Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
anakin:
ima veze...zasto se masovna reakcija pojavi samo kad su srbi u pitanju?
zar provokacija nije sama po sebi dovoljna za reakciju bez obzira ko je u pitanju?

nije fer sto sad potezes cinjenicu da sam u Americi pokusavajuci implicirajuci da me bas briga...poenta je da me je briga ali da ne pravim razliku medju nacijama...
zasto nisi reagovala za antisemitski avatar na nacin na koji si reagovala na te slike?
odreagovala sam na argument "ovo je srpski forum"...mozemo li, za promenu, da pokazemo da smo osetljivi i za druge nacije ako vec smatramo da smo zrtve? ne sto smo srbi, nego sto smo valjda ljudi i ako dobro znamo sta znaci genocid, masakr, progon, paljenje crkava kako mozemo da ostanemo hladni na antisemitizam?
pitas koji je razlog moje radoznalosti - upravo to...

http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

Mozemo da pokazemo, draga Amerikanko, da smo osetljivi i na patnje i stradanja drugih nacija, n.p.r., americke. Gornji link te direktno upucuje u tu problematiku, a ti, kad ga, i ako ga iscitas, pronadji u njemu trunku antisemitizma ( sto bi valjda trebalo da oznacava i mrznju prema Arapima, jer su i oni semitskog porekla ), pa me obavesti. Moguce da sam napravio previd, i da se u nekom njegovom delu, da prepoznati mrznja prema Jevrejima, za koju me, izvesni forumasi, svojevremeno, po meni, krajnje neosnovano optuzise, bez da daju ijedan argument.
Srdacan pozdrav.

sto sam sad ja amerikanka?
Amerika ima imbecilnu spoljnu politiku, to znamo...Bus na isti nacin manipulise svojim narodom kao sto je Sloba manipulisao Srbima...ja ovde pricam iste stvari koje pricam svugde...
zasto mislite da je uvlacenje u guzicu trenutnoj politici neophodan momenat zivota u Americi?

Izgleda da je konačno počelo veliko sređivanje na Krstarici. Podržavam svaku odluku rukovodstva iste. Malo je falilo da ovaj Forum postane javno glasili SPS-a ili SRS-a. Proganjanje ljudi po nacionalnoj i verskoj osnovi, nažalost postali su uobičajeni od strane nekih učesnika. Onda su se pojavili frikovi tipa Krstana, spasioca, pa tipovi sa nacističkim i antisemitističkim idejama. Ovo je učinjeno u poslednji čas. Zatvaranje ambasade takođe podržavam.... Ipak je ovo podforum politike-ne svaštara...
A karakterizacija Ženskog kutka kao kokošinjac-nije za komentarisanje!

analiticar:
Zatvaranje ambasade takođe podržavam.... Ipak je ovo podforum politike-ne svaštara...
A karakterizacija Ženskog kutka kao kokošinjac-nije za komentarisanje!

nnda :roll: zasto to podrzavaju iskljucivo oni koji nisu postovali na ambasadi :roll:
a ambasada je otvorena da se ne bi chatovalo na drugim temama..:neutral:
sta ti smeta :arrow: zaobidji :!:

a z.k. s.m. i lj&s jesu kokosinjci.sva tri. :roll:

Kao što možete da vidite, pooštreno je sankcionisanje, pre svega prema onima koji su prenaglasili netrepeljivost i prema onima kojima je popustila koncentracija prilikom izražavanja, odnosno pri biranju reči. Još jednom vas sve molim da pišete malo opuštenije. Svaka psovka ili uvreda koju biste možda zaustili da progovorite, odnosno napišete, može da se kaže u malo mirnijem tonu, u nekom prenesenom - figurativnom izražavanju. Neće svako shvatiti, ali onim normalnim . ozbiljnima će biti jasno. Banovano je mnogo njih, ne samo zbog stava na ovom podforumu, već uopšte na Forumu Krstarice.
Za ubuduće, molio bih sve da se koliko toliko ponašaju u skladu sa Pravilnikom koji možete videti u gornjem desnom uglu! Takođe bih želeo da se poštuju ova ''moja'' sitna pravila jer mislim da pridržavanje istih samo može biti konstruktivnija i ozbiljnija svaka rasprava.
Pročitajte. Ne morate se slepo pridržavati, fleksibilnosti ima i biće je, ali granicu moramo naći sami. Pozdrav svima.

kakve su ovo gluposti?
pa nismo mi politicari, mi ovde pisemo svoje misljenje i stavove
Na forumu nema odmerenijeg clana od marlona (mozda ima, ali nije banovan), hocu da kazem da je veoma odmeren i pristojan covek i da je potpuno suludo sto si ga banovao. Pa sta ako ponekad reaguje burno, pa ljudi smo... a ne politicari!

Mislim da si mnogo ozbiljno shvatio forum i svoju funkciju.
valjda svaka vlast kvari... dobro sto nemas apsolutnu!

i samo da dodam da je 100... ma 1000 puta veci covek od tebe jomini i da stvarno treba da te bude sramota

ali obicno tako, kaznjavamo one bolje od sebe... hoces sve pametne da oteras da ostanes sam sa budalama i da se osecas dobro pored njih?

veKsla:
...izvini devojchice rekao bih da sam bolje uputjen od tebe...
...neshto mi ne delujesh kao etotako,ajde devojchice reci nam javno koja je marlonchinina omiljena knjiga...?
...znam da je prava etotako upucjena...:idea:
kakva je ovo projekcija?
ja ti ne delujem kao etotako?
a ti meni ne delujes kao ambasador

cisto da kazem kada me vec vuces za jezik

...devojchice,na pitanje i optuzhbu odgovarash optuzhbom...
...nije pristojno...
...ajde prvo ti nama reci naslov marlonchkinove omiljene knjige...
...nisam ja ambasador,ta pogledaj shta pishe iznad avatara...
...veKsla...:idea:
...ako ne odgovorish,mozhesh slobodno da pozdravish krastu i ekipu tabanolizacha...:idea:

veKsla:
...devojchice,na pitanje i optuzhbu odgovarash optuzhbom...
...nije pristojno...
...ajde prvo ti nama reci naslov marlonchkinove omiljene knjige...
...nisam ja ambasador,ta pogledaj shta pishe iznad avatara...
...veKsla...:idea:
...ako ne odgovorish,mozhesh slobodno da pozdravish krastu i ekipu tabanolizacha...:idea:
pa tvoja optuzba je bila potpuno neosnovana
ne znam zasto bi se od mene ocekivalo da se branim kada nije dokazano da sam kriva!
:P

etotako:
Stvarno ne razumem zasto si banovao MARLONA... jomini, ti si tenkre!
Hajde sada mi reci koju informaciju imaš pa si došla do takvog zaključka?
Da ti napomenem da si me ovde prozvala, uvredila i neopravdano optužila. Zbog ovoga ćeš biti sankcionisana. U međuvremenu te molim da mi odgovoriš na pitanje. Dakle, zašto misliš da sam ja odgovoran za to, a ubeđena, kako se vidi iz tvojih izjava, da to niko drugi nije uradio?

jomini:
Hajde sada mi reci koju informaciju imaš pa si došla do takvog zaključka?
Da ti napomenem da si me ovde prozvala, uvredila i neopravdano optužila. Zbog ovoga ćeš biti sankcionisana. U međuvremenu te molim da mi odgovoriš na pitanje. Dakle, zašto misliš da sam ja odgovoran za to, a ubeđena, kako se vidi iz tvojih izjava, da to niko drugi nije uradio?

evo zbog onog boldovanog
mozda ti nisi licno, ali imas udela u tome
u svakom slucaju nisi nista bolji od tih sa metlama, ponovog zbog onog boldovanog

osim toga, bas me briga za sankcije i za forum i za ljude koji se prave neka vlast

i ne postujem ljude koji prete

etotako:
evo zbog onog boldovanog
mozda ti nisi licno, ali imas udela u tome
u svakom slucaju nisi nista bolji od tih sa metlama, ponovog zbog onog boldovanog

osim toga, bas me briga za sankcije i za forum i za ljude koji se prave neka vlast

i ne postujem ljude koji prete
Veliko izvinjenje sto ćes biti banovana zbog neosnovane i ničim osnovane optužbe. Baš bezobrazno od mene. Trebao sam reći ''hvala''?
Ne poštuješ ljude koji prete? Da li poštuješ ljude koji optužuju, vređaju ili psuju bez da se raspitaju da li je istina ono u šta sumnjaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back