Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volela bih da se opet otvori tema ''neka razmisljanja''.
Svidela mi se sama sustina teme, a to je:,,sve neke svoje misli, trenutke inspiracije smjestite ovdje...
naravno o svim razmisljanjima se moze komentarisat....'' Takodje smatram da je tema dosta kvalitetna, bas zbog toga sto delimo sa drugim clanovima neke svoje misli, itd, kao sto rece autor teme. Makar mi se to cini bolje, nego nase intimne stvari, mada to je ovde u velikoj meri prisutno.

Bila bih zahvalna moderatorima ako bi se ovo uradilo.

To bi bila suvišna tema...Više je za nekakvu filozofiju ili svaštaru...

Za moderatora The Look- Izmeni uvodni post na temu ''Za nas (Krejzi Badiz) u nešto prikladnije- Kao ovo je tema za spam,chat ili nešto slično,mislim stavi uvodni text na principu tema koje si do sada otvarala,jer dotični i dotična koja ga citira očito vređaju vlast Foruma,a i besmisleno je da tema počinje rečima- Ovi šlogeri administratori i moderatori...

Poslednja izmena:
Za moderatora The Look- Izmeni uvodni post na temu ''Za nas (Krejzi Badiz) u nešto prikladnije- Kao ovo je tema za spam,chat ili nešto slično,mislim stavi uvodni text na principu tema koje si do sada otvarala,jer dotični i dotična koja ga citira očito vređaju vlast Foruma,a i besmisleno je da tema počinje rečima- Ovi šlogeri administratori i moderatori...

Jos jedan razlog da je zatvorite i otvorite pub!!:DMolimo moderatore da prihvate rezultate ankete i da po tome otvore\zatvore neku od tema takodje uzmite u obzir i pravila glasanja radi sprecavanja glasova klonova!! Zahvaljujem na posvecenom vremenu!!

Do daljnjeg je odluceno da ostanu obe teme, jer ste toliko razliciti da dolaziti u iskusenje da se medjusobno pokoljete. Praticu razvoj situacije, pa cemo videti. Nema potreba za anketom pa molim da je vise ne otvarate. Ako neko ima problem sa ovom odlukom neka mi posalje pp. Jos nesto, posto sada imate teme za svaciji ukus, spamovanje na drugim temama ce biti strogo kaznjavano i usporite malo sa tim postovima na pub ince ce brzo zavrsiti karijeru.

Hvala!

Podseća me na ono- Da ste mene izabrali,ja bih bla,bla,tryć.tryć... :mrgreen:
Не, то је звучало као оно: ''ја кад сам био модератор то тако није могло'', пошто је човек већ био модератор и добро се показао.
Pub ostaje jer je on prvi otvoren posle zatvaranja Badidza,pa su onda ona druga dva moda zatvorili pub (jer im se moze) i ponovo otvorili novi krejzi b!! Diktatura!!
''Бадизи'' су затварани од стране администратора у време када су постојали проблеми са сервером и великим темама.
Када следећи пут будеш желео да напишеш нешто на овој теми, нека то буде аргументовано и одређено, а не ''она друга два мода'', ''јер им се може'' и слично, јер ћеш, у противном (и ти и било ко други) бити кажњен.

voleo bih da se ponovo otvori tema pub tinejdzeri.znam da vec podtoji temma za chat ali sam gledao kako su mnogi novi clanovi odbijeni kad su pokusali da se prikljuce raspravi na krejzi badiz,dok su me u pubu svi prihvatili,pozvali me da se prikljucim njihovoj drustvenoj grupi i stavili me za prijatelja.mislim da je u pubu mnogo opustenija atmosfera i da se ne svodi sve na price starijih forumasa. nadam se da cete razmisliti o ovome

Volela bih da se opet otvori tema ''neka razmisljanja''.
Svidela mi se sama sustina teme, a to je:,,sve neke svoje misli, trenutke inspiracije smjestite ovdje...
naravno o svim razmisljanjima se moze komentarisat....'' Takodje smatram da je tema dosta kvalitetna, bas zbog toga sto delimo sa drugim clanovima neke svoje misli, itd, kao sto rece autor teme. Makar mi se to cini bolje, nego nase intimne stvari, mada to je ovde u velikoj meri prisutno.

Bila bih zahvalna moderatorima ako bi se ovo uradilo.

jeee!!!!!:mrgreen:
nekome se svidjela moja tema!!!!:klap: :D

Не, то је звучало као оно: ''ја кад сам био модератор то тако није могло'', пошто је човек већ био модератор и добро се показао.

''Бадизи'' су затварани од стране администратора у време када су постојали проблеми са сервером и великим темама.
Када следећи пут будеш желео да напишеш нешто на овој теми, нека то буде аргументовано и одређено, а не ''она друга два мода'', ''јер им се може'' и слично, јер ћеш, у противном (и ти и било ко други) бити кажњен.

A zašto je smenjen ako je tako odgovorno obavljao svoj posao? Izvini a kada tebi ističe mandat?

Kazni me zabole me,a samo me zanima kakav ces razlog kaznjavanja da napises??da me kaznis sto ti ime nisam napisao??Svaka cast moderator Dovla uvodi nova pravila Krstarice iako nije administrator!!!Koga si pitao da pub zatvoris??Da si nas lepo pitao i da je moja anketa ostala nebi sada bilo problema nego namerno ti i sofija koristite svoje polozaje da radite sta hocete ovde,secam se kad ste prvi put zatvorili pub napisala je Sofija bice samo Krejzi B i tacka!!Ako se dobro KLL pokazao sto je smenjen??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back