- Poruka
- 4.188
mozda sam ja tajlaura87:Moja drugarica je ludo zaljubljena u jednog decka iz bara.....na momente umire za njim...kaze da su barani neodoljivi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda sam ja tajlaura87:Moja drugarica je ludo zaljubljena u jednog decka iz bara.....na momente umire za njim...kaze da su barani neodoljivi!

Op cvrc gevezn zain...malo sutra su Beogradjanke najbolje,mozda ti se chini jer beograd ima 2mil stanovnika,bio sam u Beogradu relativno skoro(u julu mesecu) video sam samo nekoliko bash,bash ekstra devojaka,ostale su bile OK ali ima i boljih,dok u Uzicu na skoro svaku na koju naidjesh je lepa ko foto model...AlyonA:Bogradjanke jesu najbolje,..
ali sto se frajera tice,...Barani,..ohhhhhhhh!!!!!![]()
ruku na srce ima ih dsta lepih ali ne onoliko koliko sam ja ochekivao...AlyonA:@Laura_87-ja sam pomenula Nislije!Oni su bre divni.Znam jednog lika odande,i TAKO je sexy!Uh!Ne smes ni da ga izvedes napolje u bg a da ga ne startuje pola kafica/diskoteke/grada.
Ja inace ne volim onako skockane,..pa fensere,..ali on!Brate!A kakvi su tek njegovi ortaci,...
@Chief-nikad nisam bila u Uzicu,..ali ima lepih Beogradjanki.
ma dzaba ti ga...znam sta sam video...josh gore je shto je bio topao i sunchan dan,oko dva sata popodne...kad ono nishta narochito...josh sam bio sedeo sat vremena ispred skupshtine i posmatrao...AlyonA:Ih sad,..ti bi da su sve lepe ko slika!
Nema to nigde.
ali tju opet da posetim Begish idutje godine da popravim utiske...AlyonA:Ala si ti bio zaludan,..![]()
(((((: hihihi...skroz taj fazon...meni dodje drugarica iz novog sada i kao da odemo na adu da se prosetamo,riba se sprema 20 minuta i na kraju izgleda kao da je posla na maskembal...aja u trenerci...svi nas gledaju ko da smo pale s marsa...Keeper:ma najjache su mi one novosadjanke.
one shto su obavezno shatirane, nose belu il roze il bejbi plavu odecju, naravno kvarcovane...
jako mi se "svidzaju" samo josh nisam provalio u kojoj se fabrici kloniraju.
mislim da negde na Klisi imaju specijalan pogon bash za to, skriven nekim dobrim paravanom.
i onda kad mi dodje dj_mare i kazhe: 'tebi treba jedna novosadjanka'.... a ja se odma' setim njih...neka 'fala![]()

Uz tebe.......sam u potpunostilove_girl:Beogradjanke su najbolje![]()
sinko BG ima 2 miliona stanovnika.dadimar:Uz tebe.......sam u potpunosti