Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uglavnom je sve ok., bude ponekad malo kao nesto da se ne razume, ali to su "sitnice", nema vecjih primedbi:)

Bilo bi lepo kada bi nam rekla .koje su to sitnice koje se ne razumeju a imaju veze sa ovim pdf-om..
rado bih to eliminisala ako postoji i vredno je paznje
pri tom ne racunam privatna nerazumevanja koja razmenjujete izmedju sebe...

Bilo bi lepo kada bi nam rekla .koje su to sitnice koje se ne razumeju a imaju veze sa ovim pdf-om..
rado bih to eliminisala ako postoji i vredno je paznje
pri tom ne racunam privatna nerazumevanja koja razmenjujete izmedju sebe...

Proslo, sad nije vredno paznje, sve je ok. Nina!
A sto se tice privatnih nerazumevanja , mene ne interesuje ko sta razmenjuje medju sobom.
Mislim da si me razumela
Hvala:)

Hvala ..smiraj dana..i dobro dosla
porukice su ti odobrene..nalog aktivan..
ostaje ti samo da uzivas ovde sa nama
na Romantici..gde su pozitivne emocije
i svi dragi ljudi sa kojima ces se osecati prijatno..
i kada stignes pogledaj temu....Procitaj ako hoces..ustvari obavezno procitaj
tamo imas i uputstvo vezano za postavljanje slike..za koje si pitala

Poslednja izmena:
Meni kao moderatoru ovog pdf-a je uvek drago i toplo oko srca kada cujem pohvale
jer se zaista iz srca trudim da ovaj pdf bude ovakakv kakav jeste..naravno u sradnji sa
vama svima jer bez vas nista ovo ne bi vredelo..ali bih isto tako volela da ako imate nekih
primedbi ili preporuke za poboljsanje samog pdf-a da mi to kazete pa da to sprovedemo u delo
ili ako ja nesto ne radim dobro da mi se to i kaze..ispravila bih to istog trenutka....

Kako sam pre bio zadovoljan radom moderatora ovog pdf-a tako sam sada nezadovoljan.
Iskreno pdf me iz dana u dan sve vise razocarava...
Mislim da je mnogo bolje bilo bez ovg trenutno moderatora koji jedini izaziva nemire na ovom pdf-u.
Te sad moramo da pazimo cak i na rezoluciju slika, te 1000000000000000 nekih nebitnih sitnica moramo da postujemo.
Da bi zalepili sliku sada umesto direktno da je nalepimo sa weba moramo da je skinemo, pa idemo resize i onda da je uploadujemo.
Ko ima toliko vremena?
Zna se ko, ovi koji ceo dan nista ne rade, pa im zato i smetaju velike slike.
Onda, moderator se ne razume skoro uopste u romantiku, jer izgleda misli da se ona samo sastoji iz poljupca, cveta i sveca.
Ocajno urdjenje pdf-a, najbolje bi bilo da se trenutni moderator povuce.

Neka mod ne shvati ovo previse licno i neka se ne ljuti.
Ova tema nije napravljena samo za pohvale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back