craizy girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.383
cuj,glupost,svako ima po najmanje 2 nicka,pa sta? ban zbog toga? HAHA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad zaboravish lozinky,obavestish administratora i on ti omogytji novy...
politika je ubedljivo najgora.Mozete mi verovati a mozete mi se i smejati ali ovaj pdf je najgori ubedljivo na celom forumu!
ispravljaju krive drine.lzanimljivo mi je i izaziva cudjenje kod mene sta ovde ljudi koji imaju po 30 i vise godina traze??
a ko to?Ovaj pdf je mnogo nestabilan,cesto se menjaju moderatori a prilicno su neki i nadrkani ovde od moderatora
ja to vichem vec MESECIMA i to ne samo za PUB vec za spam temu na humoru takodje, kao gomila mentola.a Pub je najjaci deo celog pdf-a dnevno se ispisu po 4 do 6 stranica i od toga dve se samo sastoje od sledeceg "Cao svima sta se radi","Odoh off",par glupih i praznih postova sa smajlijimau kombinaciji sa
!!
seweshPrimetio sam i da moderatori ne rade svoj posao i da odredjeni clanovi imaju beneficije da neograniceno spamuju i da vredjaju druge i da prolaze nekaznjeno iako su im postovi prijavljeni a ja za najmanju sitnicu uvek budem opomenut privatnom porukom moderatora sa ovog pdf-a!!
al' si im rekao, svaka ti dalaE da neka navucem i administraciju celog foruma na vrat ne zanima me, nije moj stil da se sklanjam pred mocnicima,vec da se porim protiv nepravde!! A sad radite sta hocete,ja sam rekao sta imam na vama je da ucinite nesto!
kad zaboravish lozinky,obavestish administratora i on ti omogytji novy...
Zaboravio/zaboravila sam lozinku
Ako ste zaboravili Vašu lozinku, kliknite ovde .
OtvoriÄe se stranica na kojoj možete uneti email adresu koju ste koristili prilikom registracije, na koju Äe odmah biti poslat email sa instrukcijama za promenu lozinke.
Shta nije jasno?
pa ne prosipam se...Kazem sta ako mi je zastareo email nalog preko kojeg sam se registrovao ovde i sta onda ciniti?