Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti mislis da da znas sve?-Biti tako pametan i romantican mora da ti nije bas lako?

Lunao,prva bi se ti iznenadila kada bi znala sta i koliko znam,veruj mi,pa ti toplo preporucujem da ne odgovaras na pitanja koja tebi nisu upucena.

Nina,ok,sad mi je jasno zasto nema postova,bolje da ubacuju slicice ipak.:mrgreen:

Pozdrav od zeljene:cao:

Lunao,prva bi se ti iznenadila kada bi znala sta i koliko znam,veruj mi,pa ti toplo preporucujem da ne odgovaras na pitanja koja tebi nisu upucena.

Nina,ok,sad mi je jasno zasto nema postova,bolje da ubacuju slicice ipak.:mrgreen:

Pozdrav od zeljene:cao:
Pozdrav od mene-a Nina je pitala za predlog ,pa sam odgovorila ,draga, a sto ti znas slobodno stavi i okaci gde zelis
Zar mislis da drugi neznaju nista
?I nace odi na politiku pa se tamo raspravljaj -ne ja nesaljem licemerne pozdrave...........

Pozdrav Nina,Predlog je da ogranicis kacenje slika na teme koje su i predvidjene za tako nesto,kao sto je to Bunta nekada radio i da ne dozvolis otvaranje tema na koje ce se okaciti par slika i ostaviti tako.Secas se verovatno i sama kako je to bilo,a i kvaliteta takvih tema,od kojih su mnoge tvoje moram priznati.

Pre svega drago mi je kada korisnici imaju primedbe i predloge..
to znaci da im je stalo do Romantike i da je vole..

Jos da citaju obavestenja..bilo bi super..ali u redu je i ovako..

http://forum.krstarica.com/showthre...o-procitaj?p=18051445&viewfull=1#post18051445

Ovo sto si predlozila vec je primenjeno..sto se moze videti iz linka i pozatvaranih tema ..kao sto ce se i tema slikovnica sa leptirima zatvoriti..i jos neke jer nema postavljaca koji je otvorio temu da je i odrzava..

Koristim priliku za jos jedan apel
Da se na temama koje nisu predvidjene za to ne kace samo slike i muzicki spotovi...ako se okaci jedna slika ili jedan spot .moze se i tolerisati kao sto i tolerisem ali ima korisnika koji samo to rade..kace slike i muzicke spotove gde im mesto nije..ne volim brisanje postova korisnicima i izbegavam to koliko mogu ..ali kada se pretera..ne ostaje mi nista osim... gumica da radi..

Pre svega drago mi je kada korisnici imaju primedbe i predloge..
to znaci da im je stalo do Romantike i da je vole..

Jos da citaju obavestenja..bilo bi super..ali u redu je i ovako..

http://forum.krstarica.com/showthre...o-procitaj?p=18051445&viewfull=1#post18051445

Ovo sto si predlozila vec je primenjeno..sto se moze videti iz linka i pozatvaranih tema ..kao sto ce se i tema slikovnica sa leptirima zatvoriti..i jos neke jer nema postavljaca koji je otvorio temu da je i odrzava..

Koristim priliku za jos jedan apel
Da se na temama koje nisu predvidjene za to ne kace samo slike i muzicki spotovi...ako se okaci jedna slika ili jedan spot .moze se i tolerisati kao sto i tolerisem ali ima korisnika koji samo to rade..kace slike i muzicke spotove gde im mesto nije..ne volim brisanje postova korisnicima i izbegavam to koliko mogu ..ali kada se pretera..ne ostaje mi nista osim... gumica da radi..

Na ovo sam upozoravao gomilu moderatora ali ne vredi. Njima je svejedno sto im pdf lici na svinjac. Ovaj tvoj post je potvrda onog mog komentara iznad! :ok:

Slike, spotovi, tekstovi, ‘rpa svega… Ko se snađe, svaka mu čast… Polupismene osobe dovlače gomilu tuđih tekstova, ubacuju ih bez ikakvog navođenja izvora krađe. Može im se i oprostiti, jednostavno ne znaju da ‘neznaju’ i da se ‘nesme’ ono što se ne sme. U stvari, to njihovo neznanje je potpis krađe, pa im za ukradene stvari zaista nisu potrebni navodnici. Zanimljiv fenomen je i to što im je reputacija ‘zavidna’, pa zašto bi onda sumnjale u ispravnost onog što čine. One pismenije se malo više potrude, pa tuđ tekst kol’ko-tol’ko preurede ne bi li ličio na njihov. Uglavnom, kao i svuda, ‘ludi pišu, pametni kopiraju’. Pretpostavljam da ‘ludi’ više razmišljaju o onom što postave; jesu li previše ogolili dušu, jesu li napisali baš ono što im je bila namera, ili im je misao vodilja odlutala, i da ne nabrajam…

Ako se iz mora gluposti ukloni baš neka moja (ima ih, znam), a deblje gluposti još uvek plutaju (po mojoj proceni, koja nije prava mera), normalno je da očekujem obrazloženje. Znači li to da mi se previše tolerisalo promašivanje teme ili postavljanje nečega što ne priliči ovom cenjenom forumu za koji sam mislila da će biti i moj. Nemam ništa protiv toga da se skloni ono što je neprilično, ali hoću da znam razlog. Izvinjavam se svima kojima se u forumaškom moru nalaze pravi dragulji, a na sreću ima ih.

Mila, ima jedna dobra izreka, koja kaze, nije mi zao sto kradu, vec mi je zao sto nemaju svoje ideje. Tako i ti. U dansnje vreme, gde nema ni A od autorskih prava, gde kopira sta ko i koga stigne, to je rat sa vetrenjacama. Verujem da i modovi nemaju ni vreman da gledaju sta je ko odakle i pokupio. Sta iskopirao. Sigurno sa godinama moderisanja da vec uocavaju ono sto se najvise kopira, ali verujem da i oni u ovom moru i besmislu kojekavih pisanija sto ga ima, ne bi mogli sve ljude da nateraju da potpisu autore. Jer ako oni sami ne missle da je postovanje encijeg pisanja i potpisivanje necijeg dela najpre moralno a onda i visinko postovanje autorcevog imena, tu niko nece moci nista. Nijedna sankcije, niti ista. Pisi za svoju dusu. Verujem da i NIna tako milis, da je svako ovde dobrodosao, sa svojim stilom i razmisljanjem i nacinom pisanja. I da bi svako takav nedostajao da ode.

@ igrakrugova

Slazem se da je manje autorskih dela a vise tekstova i pesama koje se kopiraju..
Pri tom niko nije tudji tekst ili pesmu potpiso svojim imenom...Tamo gde se zna autor u moru tekstova dilom neta..napise se..Licno pored svojih tekstova i pesama..stavljam i one copy paste....koje nadjem na netu i u kojima se pronadjem..kao i vecina korisnika..Isto tako pronalazim gomilu kopiranih mojih tekstova i pesama . Jedan od primera..deo teksta iz moje price napisane jos 2005.god..a koji se nasao na ovom blogu u avgustu ove godine...

http://www.dodirnime.com/blog/view/id_149415/title_moj-beli-vez./

Hvala na primedbama..Koristim ovu priliku i molim sve korisnika ovog pdf-a ukljucujuci i sebe da se ubuduce mnogo vise obrati paznja na autore tekstova koji se postavljaju..

Ni jedan tvoj post do sada nije bio neprilican..ako je neki i obrisan kao slka a tvoji su uglavnom takvi..to je moglo da se desi samo greskom..brisuci se gomile slika jedna za drugom...Pregledacu i ispravicu..

Jeco..postavila si pitanje vezano za tvoje tekstove na Krstarici..
naravno da ti je svaki tvoj tekst na raspolaganju kada to budes htela..

http://forum.krstarica.com/showthre...o-ih-ima-)?p=18713997&viewfull=1#post18713997

Hvala, Ninocka na odgovoru. Vise to nije vazno niti aktuelno, mila. . Ali svejedno hvala sto si nasla vremena i strpljenca da mi odgovoris. Nemam vise zelju niti potrebu da ih skidam. Tu su gde jesu, na netu, zapisani u vremenu i neka tu pawaju. :) Hvala, mila. Ljubim. :heart:

Evo ,posto vidim da razgovarate o autorskim delima,moram da kazem da sam i ja nasla svoje pesme ,nepotpisane. Ne kazem da je iko ukrao,ali posto iza mojih pesama uvek stoji ili moj nick"Zar ptica" ili moji inicijali"I.M.M." pesma se moze objaviti zajedno sa potpisom ili se namerno izbeci!! Sasvim slucajno sam pronasla ove dve ,sto ne znaci da ih nema vise,a dosla sam ovde da uzivam i objavljujem svoja autorska dela ,iskljucivo,jer imam toliko svojih pesama da nema potrebe da objavljujem bilo sta tudje,osim mozda na temi koja je za to predvidjena ,dela zaista velikih knjizevnika ! Volela bih da se ispod mojih pesama doda ime autora.Hvala.

Evo mojih pesama
http://forum.krstarica.com/showthread.php/228135-Život-pisan-srcem?p=19017113#post19017113

19.09.2011. 17:11 #7031
Ашхен Атаљанц
Zainteresovan član

Učlanjen
16.09.2011.
Pol
ženski
Reputaciona moć
825
Re: Život pisan srcem
Uspi u mene noć,
svih drugih boja vec ima