Primorje

jaoooo ljudiiii.... crnogorci, crnogorke, 'ercegovci, uzhichanke, vidim postoje i 'novobeogradjanke'..... ijaooooo.
ma najjache su mi one novosadjanke.
one shto su obavezno shatirane, nose belu il roze il bejbi plavu odecju, naravno kvarcovane...
jako mi se "svidzaju" samo josh nisam provalio u kojoj se fabrici kloniraju.
mislim da negde na Klisi imaju specijalan pogon bash za to, skriven nekim dobrim paravanom.
i onda kad mi dodje dj_mare i kazhe: 'tebi treba jedna novosadjanka'.... a ja se odma' setim njih...neka 'fala :mrgreen:

Bogradjanke jesu najbolje,..
ali sto se frajera tice,...Barani,..ohhhhhhhh!!!!!
yllove.gif

meni su dalmatinci the best.. samo..njihova narav....
ko smo- mi smo!

ali oni su primjer mojih savrsenih muskaraca.... onako-grmalji... misicavi,i zgodni... jos ako imaju dugu plavu ili kratku crnu kosu... i neke ugarak oci- ili svijetle.... (covjece-koja razlika) ... ma nema.... obozavam ih.... slicna stvar je u cg.... ali u bandzaluk sitiju se ne mogu naci takvi... ja imala jedinog... :) :) :)

AlyonA:
Bogradjanke jesu najbolje,..
ali sto se frajera tice,...Barani,..ohhhhhhhh!!!!!
yllove.gif
Op cvrc gevezn zain...malo sutra su Beogradjanke najbolje,mozda ti se chini jer beograd ima 2mil stanovnika,bio sam u Beogradu relativno skoro(u julu mesecu) video sam samo nekoliko bash,bash ekstra devojaka,ostale su bile OK ali ima i boljih,dok u Uzicu na skoro svaku na koju naidjesh je lepa ko foto model...

@Laura_87-ja sam pomenula Nislije!Oni su bre divni.Znam jednog lika odande,i TAKO je sexy!Uh!Ne smes ni da ga izvedes napolje u bg a da ga ne startuje pola kafica/diskoteke/grada.
Ja inace ne volim onako skockane,..pa fensere,..ali on!Brate!A kakvi su tek njegovi ortaci,...

@Chief-nikad nisam bila u Uzicu,..ali ima lepih Beogradjanki.

AlyonA:
@Laura_87-ja sam pomenula Nislije!Oni su bre divni.Znam jednog lika odande,i TAKO je sexy!Uh!Ne smes ni da ga izvedes napolje u bg a da ga ne startuje pola kafica/diskoteke/grada.
Ja inace ne volim onako skockane,..pa fensere,..ali on!Brate!A kakvi su tek njegovi ortaci,...

@Chief-nikad nisam bila u Uzicu,..ali ima lepih Beogradjanki.
ruku na srce ima ih dsta lepih ali ne onoliko koliko sam ja ochekivao...

Keeper:
ma najjache su mi one novosadjanke.
one shto su obavezno shatirane, nose belu il roze il bejbi plavu odecju, naravno kvarcovane...
jako mi se "svidzaju" samo josh nisam provalio u kojoj se fabrici kloniraju.
mislim da negde na Klisi imaju specijalan pogon bash za to, skriven nekim dobrim paravanom.
i onda kad mi dodje dj_mare i kazhe: 'tebi treba jedna novosadjanka'.... a ja se odma' setim njih...neka 'fala :mrgreen:
(((((: hihihi...skroz taj fazon...meni dodje drugarica iz novog sada i kao da odemo na adu da se prosetamo,riba se sprema 20 minuta i na kraju izgleda kao da je posla na maskembal...aja u trenerci...svi nas gledaju ko da smo pale s marsa...

****** ih natasha bekvalac :D

kad smo vecj kod nje, najjache je bilo kad sam video u novinama da biraju njenu dvojnicu.
sve iste, da im dodju keve ne bi prepoznale svoje dete.
a izabrana je rekla kako je ispunila svoj zhivotni cilj :lol:
no srecjom, dovoljno je velik NS da ima dovoljno drugih (:
inache bih umreo tamo.

Back