Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Duh Sekire:
Наравно да не види разлику, за њега је "Милосрдни анђео" би легитимна акција заштите јадних малих Албанаца.
Ok decice nezasita informacija, da uciteljica zivota (istorija prim.prev(uf tek da objasnim sta je prim.prev.)) vama objasni neke osnovne istorijske podatke:

- U ratnom sukobu na Kosovu su ucestvovale tri strane (i sam pojam rata kao i verovatno broj strana je sporan, ali svi cemo se sloziti ako vojske i paravojske ucestvuju u ratnim dejstvima, da se ne radi o branju kukuruza).

- Nasa strana je proglasila "pobedu".

Kome smetaju cinjenice, neka se samoproglasi za direktora neznamcega i pise svoju verziju istorije 8)

И сад пошто је Милошевић прогласио "победу" (што јесте било бедно) ја морам да волим Великог Брата и хрлим у "евроатланске интеграције" где ме чекају загрљени Солана и Чеку.

Баш ми се свиђа овај st.maurice, сваким постом све више показује колики је нечовек и колико је неосетљив напатње народа коме се обраћа.

Је ли st.maurice, коју ти оно опцију беше подржаваш? За кога би гласао на следећим изборима? Ајде реци, ипак је ово политички форум.

Duh Sekire:
И сад пошто је Милошевић прогласио "победу" (што јесте било бедно) ја морам да волим Великог Брата и хрлим у "евроатланске интеграције" где ме чекају загрљени Солана и Чеку.
Ti si bas jednodimenzionalan decko?

Duh Sekire:
"Ali ti uvek kada si suocen sa argumentima, predjes na doskocice.".
Подсећаш ме све више на Ирејсрхеда Ђ. Ковјенића.

http://forum.dsomladina.org.yu/viewtopic.php?p=101186&sid=df3b30c087b27b2f2579a0cb21f1fe44#101186
(како се прославио изјавом да је увреда назвати неког Скендербегом)
Jednodimenzionalnost jeste pravi opis tvog razmisljanja, a ti to samo dokazujes - evo sada ovim postom. Izvini decko, ali sta si ti ovde linkovao ? (Citirao si samog sebe? Hmh...)

urospo:
trolovanje st. maurica, koje ces ti, nadamo se, da sprecis... bar umanjis, da bi diskusije mogle normalno da se vode na forumu na kom si moderator
A zadnje dve stranice prepucavanja su pocele sa tvojom opseznom studijom moje malenkosti.

Ajde vi nastavite, a ja, necu vise da trolujem (;))

edit: trol je kada te neko napada na dve stranice, a ti se javis da kazes nesto na temu tih napada.
Eto ako do sada nisam znao sta je trol, sada znam ;)

edit2: i posle - ja trolujem i trolujem i trolujem i trolujem

ovo ce normalno procitati i urednik ovog podforuma pa ce reci da se prestane sa svadjom i provokacijom. e sad je prilika da se rece nesto sta nije ni svadja i provokacija. ovde se
LJUDI nazivaju ekipa sa SHPERPLOCHAMA i kako sve ne. da to je tacna konsta-
tacija da su to LJUDI koji misle svojom glavom i nedozvoljavaju da im bilo ko
namece misljenje i usmerava ih na raz,isljanje kako bi neko zeleo. spadati
u kategoriju LJUDI je veoma lako ali nije jednostavno. e sad sta kuriri
necijeg mishljenja ne mogu uticati na LJUDE pa iz nemoci,jada i
besa chitaju privatne poruke i iznose privatnosti LJUDI koji
ovde pisu,je njihova slika i njihovih senki. donosila tudjih
misli i njihove senke imaju uvek mogucnost da sa
ljudima ukrste misli o svemu:-politici,kulturi,
umetnosti,sportu,elektronici,o cemu god
zele uvek ce dobiti priliku. e sad kako je
senka isuvise povucena koriste se
jednokratna donosila kojima
glava sluzi da im kisa nebi
padala u stomak. medjutim
to je njihovo lice i neka ga
shminkaju. jednu su
stvarcicu prenebegli
a to je da se mogu
postaviti na zadnje
noge,LJUDI na
njihove bolesne
narucene
ambiciije
nece
nasesti i nece
ih uopste registrovati. 8-)
obesni donosioci mogu i dalje
kontrolisati IP i citati PP cak ako
zele poshtedeti ce si trud pa ce im
isto biti objavljeno. gospodo donosila
misli nemocni ste u svojoj nakani i bilo
bi definitivno dobro da se ostavite corava
posla i ostavite LJUDE smirom kao i urednika
ovog podforuma.budite sigurni da LJUDI nece nikada
prezati za prljavim igrarijama koje radite. uzivajte i dalje
u vlastitoj nemoci i nekulturi. vas nema potrebe stavljati na
ignore - vi ste ignore sami za sebe a i uskoro i za vase senke
koje ce vas pocistiti ko ustajale charape. sta se vas tice toliko od
mene iz ekipe LJUDI . izvinjavam se jos jednom uredniku ali po pitanju
donosila tudjih misli ovo je moje poslednje. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Модератору, ја сам регистровао овај
кориснички налог само да бих пренео
поруке од једног члана који је
банован а који ми је добар пријатељ.
Разлог је стално његово прозивање и
немогућност да одговори на исте. Неки
ће вероватно претпоставити о коме се
ради.

Поруке за 23 март 2006

@ Дуке

Ако мислиш да си много паметан, грдно
се вараш.

@ Ст. Маурис

Значи знаш за МУП Савског Венца. Лепо.
А колико је то Борисе лепо, видећеш.

@ Длакави

Иронија је иронија, зезање је зезање.
Дакле ако хоћеш да идеш тамо где смо
причали, уљуди се, значи обриј и
ошишај, па ћу ти заказати.

За моје пријатеље одавде имам као и
обично само речи хвале.

S obzirom na to da se na ovom forumu danima,uz nesebičnu pomoć pojedinih "moćnika" (za koje osnovano sumnjam da su zaposleni na Krstarici d.o.o. ili su njihovi honorani saradnici),permanentno krše pravila normalnog i civilizovanog dijaloga,kao i da se od strane istih toleriše kršenje prava na zaštiu privatnosti iole razuman čovek ne može a da se ne zapita SA KOJIM CILJEM SE SVE OVO RADI?
Niko neće ubediti,čak i delimično informisanog posetioca podforuma "politika" da je u pitanju slučajnost.Neće i ne može,jer činjenice govore da je u pitanju pokušaj kreiranja devijantnog i retrogradnog stava prema društvenim tokovima u Srbiji.
Dakle, po svemu sudeći na delu je ponovo specijalna vrsta medijskog rata koja po mome mišljenju ima za cilj "satanizaciju" Srbije i stvaranje iskrivljene slike o tokovima u njoj.
Ovoga puta,koristi se trenutno veoma moćno oružje...INTERNET
Zadatak ovakvih "kreatora" javnog mnjenja isuviše je providan.
Svi oni koji se direktno ili indirektno bave politikom,medijima ili socijologijom nedvosmisleno će ovo prepoznati.Prepoznaće i "rukopis" kreatora,koji Srbiju žele da predstave kao sredinu u kojoj preovladava "primitivni mentalitet" .
Za pojedine koji ovo žele da pročitaju,mogu da se osvrnem na,recimo na Brila i Dirkema koji kao kritičari evolucionizma ističu da mentalitet pojedinca proističe iz "kolektivnih društvenih predstava".Svaki tip društva ima svoj mentalitet,dakle,svoje običaje i ustanove kao aspekte svojih kolektivnih predstava.U ljudskom drštvu postoje dva osnovna mentaliteta PRIMITIVNI i CIVILIZOVANI,koji se odnose kao dva suprotna načina mišljenja.
Razlika u njima nije u stepenu,već je suštinska.
Civilizovani LJUDI razlikuju se po tome,što za osnov kulture i života poseduju logiku.
To što primitivac izbegava logičke operacije upućuje pojedine primitvce na "neku tajnu silu" možda čak oličenu i u šperpločama.
Stvar je u tome da su im nalogodavci nametnuli postojanje "tajnih sila" pa se i ne brinu za postojanje uzročnih veza.
Ali....kako to obično na ovim prostorima i biva,bezobazluk i glupost nadjačavaju logiku.

L.1:
kao i da se od strane istih toleriše kršenje prava na zaštiu privatnosti iole razuman čovek ne može a da se ne zapita SA KOJIM CILJEM SE SVE OVO RADI?

Ali....kako to obično na ovim prostorima i biva,bezobazluk i glupost nadjačavaju logiku.
Zaista ne zanm odakle korisniku mail3 moje ime, i ko je njegov misteriozni "drugar" koji ga je nagovorio samo da se registruje i pripreti:
"Значи знаш за МУП Савског Венца. Лепо.
А колико је то Борисе лепо, видећеш"
C8.gif

Verovatno je u pitanju taj neki banovani moron i drtina koji zna za moje ime sa drugog foruma, dakle u pitanju je neki debeli genije koji masta o meni
G6.gif

Jos jednom se potvrdjuje ispravnost, barem u njegovom slucaju, odluke da bude banovan.
To je neki moron koji prati ljude i pise njihova imena, zarad licnog pronalaska u gradu.

Mada je eto recimo Elvin od toga oducen na vreme (imao je decko svoje trenutke), smirio se i ne spada u bas tolike pacenike kao navedeni banovani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back