zlocin jer medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti.
To je bio zlocin jer je time srusio ustavni poredak citave drzave

Dzaba ti je da se ponavljas necu da se spustim na tvoj nivo i tacka . Mozes da budes sirov i prost koliko hoces necu u tvoje blato.
To je bio zlocin jer je time srusio ustavni poredak citave drzave
To nije bio zlocin jer medjunarodna konvencija o ljudskim pravima nije postojala u vreme kada je kralj Aleksandar bio na vlasti. Ti si neobrazovan čovek jer ignorišeš kontekst vremena.

To si rekao ponavljas se i tako pokazujes skromnost svog recnika , da si citao knjige bar nekad imao bi mnogo bogatiji recnik i bio bi mnogo kreativniji u pokusaju da uvredis sagovornika kad mu nisi dorastao u debatovanju .
Postojao je ustav koji je on pogazio kad je uveo diktaturu
Ti si neobrazovan čovek
To ti o obrazovanju hahahahahahahahahahaha

To si rekao ponavljas se i tako pokazujes skromnost svog recnika , da si citao knjige bar nekad imao bi mnogo bogatiji recnik i bio bi mnogo kreativniji u pokusaju da uvredis sagovornika kad mu nisi dorastao u debatovanju .
Ne seri. Zašto treba da budem kreativniji kada vredjam?
Postojao je ustav koji je on pogazio kad je uveo diktaturu
Nije postojala medjunarodna konvencija o ljudskim pravima.
To ti o obrazovanju hahahahahahahahahahaha
Ti ignorišeš kontekst vremena hahahahahahahahahahaha. To znači da si neobrazovan čovek.

Ne seri. Zašto treba da budem kreativniji kada vredjam?
Ma neee nista nisi razumeo ne treba da budes kreativniji u vredjanju ne treba uopste da vredjas sagovornika to samo dokazuje tvoju nemoc u debatovanjui pokazuje koliko si plitak prost i sirov ja sam rekao da bi bio kreativniji da si nekada bar citao knjigu jer se time izgradjujevrecnik a tu si tanak
Postojao je ustav
Ti ignorišeš kontekst vremena hahahahahahahahahahaha. To znači da si neobrazovan čovek.
Nemoj o obrazovanju ti koji se valjas u blatu svoje prostote i sirovosti

Ma neee nista nisi razumeo ne treba da budes kreativniji u vredjanju ne treba uopste da vredjas sagovornika to samo dokazuje tvoju nemoc u debatovanjui pokazuje koliko si plitak prost i sirov ja sam rekao da bi bio kreativniji da si nekada bar citao knjigu jer se time izgradjujevrecnik a tu si tanak
Ne seri. To što stalno ponavljam isto ne znaci da sam tanak. Ja smatram da u ovom slučaju nema potrebe da pokažem kreativnost.
Postojao je ustav
Nemoj o obrazovanju ti koji se valjas u blatu svoje prostote i sirovosti
Ti ignorišeš kontekst vremena. To znači da si neobrazovan čovek.

Ne seri. To što stalno ponavljam isto ne znaci da sam tanak.
To sto prodkt te radnje na vadis iz usta ne pokazuje nego DOKAZUJE da si tanak sirov prost i neobrazovan! I vlakako smrdljiv je prosukt te radnje ima specificnu aromu koja upotpunjuje tvoju pojavu.
Ja smatram da u ovom slučaju nema potrebe da pokažem kreativnost.
A ja smatram ta ti nemas kreativnosti jer se ista razvija ucenjem i citanjem knjiga sto vidi se iz siromastva tvog recnika ti nisi radio u zivotu
Postojao je ustav kiji ga je obavezivao i propisivao koje su mu nadleznosti
O tvom obrazovanju ne bih jer si ga sam slikovito opisao , ne vadeci produkte iz radnje u prvoj recenici iz usta

To sto prodkt te radnje na vadis iz usta ne pokazuje nego DOKAZUJE da si tanak sirov prost i neobrazovan! I vlakako smrdljiv je prosukt te radnje ima specificnu aromu koja upotpunjuje tvoju pojavu.

A ja smatram ta ti nemas kreativnosti jer se ista razvija ucenjem i citanjem knjiga sto vidi se iz siromastva tvog recnika ti nisi radio u zivotu
Ne seri. Tvoje ponašanje smrdi. To što stalno ponavljam isto ne dokazuje da sam tanak. Ja smatram da u ovom slučaju nema potrebe da pokažem kreativnost.
Postojao je ustav kiji ga je obavezivao i propisivao koje su mu nadleznosti
O tvom obrazovanju ne bih jer si ga sam slikovito opisao , ne vadeci produkte iz radnje u prvoj recenici iz usta

Ne seri. Tvoje ponašanje smrdi. To što stalno ponavljam isto ne dokazuje da sam tanak. Ja smatram da u ovom slučaju nema potrebe da pokažem kreativnost.
To sto smrad dolazi is tvojih usta jer ih koristis kao analni otvor iz kojeg izbacujes produkte varenja .
Postojao je ustav monarhije koji ga je obavezivao
On je ignorisao ustav

To sto smrad dolazi is tvojih usta jer ih koristis kao analni otvor iz kojeg izbacujes produkte varenja .
Ne seri. Tebi smrad dolazi iz usta.
Postojao je ustav monarhije koji ga je obavezivao

On je ignorisao ustav
Ti ignorišeš kontekst vremena.jer nije postojala medjunarodna konvencija o ljudskim pravima. To znači da si ti neobrazovan čovek.

E, kad smo kod tvojih, da ti ispričam šta se desilo sa takvima koji su zarobljeni nakon šutiranja Austrijanaca iz Srbije. Naime, na našoj teritoriji ostalo je oko šest hiljada tih zarobljenika, to jest onih srpskog porekla koji su ratovali na suprotnoj strani. Bilo je kukanja u stilu "nemojte braćo, naterali su me", ali nije vredelo, svi do jednog su pobijeni. Ali, kako mi to već umemo, poslednja milost učinjena im je pokopavanjem u srpsku zemlju, da makar u smrti ne moraju da nose tu sramotu služenja tuđinu na onaj svet :kafa:
Nemoj vise pisati o tome kako je tvoj deda vrsio ratne zlocine ubijajuci sest hiljada zarobljenih srba. Zbog takvih kao sto je bio tvoj deda svi mi srbi smo u svetu izasli na rdjav glas . Takvim pisanjem dajes samo vetar u ledja srpskim neprijateljima .

Back