Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozete mi verovati a mozete mi se i smejati ali ovaj pdf je najgori ubedljivo na celom forumu!
politika je ubedljivo najgora.

lzanimljivo mi je i izaziva cudjenje kod mene sta ovde ljudi koji imaju po 30 i vise godina traze??
ispravljaju krive drine.:lol:
Ovaj pdf je mnogo nestabilan,cesto se menjaju moderatori a prilicno su neki i nadrkani ovde od moderatora
a ko to?
a Pub je najjaci deo celog pdf-a dnevno se ispisu po 4 do 6 stranica i od toga dve se samo sastoje od sledeceg "Cao svima sta se radi","Odoh off",par glupih i praznih postova sa smajlijima :mrgreen: u kombinaciji sa :cmok:!!
ja to vichem vec MESECIMA i to ne samo za PUB vec za spam temu na humoru takodje, kao gomila mentola.
Primetio sam i da moderatori ne rade svoj posao i da odredjeni clanovi imaju beneficije da neograniceno spamuju i da vredjaju druge i da prolaze nekaznjeno iako su im postovi prijavljeni a ja za najmanju sitnicu uvek budem opomenut privatnom porukom moderatora sa ovog pdf-a!!
sewesh
monika
E da neka navucem i administraciju celog foruma na vrat ne zanima me, nije moj stil da se sklanjam pred mocnicima,vec da se porim protiv nepravde!! A sad radite sta hocete,ja sam rekao sta imam na vama je da ucinite nesto!
al' si im rekao, svaka ti dala:ok:

Zaboravio/zaboravila sam lozinku

Ako ste zaboravili Vašu lozinku, kliknite ovde .

Otvoriće se stranica na kojoj možete uneti email adresu koju ste koristili prilikom registracije, na koju će odmah biti poslat email sa instrukcijama za promenu lozinke.

Shta nije jasno?

Zaboravio/zaboravila sam lozinku

Ako ste zaboravili Vašu lozinku, kliknite ovde .

Otvoriće se stranica na kojoj možete uneti email adresu koju ste koristili prilikom registracije, na koju će odmah biti poslat email sa instrukcijama za promenu lozinke.

Shta nije jasno?

I meni je npr. zatvoren taj email nalog jer je pre bio imekorisnika@msn.com ,a otvoren mi je imekorisnika@hotmail.com i sta onda?

pa ne prosipam se...Kazem sta ako mi je zastareo email nalog preko kojeg sam se registrovao ovde i sta onda ciniti?

eo napisala sam ti da i to moze da se reshi...al' to sy sad neki extremni slychajevi...
ti promeni sada vazetjy e-mail adresy,pa netjesh imati taj problem...
a za ovo prosipanje mislila sam kad si pocheo da pishesh kako modovi nemajy pojma o neki problemima i da vole da banyjy... ;P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back