AlyonA
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Ovo prvo bi bilo tacno.Behind door number 1 is a nice little 17 year old girl!Wupi!Congratulations on your win.Pic your prize on your way out,and take it home.(hahahahaha)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim shta retji...:smile:8)AlyonA:Ovo prvo bi bilo tacno.Behind door number 1 is a nice little 17 year old girl!Wupi!Congratulations on your win.Pic your prize on your way out,and take it home.(hahahahaha)
nemam ni ja.Kad_LupimLupim:Ja nemam nista.

Bliznakinja:A jos jedna komsinicaIma nas
![]()
Buka motora i miris benzina matori!!! That's da passion! Ti bi to bar trebalo da razumeshMaster_Chief:i hotjete da me ubedite da je bolja buka auta i miris izduvnih gasova nego miris trave i zvuk vetra kroz planinu?

Bio sam u Beogradu i za tih nekoliko sati umalo me tramvaj nije zgazio dva puta,isto umalo me kola nisu ubila na peshachkom...ma ebesh ti te prenaseljene gradove...ja sam za nesto mirno...bez mnogo buke i jurnjaveAlyonA:Zar ti jos rabunjas o toj planini?
Da,tvrdim da NBG nista na celom svetu ne moze da zameni.
Master_Chief:Bio sam u Beogradu i za tih nekoliko sati umalo me tramvaj nije zgazio dva puta,isto umalo me kola nisu ubila na peshachkom...ma ebesh ti te prenaseljene gradove...ja sam za nesto mirno...bez mnogo buke i jurnjave
a shta je u stvari tema ove teme?:?Bliznakinja:E jbt ala mi skrenusmo sa teme...![]()

nisam imao sretje taj dan...I guess...AlyonA:koliko spor moras biti da bi te spicio tramvaj?kako te uospte zgazi T R A M V A J???!!![]()
Još jedna ležaljka između drveća bi kompletirala idilu.Moon Child:evo ja se slazhem sa masterom.
meni je san da imam kucjicu na drvetu u tropskoj shumi, ili eventualno kolibu na nekoj od nashih planina i brda...
p.s. promenite naslov... primorje...
Može Rio? Blizu su prašume, a i karneval ne bi trebalo zanemariti...Kad_LupimLupim:I ja bi' kucu van grada, ali ne bih bash da zivim van grada... ipak prikloniti se samo jednoj okolini nije bash zdravo, neki mix urban/jungle najbolje![]()
Ja bih mogao da ti pariram da nisam prodao shupu na Floridi... eh...Master_Chief:ja imam ovcharsku brvnaru na Zlatiboru...beat that...![]()

Ne menjam ga ni za sta...