Primorje

Ovo prvo bi bilo tacno.Behind door number 1 is a nice little 17 year old girl!Wupi!Congratulations on your win.Pic your prize on your way out,and take it home.(hahahahaha)

AlyonA:
Zar ti jos rabunjas o toj planini?
Da,tvrdim da NBG nista na celom svetu ne moze da zameni.
Bio sam u Beogradu i za tih nekoliko sati umalo me tramvaj nije zgazio dva puta,isto umalo me kola nisu ubila na peshachkom...ma ebesh ti te prenaseljene gradove...ja sam za nesto mirno...bez mnogo buke i jurnjave

Master_Chief:
Bio sam u Beogradu i za tih nekoliko sati umalo me tramvaj nije zgazio dva puta,isto umalo me kola nisu ubila na peshachkom...ma ebesh ti te prenaseljene gradove...ja sam za nesto mirno...bez mnogo buke i jurnjave

koliko spor moras biti da bi te spicio tramvaj?kako te uospte zgazi T R A M V A J???!! :confused:

evo ja se slazhem sa masterom.
meni je san da imam kucjicu na drvetu u tropskoj shumi, ili eventualno kolibu na nekoj od nashih planina i brda...

p.s. promenite naslov... primorje...

Moon Child:
evo ja se slazhem sa masterom.
meni je san da imam kucjicu na drvetu u tropskoj shumi, ili eventualno kolibu na nekoj od nashih planina i brda...

p.s. promenite naslov... primorje...
Još jedna ležaljka između drveća bi kompletirala idilu.

a sad malo ozbiljno...naravno da nisam za izolaciju,ja sam tamo dokle internet moze da dosegne...znachi iole neko urbano mesto...ali sam protiv da zivim u velikom gradu kao BG,NS ili Nish...valjda shto sam od rodjenja ziveo u manjim gradovima...nemam pojma...naravno vama shto zivite u BGu je obrnuto.

Back