Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Joj, šta vam je. Pa i pre sam postavio, čini mi se eremiti i nije zamerio. Čak je neko rekao da stavim i njegovu, da vidi. Iz fazona... Nešto sam dokazivao da vidim ko su klonovi i slično. Sad sam odgovorio na besmislene priče ko na Forumu može da isprati IP adrese, jer su se toga bili uhvatili k'o pijan plota. Izvadio sam jednu adresu i postavio da se ne raspravlja o tome više.

Нема шансе да се нечија ИП адреса одабрана насумице повеже са ником одређеног учесника... ниси Ти написао ИП адреса за ник "крава" је та и та... али људска глупост нема граница...

eremita:
Нема шансе да се нечија ИП адреса одабрана насумице повеже са ником одређеног учесника... ниси Ти написао ИП адреса за ник "крава" је та и та... али људска глупост нема граница...

Na trazenje Marloona,koji je trazio IP adrese Major Toma, Bilija, i Kohen, Jomini je uvrdjen sto je neko objavio da on ne moze da zna te IP adrese, da bi dokazao da moze, dao javno , jednu od trazenih Adresa...........i nemojte da se pravite ludi, i vi ,i on....to ne sme da radi!!

Inace, koga interesuju moji, licno, podaci, spreman sam da mu ih dam, sve sa adresom , telefonom, i ostalo sto zeli da zna....OK?

A ti Jomini, vodi racuna o tome....ako to nema veze, evo , objavi Marloonovu, adresu, posto je radoznao za tudje,,,

A mozes i eremitinu, i ostalih iz grupe ...sto da ne??? pa to nema veze, nikakve

Evo...ovde nisu....

krvolok:
... mi je ZABRANJEN prsitup ( TEHNIČKIM PUTEM ! ) na " Poznanstva " ?!? :shock:
Znači li to da nam, sem što čitate i javnu i PRIVATNU prepisku, TEHNIČKI i ZLOUPOTREBLJAVATE Internet i privatnost korisnika ( pošto, TEHNIČKI, imate mogućnost da tekstove i fotografije sa privatne prepiske DISTRIBUIRATE i PRODAJETE drugim sajtovima i korisnicima ! ) i da li se PLAŠITE nekih ZAKONSKIH POSLEDICA, kada neko od korisnika foruma pokrene SUDKI SPOR zbog OBELODANJIVANJA njegove PRIVATNE prepiske, FOTOGRAFIJA ili tel. broja ili ADRESE, pa nastupe, ili su VEĆ nastupile ŠTETNE posledice po UGLED, IMOVINU ili LIČNU BEZBEDNOST tog korinika, izazvanu ovakvim ponašanjem ADMNISTRATORA ??? :shock:

Pogledajte malo druge moderatore koji psuju i vredjaju korisnike.
Obratite paznju na njihovo ponasanje jer ko im nije pri srcu slede sankcije.
Bice banovan ko god nije istomisljenik sa njima.

Jedini kome skidam kapu da je OK je Jomini.
d050.gif

Nadam se da mi Lilu neće zameriti, otključavam ovu temu jer je očigledno preko potrebna, ako ni zbog čega drugog, onda da se ne otvaraju nove za svako pitanje. Na zahtev dakle. Zato nemojte ići van žalbi ili saveta, kao ni da se prepucavate ovde. Hvala unapred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back