Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
i ja se nadam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

anakin:ima veze...zasto se masovna reakcija pojavi samo kad su srbi u pitanju?
zar provokacija nije sama po sebi dovoljna za reakciju bez obzira ko je u pitanju?
nije fer sto sad potezes cinjenicu da sam u Americi pokusavajuci implicirajuci da me bas briga...poenta je da me je briga ali da ne pravim razliku medju nacijama...
zasto nisi reagovala za antisemitski avatar na nacin na koji si reagovala na te slike?
odreagovala sam na argument "ovo je srpski forum"...mozemo li, za promenu, da pokazemo da smo osetljivi i za druge nacije ako vec smatramo da smo zrtve? ne sto smo srbi, nego sto smo valjda ljudi i ako dobro znamo sta znaci genocid, masakr, progon, paljenje crkava kako mozemo da ostanemo hladni na antisemitizam?
pitas koji je razlog moje radoznalosti - upravo to...
O čemu pričaš, ne razumem?eIvin:Čisto da obavestim moderatora da mi je deo porodice poobijen od strane ustaša toko DSR-a,tako da bih ga zamolio da reaguje na izjavu spodobe o kojoj je reč,da to ne bih morao da uradim ja...
analiticar:Zatvaranje ambasade takođe podržavam.... Ipak je ovo podforum politike-ne svaštara...
A karakterizacija Ženskog kutka kao kokošinjac-nije za komentarisanje!

zaobidji 
ima on mnogo gorih izjavaAmbasador:Original postavio Hayek na temi Crno-beli svet
Vi ste nadslednici nacista u nemackoj i ustasa u Hrvatskoj.
Mentalne i fizicke nakaze koje su unistile svoju zemlju.
Ako Vam je ovo zadovoljstvo uzhivajte![]()
...reche chovek koji opsesivno ishchitava protokole...DukeofSerbia:To je samo izgovor. Kad je neko od njihovih zabrljao, onda cela panika.
Budimo realni. Za antisemitske izjave i sirenje verske, nacionalne i rasne mrznje, ceo forum Krstarice moze da ode pod katanac.

ma ne rise!veKsla:...jomini nema nishta sa banovanjem marlona,lidera i eremite...
...chovek je deset puta objasnio,skinite mu se sa grbache...![]()

kakva je ovo projekcija?veKsla:...izvini devojchice rekao bih da sam bolje uputjen od tebe...
...neshto mi ne delujesh kao etotako,ajde devojchice reci nam javno koja je marlonchinina omiljena knjiga...?
...znam da je prava etotako upucjena...![]()

pa tvoja optuzba je bila potpuno neosnovanaveKsla:...devojchice,na pitanje i optuzhbu odgovarash optuzhbom...
...nije pristojno...
...ajde prvo ti nama reci naslov marlonchkinove omiljene knjige...
...nisam ja ambasador,ta pogledaj shta pishe iznad avatara...
...veKsla...
...ako ne odgovorish,mozhesh slobodno da pozdravish krastu i ekipu tabanolizacha...![]()

Hajde sada mi reci koju informaciju imaš pa si došla do takvog zaključka?etotako:Stvarno ne razumem zasto si banovao MARLONA... jomini, ti si tenkre!
jomini:Hajde sada mi reci koju informaciju imaš pa si došla do takvog zaključka?
Da ti napomenem da si me ovde prozvala, uvredila i neopravdano optužila. Zbog ovoga ćeš biti sankcionisana. U međuvremenu te molim da mi odgovoriš na pitanje. Dakle, zašto misliš da sam ja odgovoran za to, a ubeđena, kako se vidi iz tvojih izjava, da to niko drugi nije uradio?
Veliko izvinjenje sto ćes biti banovana zbog neosnovane i ničim osnovane optužbe. Baš bezobrazno od mene. Trebao sam reći ''hvala''?etotako:evo zbog onog boldovanog
mozda ti nisi licno, ali imas udela u tome
u svakom slucaju nisi nista bolji od tih sa metlama, ponovog zbog onog boldovanog
osim toga, bas me briga za sankcije i za forum i za ljude koji se prave neka vlast
i ne postujem ljude koji prete