Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Znam da je trebalo tako, ali tamo nema moderatora i zato je otišlo daleko. Posle, kad neko naiđe, neće da se raspravlja, već počisti sve. Malo strogo, ali bez moda, tako to biva. Ja sam već pitao šta se desilo, ali odgovor nisam dobio.

Hmmm...Kapiram,ti ispade kao što se kod nas kaže " 'ebena stranka". :roll:

Mnooogooo ne vooleeeem takve situacije...

p.s. učini koliko možeš da se banovi ukinu Marlonu, Eremiti i ostalima koji su pokazali da su OK likovi...Ovako, nema smisla...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je l' vi čitate uopšte???

anakin:
ti imas prava na svoje misljenje, a ja na svoje koje nisi shvatio...
ovde ocigledno ne postoji konstruktivna rasprava jer se jedna ista ekipa sa istim avatarima trudi da uvredama na licnoj bazi otera svakog ko dodje...

Па ти иди на капирај-копирај ко ти брани.
Тамо би већину нас бановали јер мислимо другачије.

Таман сам гласао кад нестаде...
Ја сам се одјавио са форума, али сам се вратио само да дам подршку форумским пријатељима.
ПОТПИСУЈЕМ!

anakin:
mislim da jomini tad jos nije bio moderator ovde a pricam o forumu u globalu (antisemitski avatar)...mislim na masovnu reakciju kao sto je bila za slike....u redu, mogu da ukapiram da je ovo sa slikama mnogo jace za neke ljude, ali zar nije ista logika u pitanju? staviti antisemitski avatar znajuci za milione ubijenih jevreja, bez obzira sto nije postovana slika...
nesto se ne secam masovne reakcije tad...pitanje si zaobisao...da li je masovna reakcija izostala jer ovo nije jevrejski forum?
"upucen u problematiku"...znaci, ti mene analiziras na osnovu Zenskog kutka a onda tvrdis da tamo ne zalazis?
i ne uvlacime u ove ping-pong razgovore...jasno mi je kako ovde stvari funkcionisu...obratila sam se majceki a ne tebi...

poenta (koju moram da ti ponovim jer opet nisi shvatio) je da je provokacija provokacija, bez obzira sa cije strane dolazi i na koga se odnosi...osudjujem postovanje slika ali isto tako osudjujem i mnogo drugih stvari ovde...
sa cim se ti tacno ne slazes ovde? naravno, ako si u stanju da odgovoris bez uvreda...ako nisi, nemoj gubiti vreme...

Izvinite što opet provlačim ovu temu, ali draga anakin me je već dva puta pomenula, pa prosto ne želim da pomisli da je ignorišem :)

Cico ja uopšte ne razumem kakve tvoj post ima veze s onim mojim tekstom koji si citirala. Evo u ovom tekstu koji si ispisala ti se u stvari apsolutno slažeš samnom pošto i sama osuđuješ postovanje tih fotografija ali mi se čini da je tvoj cilj bio da proširiš temu na neke druge primedbe i sugestije samo ne znaš kako... E tu ja neću da ti pomažem, ako ti nešto smeta - sama nađi načine da ovim ljudima to predočiš.

Ako si želela da samnom uđeš dublje u tematiku provokacija koje su pre neku noć uzdrmale forum - to nema šanse.
Sa tobom neću da podelim svoje stavove po tom pitanju, jer ti već dugo živiš i radiš u Americi i ovo za tebe može da bude samo jedna igra reči i vežbanje objektivnosti - ali čak i da nije tako, da si stvarno zainteresovana za probleme sa kojima se mi suočavamo opet ne vidim svrhu u ispunjavanju tvoje radoznalosti.

Što se ostalih tema tiče - znaš da samnom uvek možeš da uđeš u neku polemiku, odnosno da nećeš naići na neke uvrede ili provokacije u slučaju da nam se stavovi ne poklapaju.

Ljubim ja tebe :wink:

ima veze...zasto se masovna reakcija pojavi samo kad su srbi u pitanju?
zar provokacija nije sama po sebi dovoljna za reakciju bez obzira ko je u pitanju?

nije fer sto sad potezes cinjenicu da sam u Americi pokusavajuci implicirajuci da me bas briga...poenta je da me je briga ali da ne pravim razliku medju nacijama...
zasto nisi reagovala za antisemitski avatar na nacin na koji si reagovala na te slike?
odreagovala sam na argument "ovo je srpski forum"...mozemo li, za promenu, da pokazemo da smo osetljivi i za druge nacije ako vec smatramo da smo zrtve? ne sto smo srbi, nego sto smo valjda ljudi i ako dobro znamo sta znaci genocid, masakr, progon, paljenje crkava kako mozemo da ostanemo hladni na antisemitizam?
pitas koji je razlog moje radoznalosti - upravo to...

jomini:
Sad stigoh. Šta se desilo? Mali deo problema je bio izražen ovde, a veći, glavni, na nekim drugim podforumima. Za ovu poslednju seriju banovanja nisam odgovoran ja, za ono pre - jesam. Rekoh jednom, ne kontrolišem i ne brišem i zaključavam samo ja, ali ja se jedini javljam i učestvujem. Administratori ili Super Moderatori (to je zvaničan naziv) isto tako pređu ponekad preko problematičnih podforuma. Doduše retko, ali kad dođu, obave ponešto, kao što je bio slučaj juče. Glavni razlog su psovke. Ne jedini, ali glavni. Postalo je nekontrolisano, ali ovde ne toliko, već na drugom mestu. Mnogi su bili isprovocirani (moram reći, s razlogom) i tako su reagovali, a fasovali svi zajedno. Nadam se da neće trajati dugo, tj. da nije trajan ban za navedene. Nisam dobio nikakvo obaveštenje, niko nije dužan ni da mi ga daje. Ipak su oni iznad mene.
Valjde je bilo dovoljno detaljno. Inače, slično obaveštenje stoji u temi ''Obaveštenja''.

I da administratori radi svoj posao. Zar je to moguce.

Ali, setimo se koliko je vremena trebalo da se onaj Dimitrije banuje, koji je spamovao sa antisemitizmom.

slazem se potpuno...zato i treba malo vise obracati paznju na te stvari, ne samo kad se napravi masovna histerija (kao u slucaju slika)...

a i ljudi, kad su vec tako osetljivi za sebe, treba ipak da pokazu osetljivost i za druge...

Opet kažem nije tačno da niko ne reaguje na anti-semitske izjave...
O tome može da posvedoči jomini i ja bih ga zamolio da kaže kako smo reagovali na anti-semitizam...
Inače,niko nije kačio slike poklanih muslimana i Hrvata,mislim da bi osoba koja to okači dobila ban...
Svakakvih izjava je bilo ali i to se sankcioniše.
Elem,nemoj da provlačiš tu priču o nereagovanju na anti-semitizam,pošto me lično vređa,kao osobu koja je zbog branjenja Jevreja i Izraela dobijala preteće pp-ove,pretpostavljam od stormfrontovaca ....

E mooj Ambasadore,ne znam zaista više šta da mislim.
Ne znam ni da li mislim,možda su mi i to zabranili,jer ako ne mislim kao oni ja ne postojim.Ja, ti ostali ...svi smo mi brojevi u glasčkim knjigama,listici koje će da prebroje i posle pravac deponija.
Stara narodna-Nekom rat,nekom brat.
Braće se namnožilo toliko da u nedostatku opipljivljijih stvari prodaju nas.
S obzirom na to kakvi smo tržišna cena naših senki je u blagom padu.
Jeftini smo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back