Ја сам обећао да се нећу мешати, али пошто су неки упорни, морао сам да оставим неколико порука.
Саопштење за „браћу Кинезе“ из Амбасаде
Корисник марлоон је пустио дезинформацију да је модератор Лорд Ајрон дошао са totalwar.org. Господин нема никакве везе са дотичним форумом, чисто да форумска заједница зна.
elvin:
Мислим да је свима јасно да се иза тог ника крије неки други форумаш.
Сада,то што је он одабрао да сакрије свој псеудоним иза псеудонима може да се протумачи на више начина.
Неки би рекли да је то чист кукавичлук.
Ја стварно немам намеру да кршим правилник и у принципу уздржавам се од тога,али такође немам намеру да указујем поштовање особи која не сме да се појави у свом оригиналном облику.
После оне бруке са читањем пп-ова,на коју иначе нико није реаговао(а сви знамо зашто),сада долази до овога.Овај форум се стварно озбиљно срозао.
Баш лепо од тебе Елвине што си откуцао на ћирилици.
За ово нема доказа што износиш, нити да сам ја нови модератор, нити да је било икаквих читања приватних порука, о чему сам обестио марлоона путем приватне поруке, а о томе су упознати и цењена ултра модераторка и шериф. Изношење нечега без доказа је чиста клевета.
Овај форум иде у правом смеру. Србија је пред потписом уговора са ЕУ, па како Србија постаје уређено друштво и држава, не би био ред да и овај подфорум не крене у истом смеру.
marloon:
Billy ovako cemo .. posto Duke .. pardon moderator, godine 'ebiga...... nece da odgovori, cekamo jominija sa jednim pitanjcem. Da li IP billy kida, Kohena i Major Toma nosi istu IP adresu... samo to, ne treba vise. Ako je fer reci ce... ja znam odgovor neka jomini kaze. Ipak je on Mod br. 1 ovde.
За ваше обавештење, само администратори имају приступ ИП адресама. Јомини је модератор и он нема приступ.
marloon:
Uzgred, ko ima pravo da skine Ambasadu sa lepljive sa preko 60.000 gledanja.
На тој теми сте само ви остављали поруке, а гледаност сте сами набили, сваки пут кад кликнете на тему. Немој ми само рећи да смо ми ван Амбасаде долазили и читали ваше поруке?
marloon:
Извините господине Марлооне,ипак сам уверен да је Крстарица превише угледна институција,да би дозволила да особа попут корисника ДјукофСрбија буде модератор.
Мада шта се све дешавало у последње време...
Крстарица д.о.о. није институција, већ је привредно друштво.
elvin:
Молим уваженог модератора за објашњење:
1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???
2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???
3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.
1. Тема није обрисана.
2. Као да је то нека штета? И овако сте се ви скупљали само на њој, а нисте регистровани као јавна група/клан што је обичај на сваком форуму, који је имало озбиљан. Да се ја питам, на Амбасаду би био стављен катанац за вијек вијекова.
3. Имате слободну вољу која нам је дар од Бога, а вас нико не присиљава да будете на овом подфоруму.
Lilu:
Kad je toliko posecena, bice uvek na vrhu! Dosta vise o lepljivim temma.
Баш тако!
П.С.
Баш су вам ови нови аватари на мандаринском симпатични. Немам времена да куцам шта значи који.