tratinchica
Primećen član
- Poruka
- 986
Ne drzi te mesto zato idi pa vidi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saglasan na ovu sugestiju.migud:Hej, ljudi, hajd' da ne pravimo problem jominiju, steta fina celjadeta. Idemo na Ambasadu.
jomini:I dalje misliš da vrdam, a?
Ђе баш тај израз нађе... jomini:Može li da se nastavi u Ambasadi li Kafančetu? A ovde da ostane sve vezano za tekuće probleme?
Hvala...
Može ''domestic problems''?migud:Al' pazi ovu foru: "tekuci problemi". Hahahaha... Pa jest', da je bio talas bio je. Banovanja.![]()
Jom, cepam se...
jomini:Odoh na jednu partiju fuce na PES5, pa na spavanje. Valja 'leba zaraditi.
A vi, društvo, ne dajte povoda za frku i gužvu i biće sve ok.

jomini:Odoh na jednu partiju fuce na PES5, pa na spavanje. Valja 'leba zaraditi.
A vi, društvo, ne dajte povoda za frku i gužvu i biće sve ok.
eremita:п е т и ц и ј а:
СКИНИТЕ БАН УЧЕСНИКУ ВЕКСЛА !
marloon:Ajde da se i ja kao treći pridružim. Znam da Lilu nije loša osoba, ali desi se svima pa i vekiju da odluta.
marloon:Ma žao mi što Lilu nije ovde da vidi ovu pozitivnu energiju... evo ljudi čak i postuju po temama![]()
eremita:п е т и ц и ј а:
СКИНИТЕ БАН УЧЕСНИКУ ВЕКСЛА !
migud:Pa da, kazu mi da zracim pozitivnom energijom.![]()
marloon:Ma ti zračiš..a i ja ću kad šerif vidi ovo muvanje na 7.000 kilometara...![]()
migud:Zracim...k'o osiromaseni uranij. Fatalno.Ma, za serifa ne brini, vec ozracen.
![]()
P.s. E sad cu ja popiti ban.![]()
marloon:Ma nema šanse bre... to šta ćes da popiješ će da bidne kad budemo otišli u kafe Sambal kod tebe u Miami. Onda ja pitam...Migud šta piješ... a ti kažeš![]()
marloon:Ma mozemo i u Tampu, ima kubanskih kafea i restorana kolko oš![]()
marloon:Znam malo se zezam bre... da vis da znam kako je tu...Ima finih mesta u Majamiju, gde ides ti obicno uveče?