Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa prvo, koliko ja znam, KLL je smenjen po svom zahtevu, mada to nije bitno...
drugo, moderatori biraju koliko i koje spam-chat teme ce postojati i da li ce postojati, to je njihova privilegija, i tu im niko ne mozhe protivrechiti (ako znash, postoji u fudbalu slichna stvar "slobodno sudijsko uverenje", njegova odluka je konachna i mozhe kazniti svakoga ko oko toga pravi problem)...forum nije demokratija, nazhalost....modovi nikad nece pitati chlanove shta im je po volji, jer "svijetu se ne mozhe ugoditi".....Tema PUB zavisi jedino od Dovline dobre volje, kao i ostalih moderatora.....

Kreptomane nemas pojma zato cuti leba ti!! NA muzici do pre mesec dana postojale su dve spam teme Pasnjak i Rock caffe Zeppelin,na svakom pdf moderatori pitaju korisnike i u ekstra "odnosima" su sa stalnim posetiocima pdf ovde nijedan mod osim The Look ne komunicira sa novijim korisnicima ili ako komunicira to je mali broj ljudi 2-3 ljudi sa kojima moderatori Dovla i Soffy "razgovaraju" ili se "druze"!!A KLL je "bez objasnjenja" skinut sa ovog pdf!!

I ja se bunim protiv svega ovoga shto se deshava, ali ti poredish muziku i teen pdf......
Na muzici postoje razlichiti ljudi, koji slushaju razlichitu vrstu muzike, a ovde smo naravno svi razlichiti, ali smo svi teen, i zato verovatno je prekinuta cela pricha....
Mada ja bih volela da vrate, temu pub, tj. da je otkljuchaju, i da nastavimo mirno sa radom na ovom pdf.....
demokratski, jel da?

postovani dovla, ja mislim da pub nije trebao da bude zatvoren, vec krejzi badiz. na anketnom glasanju je pub imao 19, a krejzi badiz 4. to samo pokazuje da ti postujes volju korisnika, jel se jasno vidi za koju temu smo se mi odlucili. zelim da trazim dozvolu za ponovo otvorimo vec spomenutu temu. samo se nadam da ovaj moj post nece biti obrisan.

unapred zahvalna @ngel@ i svi clanovi pub-a

Poslednja izmena:
Kreptomane nemas pojma zato cuti leba ti!! NA muzici do pre mesec dana postojale su dve spam teme Pasnjak i Rock caffe Zeppelin,na svakom pdf moderatori pitaju korisnike i u ekstra "odnosima" su sa stalnim posetiocima pdf ovde nijedan mod osim The Look ne komunicira sa novijim korisnicima ili ako komunicira to je mali broj ljudi 2-3 ljudi sa kojima moderatori Dovla i Soffy "razgovaraju" ili se "druze"!!A KLL je "bez objasnjenja" skinut sa ovog pdf!!

nemoj porediti 2 pdfa koji nemaju veze jedan sa drugim
kao shto sam rekao, sve zavisi od dobre volje modova, ti si potpuno pogreshno protumachio ono shto sam napisao

ne mozhesh porediti nijedan pdf ni sa jednim
treba utuviti u glavu da je ovo monarhija ovde, znachi glavni admin, pa supermodovi, pa modovi pa mi obichni smrtnici
slichna stvar je bila na pdf NOVI SAD, tamo bila neka pobuna i pola korisnika banovano
zato sam ja za kompromis, a ne puko teranje inata

Ovo poprima oblike terora.

sofffy - nema spam tema na 4umu.

ili 'za nas' ili nishta.

lock.

Ovo izgleda najsmešnije,ali je zapravo za plakanje.

Не, то је звучало као оно: ''ја кад сам био модератор то тако није могло'', пошто је човек већ био модератор и добро се показао.

Ovo je ispod časti komentarisati.
Devojka je do ćetiri ujutru bila na forumu sinoć i pokušala da nađe rešenje,
i uostalom trudi se da ne otaljava.

A neki od Vas se ponašaju kao da je "biti moderator" zapravo životni poziv.

''Бадизи'' су затварани од стране администратора у време када су постојали проблеми са сервером и великим темама.
Када следећи пут будеш желео да напишеш нешто на овој теми, нека то буде аргументовано и одређено, а не ''она друга два мода'', ''јер им се може'' и слично, јер ћеш, у противном (и ти и било ко други) бити кажњен.

Evo,reci ti meni Vlado,činiš mi se kao razuman čovek - da li si svestan da su u pitanju deca koju žestoko drma pubertet,od 12 do 15 godina,i koja hoće svoju temu?I da li vidiš da je to onaj isti infantilni inat kod "druge grupe" da bude po njihovom?Samo što bi trebalo da su razumniji - jer su,jelte,nešto stariji od njih.A da ne pominjem to da se prepiru oko naziva teme.I molim Vas,man'te se tradicije teme Krejzi Badiz ("tradicija" teme na internet forumu,Bože,koliko to idiotski zvuči),kao i preopterećenog servera,pošto na ovom forumu nema šta nema.

Naravoučenije - pusti decu da se igraju,ovo je samo internet forum. :kafa:

Poslednja izmena:
A zašto je smenjen ako je tako odgovorno obavljao svoj posao? Izvini a kada tebi ističe mandat?
nikad.
njegova je logika - uvali se u svaki rukovodeći organ na koji naletiš, da bi mogao da budeš jajara i da upravljaš stvarima, procesima i ljudima - prototip političara u ranoj mladosti. nadam se da će se učlaniti uskoro u neku stranku, ako nije dosad, da bih jednog dana došla revolucija, i kako bih mogao da umočim motku u go.v.na i da ga nalupam njome. sa njime je oduvek bilo tako, i tu neće biti promene.

ako sam dobro shvatio, novi klinci su pokušali otvoriti svoju spam temu, a ona je zatvorena jer postoji stara. koja ima "dušu". da, imala je dušu mediokriteta i smarača koji su uništili forum i smorili do jaja stvorivši neviđenu žabokrečinu. fala bogu pa su došli drugi. i njih sad treba pustiti da naprave svoju temu sa dušom kakva njima treba.

poslušajte starog Poglavicu.
ionako se uvek ispostavi, pre ili kasnije, da sam u pravu.

Poslednja izmena:
voleo bih da se ponovo otvori tema pub tinejdzeri.znam da vec podtoji temma za chat ali sam gledao kako su mnogi novi clanovi odbijeni kad su pokusali da se prikljuce raspravi na krejzi badiz,dok su me u pubu svi prihvatili,pozvali me da se prikljucim njihovoj drustvenoj grupi i stavili me za prijatelja.mislim da je u pubu mnogo opustenija atmosfera i da se ne svodi sve na price starijih forumasa. nadam se da cete razmisliti o ovome
У теми пуб и ~За нас последњих 15 дана постују претежно исти људи. Дакле, они ИСТИ коју су те ''одбазали'' у ~За нас теми су те сада широко дочекали у Пубу. Исправи ме ако грешим и пронађи у теми ~За нас ко те је тачно ''одбацио'' и на који начин.
A zašto je smenjen ako je tako odgovorno obavljao svoj posao? Izvini a kada tebi ističe mandat?
Није смењен него је сам отишао због приватних обавеза иако сам ја инсистирао на томе да остане. Мени истиче мандат када то одлучи администратор или ја.
Ne mogu da verujem da ste nam zatvorili pub, Dovla nije poshteno.... !!!!!!
Do sada postoje 3 teme badiza, a nama je zatvorena jedna jedina......
Мислим да сам већ објаснио зашто постој 6, а не 3 теме Бадиза... постоје још три које ви не можете видети јер су уклоњене у време кризе са сервером јер су имале преко 3000 страна. Дакле, Бадизи нису никада затварани ''добровољно'' већ због виших сила тј неспособности сервера да издржи толику тему.
Kazni me zabole me,a samo me zanima kakav ces razlog kaznjavanja da napises??da me kaznis sto ti ime nisam napisao??Svaka cast moderator Dovla uvodi nova pravila Krstarice iako nije administrator!!!Koga si pitao da pub zatvoris??Da si nas lepo pitao i da je moja anketa ostala nebi sada bilo problema nego namerno ti i sofija koristite svoje polozaje da radite sta hocete ovde,secam se kad ste prvi put zatvorili pub napisala je Sofija bice samo Krejzi B i tacka!!Ako se dobro KLL pokazao sto je smenjen??
Разлог ће бити адекватан ономе што будеш урадио. Ако напишеш ''модератори'', а на моје питање ''који модератори'' ти не одговориш, а наставиш са примедбама и увредама, мораћу онда да те казним. За Пуб нисам морао никога да питам. Да је то било потребно ја бих питао. То што је Софија написала није било ''коришћење свог положаја'' већ ''вршење своје дужности'', а теби/вама ако се то није свиђало, требало је да то аргументујете зашто није добро, међутим ви то нисте урадили. За КЛЛ-а сам објаснио малочас.

п.с. ''неби'' се пише одвојено ;)

Dokazi kreptomane,ja sam izneo svoje argumente!!
Ако су ово сви твоји аргументи онда ценим да смо завршили дискусију.
pa prvo, koliko ja znam, KLL je smenjen po svom zahtevu, mada to nije bitno...
drugo, moderatori biraju koliko i koje spam-chat teme ce postojati i da li ce postojati, to je njihova privilegija, i tu im niko ne mozhe protivrechiti (ako znash, postoji u fudbalu slichna stvar "slobodno sudijsko uverenje", njegova odluka je konachna i mozhe kazniti svakoga ko oko toga pravi problem)...forum nije demokratija, nazhalost....modovi nikad nece pitati chlanove shta im je po volji, jer "svijetu se ne mozhe ugoditi".....Tema PUB zavisi jedino od Dovline dobre volje, kao i ostalih moderatora.....
Ово предлажем свима да прочитају како би мало разумели ситуацију, а нарочито болдоване делове.
Што се тиче оређивања броја спам тема и дела ''форум није демократија'' биће објашњење на крају поста.

Mislim da postoji resenje!! Da moderatori spoje obe spam teme u jednu ali da se tema zove "nas pub Krejzi Badidz"!! Sta kazete??Moze a??
А ако ја на пример отворим ''дневно лупетање'' тему која ће имати исти карактер као и ~За нас и Пуб шта ћемо онда? Како да назовемо тај трио?
Ovo je ispod časti komentarisati.
Devojka je do ćetiri ujutru bila na forumu sinoć i pokušala da nađe rešenje,
i uostalom trudi se da ne otaljava.

A neki od Vas se ponašaju kao da je "biti moderator" zapravo životni poziv.

Evo,reci ti meni Vlado,činiš mi se kao razuman čovek - da li si svestan da su u pitanju deca koju žestoko drma pubertet,od 12 do 15 godina,i koja hoće svoju temu?I da li vidiš da je to onaj isti infantilni inat kod "druge grupe" da bude po njihovom?Samo što bi trebalo da su razumniji - jer su,jelte,nešto stariji od njih.A da ne pominjem to da se prepiru oko naziva teme.I molim Vas,man'te se tradicije teme Krejzi Badiz ("tradicija" teme na internet forumu,Bože,koliko to idiotski zvuči),kao i preopterećenog servera,pošto na ovom forumu nema šta nema.

Naravoučenije - pusti decu da se igraju,ovo je samo internet forum. :kafa:
''Бити модератор'' некада јесте било тако, међутим, сада је систем на форуму такав да такви брзо отпадају и бвају смењени.
Кажеш, деца 12-15 година коју дрма пубертет и мора све да буде по њиховом? Зашто? Ако ништа друго нека науче да је живот ***** и да ће их УВЕК неко зајебавати у животу и да неће целог живота моћи као код маме и тате да куд они оком туд мама и тата скоком. ;)

Е... да ја покушам да финализирам ову дискусију. Под број један и најважније. СПАМ ТЕМЕ НИСУ ДОЗВОЉЕНЕ НИКАКО И НИГДЕ. Једно време сам био константно под притиском администратора, да спам теме не смеју постојати ни у каквом облику и да ЗАБРАНИМ такве теме. Ја то једноставно нисам могао тако и борио сам се да остане једна тема која ће окупљати тинејџере и одвајати их од матораца са Сваштаре. Дакле, само постојање овакве теме је већ много.

Под број два, ви мени вртите овде ''није шија него врат'' причу. Дакле, направили сте ИДЕНТИЧНУ тему само са другим именом. Немате ниједан једини ваљан аргумент зашто тако нешто урадити... аргумент ''хоћемо нашу тему'' је можда добар, али узмите онда па смислите неку паметну тему па нека она буде ваша, а не да тему која већ постоји преименујете у друго име и прозовете својом... Ја сам убеђен да ви то можете много боље.

Под број три, анкете и гласања поводом било чега што се тиче форума можете окачити мачку о реп ако то администратор или модератор није аминовао. И ми смо на факултету изгласали да нам школарине буду 1000дин, али их ипак плаћамо 1000еур... дакле, следећи пут када будете хтели нешто тако да радите, консултујте се са мном, припремите јаке аргументе, па онда вероватно нећемо ни морати да правимо гласање већ ћемо то урадити и без гласања. ;)

И коначно, четврто, немојте мислити да ја овде заводим неку диктатуру, или испољавам неки свој хир. Свако ко је покушао са мном да озбиљно разговара успео је у томе и добио је најбољу могућу услугу, помоћ, подршку или шта му је већ требало у том тренутку. Дакле, ако хоћете да направимо нешто од овог подфорума, будите разумни, будите коректни и будите аргументовани. Само тако можете директно позитивно утицати на рад и побољшање форума.

Dovla, uživio si se previše u ulogu Velikog...
ovo je samo jebeni internet forum, samo jebeni znakovi 1 i 0 sačinjavaju čitav internet svijet...
******, zaključaj sve spam teme kao što govoriš, zašto i ta jedna da ostane kad mnogima smeta?
brišite, banujte, sjebali sve i ovako sve, ali idite do kraja...

pljuc...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back