marloon:
Vas kolega najlepše molim dok se ne sredi ovo, da komentare vezane za vasu opsednutost zenskim polnim organom zadrzite za sebe.

Kad se ovo završi spreman sam za elaboraciju tog tipa na forumu LjiS. Zahvaljujem.
Vidi, kolega........niti sam opsednut polnim zenskim organom, a ni sa forumom, kao vi!!
Ovo je bila sala......
A tog vaseg prepucavanja mi polako pun ,.................
Postovi su vam ,kao da vam zivot zavisi od foruma.......moderatori su u pravu, po mom. u pravu.......iz aviona se primeti , da svi koji imaju te avatare sa daskama, ili cime vec, spadaju u neku grupu koja , citajuci ranije postove, vidim, ponidastava svako drugo misljenje sem nihovog......i to je vasa stvar...ali , nemate pravo da uvek coporativno , horski napadate neistomisljenike, kao onu devojku....nedavno!!
I , onda isto tako horski kukate ako cas banuju......a za krstaricu ne brinite...nece propasti bez vas, ako je to neki od argumenata......brzo ce doci drugi clanovi...mozda bez dasaka, ali , ne vidim da ce to bitno ili uopste pokvariti imidz krstarice...
Cini mi se, da ne laje kuca zbog sela..........
Nije vama frka zbog Krstarice, nego zbog podforuma, koji ste vec prisvojili kao samo vase privatno vlasnistvo, gde niko nije dobrodosao........
Ja ne patim za druzenjem sa vama, ali ne mozete mi zabraniti da postujem gde hocu...i da iznosim svoja misljenja, pa i da odgovorim na horske , organizovane napade....