Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče intelektualna elito :-D
Jel počeo Sexy Night ovde? :-P

Oscari.jpg

A ima i novih zvučnih zapisa.
slobodno pretresite po onom mom djubrištu
(492Kb)

DLAKAVI LIVES: X,X,X,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F
:lol:

Nabavio sam i kapu protiv vaših gluposti i medjusobnih lizanja. :lol:

Angelico_Payne:
Evo opet je krenulo, taman sam mislio da su se plocice smirile, a kad ono ajmo jovo nanovo

Pa jel vama svima stvarno u cilju da budete banovani?

Marlone tebi rec opusteno , ne znaci izgleda nista, pa dobro, kako hoces tako ce i biti...

Inace zamolio bi moderatore da uklone temu o otcepljenju Vojvodine.
Nema potrebe da govorite da vi ne odgovorate ya ono sto pisu korisnici forumu, jel ako ste upozoreni a niste reagovali odgovorate, a po krivicnom zakonu republike Srbije poziv na otcepljenje teritorije je krivicno delo...zbog kojeg pravno lice moze da bude zatvoreno ili mu zabranjen rad u potpunosti...

jomini , ovo sto si uradio, je krajnji beyobrazluk, i time si uradio nesto sto i sam ne shvatas, pa jel ti mislis da je nekom drugom tesko da pronadje tvoj IP, pa da vidi ko si, pa da te malo prati, i da sve to objavi na internetu, da bude dostupnom svakom ludaku koji ima racunar i vezu sa internetom.

pripazi se, sad si na listi za odstrel, naravno bez uvrede...

mislim da posle ovog ne zasluzujes da uposte budes na krstarici, ali posto ja tu licno nista ne mogu, postaracu se da ovih dana zapolseni u krstarici budu upoznati sa ovim krsenjem privatnosti korisnika, koja je inace nosi sa sobom krivicnu odgovornost.
Videcemo, kako ce ovo sve da se zavrsi, al da ce da zavrsi dobro, nece...

Немци су за време окупације Србије у 2.светском рату прво издали наредбу ДА СУ СВИ ГРАЂАНИ ДУЖНИ ДА ОДМАХ ПРИЈАВЕ НЕКА СУМЊИВА ЛИЦА И ПОЈАВЕ...грађани су били толико агилни да су окупатори морали да издају другу наредбу КОЈОМ ВИШЕ ЗАБРАЊУЈУ ДРУКАЊЕ И ПРИЈАВЉИВАЊЕ И ТУЖАКАЊЕ...ЈЕР ВИШЕ НИСУ МОГЛИ ДА ЖИВЕ ОД ДЕНУНЦИЈАНАТА КОЈИ СУ НАРОЧИТО ВОЛЕЛИ ДА ИЗМИШЉАЈУ ПРОБЛЕМЕ...

Анђелико, зар Ти ово није нешто познато... :roll:

crow:
:( nije bezazleno jomini, ne shali se s tim...
Joj, šta vam je. Pa i pre sam postavio, čini mi se eremiti i nije zamerio. Čak je neko rekao da stavim i njegovu, da vidi. Iz fazona... Nešto sam dokazivao da vidim ko su klonovi i slično. Sad sam odgovorio na besmislene priče ko na Forumu može da isprati IP adrese, jer su se toga bili uhvatili k'o pijan plota. Izvadio sam jednu adresu i postavio da se ne raspravlja o tome više.

jomini:
Joj, šta vam je. Pa i pre sam postavio, čini mi se eremiti i nije zamerio. Čak je neko rekao da stavim i njegovu, da vidi. Iz fazona... Nešto sam dokazivao da vidim ko su klonovi i slično. Sad sam odgovorio na besmislene priče ko na Forumu može da isprati IP adrese, jer su se toga bili uhvatili k'o pijan plota. Izvadio sam jednu adresu i postavio da se ne raspravlja o tome više.
pa kad imash tu moc
shto ne dorade neke izbore da se brojimo kako treba 8)
a ne ono...

a javno stavljanje IP adrese itekako moze da se zloupotrebi

:( veruj mi znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back