DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
 - 4.719

Ниси ти Елвине једини. Ти преговараш у име "Шперлоча удружење". Има ту и остатак екипе.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sasvim legalano politicko misljenje (da treba ubijati 'nevernike')... doduse u ex-talibasnkom AfganistanuDukeofSerbia:Је ли се то мени чини или неки опет величају терористичке нападе 11. септембра 2001.
L.1:Hoće li neko da nas oslobodi ove napasti?
DukeofSerbia:Смит је неуништив.
Ti si onda Elvine jak ko zemlja po tom pitanju sta li?eIvin:A,jes' vala,kažu da je glupost neuništiva...
Predpostavljam da na Smitu temelje tu tvrdnju...![]()

DukeofSerbia:Биће резултата Еливе, не брини се.
А где је веКсла?
Pa ljudi racunaju da im je ovde sigurno,jer bilo gde na nakoj temi da udju u debatu,postoji mogucnost da je ne zavrse,jer se teme "iznenadno:zaklucavaju.:shock:jomini:Pa dobro dokle više? Šta je sa vama? Nema dovoljno tema? Ne mogu da verujem kako se neki ne kontrolišu...
st.maurice:"What is spam?
Spam is flooding the Internet with many copies of the same message, in an attempt to force the message on people who would not otherwise choose to receive it. Most spam is commercial advertising, often for dubious products, get-rich-quick schemes, or quasi-legal services. Spam costs the sender very little to send -- most of the costs are paid for by the recipient or the carriers rather than by the sender."
Dakle po definiciji ja nisam nikakav spamer, jer je svaki moj post originalan i nije komercijalno usmeren . To sto se tebi ne svidjaju moji politicki stavovi, ne znaci da imas pravo da neargumentovano prozivas moju malenkost sa lose inskostruisanim optuzbama.
Moj prosli nick nije bio banovan (ovaj hronoloski gledano srednji) i jednostavno mi se nije vise svidjao nick(a cini mi se da sam pri registraciji ovog sadasnjeg mora da dam neki validni od domacih provajdera tako da ne vidim u cemu je problem).
Slazem se da tada nije postojala moderacija na forumu krstarice, samo zaboravio si da dodas jednu sitnicu, a to je da si ti prvi spopadao tog Gvindona i mene da smo "******" jer eto ne mrzimo gej populaciju. (???)
Stvarno ne znam ko je iz te price za zbrinjavanje u ustanovu za one koji imaju probleme sa drugima - ti ili ja
st.maurice:A onda smo "pobedili"
![]()
st.maurice:
Na temi se raspravljalo o sasvim drugim stvarima, a ti saljes ovu sliku.st.maurice:tema je vrlo zanimljiva, skoro koliko i ovi superheroji borci protiv okultnih drustva sa naseg balkanskog ostrva super heroja:
![]()
L.1:Žao mi je ali ovaj forum više ne liči ni našta.
Odoh ljudi pa eto vam krste,oslobodilaca i ostalih drmo...raca
Uživajte.
Ako možete.
pozdrav
 :sad: :shock:eIvin:Ko ti drma kavez?
Hajde lepo na temu o NVO,ima duh nešto da ti kaže...![]()
	st.maurice:To je sasvim legalano politicko misljenje (da treba ubijati 'nevernike')... doduse u ex-talibasnkom Afganistanu... i na podforumu politika, naravno 8)