jomini:Ti misliš da je ono normalno kako ti i Krstan pišete???
Ne pišemo ja i profesor Krstan, ne mislite valjda da smo zajedno, več sam samo uvaženog gospodina upitala ono na šta profesoru do sada nije polučio odgovor. Je li to možda zabranjeno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ti misliš da je ono normalno kako ti i Krstan pišete???

Ali zašto onda ranije nije otišao gospodin Krstan? I zašto Vi prenosite njegove izjave bez razmatranja kada Vam se ne sviđa ovde?Romy:Čini mi se da je profesor Kovjenič u pravu kada kaže da je ovo jedan od najgorih foruma. Počinjem i sama da se u to uveravam.
James 007:Gospodine elvin, ponoviću isto pitanje nekoliko puta da bi gospođica Romy to videla.
Nego,hoćemo li mi dobiti taj DIREKTAN LINK do profesorovih radova?
Koliko puta treba da odgovorimo na Vaša pitanja gospođice da biste nam ispunili ovu jednostavnu molbu?
Romy:Ne pišemo ja i profesor Krstan, ne mislite valjda da smo zajedno, več sam samo uvaženog gospodina upitala ono na šta profesoru do sada nije polučio odgovor. Je li to možda zabranjeno?
:shock: Naravno da ne mislim da mu sediš u krilu, fuj!!! Mislio sam na vaš stil i način pisanja.Romy:Ne pišemo ja i profesor Krstan, ne mislite valjda da smo zajedno, več sam samo uvaženog gospodina upitala ono na šta profesoru do sada nije polučio odgovor. Je li to možda zabranjeno?
James 007:Ali zašto onda ranije nije otišao gospodin Krstan? I zašto Vi prenosite njegove izjave bez razmatranja kada Vam se ne sviđa ovde?
Romy:Zato što se ovdje pojavljuju kriminalci koji se fašističkim metodama služe kako bi diskvalifikovali jednog vrsnog intelektualca. To je jedini razlog da na ovom forumu gubim vreme.
jomini::shock: Naravno da ne mislim da mu sediš u krilu, fuj!!! Mislio sam na vaš stil i način pisanja.
I da, zabranjeno je ponašati se van granica normalnog!
Gospođice Romy, zašto onda ne prijavite te "kriminalce" Interpolu? Po Vašoj definiciji ja sam fašista. Evo, uhapsite me ako želite. Nije me briga.Romy:Zato što se ovdje pojavljuju kriminalci koji se fašističkim metodama služe kako bi disvalifikovali jednog vrsnog intelektualca. To je jedini razlog da na ovom forumu gubim vreme.
A je l' ti vidiš reakcije na tvoje i Krstanove tekstove?Romy:Ko je normalan, a ko nije svako može sam da se uvjeri.
Verujem Vam, gospodine elvin. Meni, iskreno, već pomalo dosađuje da postavljam jedno te isto pitanje tri dana a da ne dobijem odgovor.elvin:Nešto mi se čini da vrsni intelektualac nema nijedan rad,inače bismo davno dobili link...![]()
Vaše je pravo da mislite šta Vam padne na pamet. Problem nije u mišljenju, več u shvatanju. Vi jednostavno ne želite da shvatite istinu upravo onakvu kakva i jeste.eIvin:Nešto mi se čini da vrsni intelektualac nema nijedan rad,inače bismo davno dobili link...:![]()
Romy:Vaše je pravo da mislite šta Vam padne na pamet. Problem nije u mišljenju, več u shvatanju. Vi jednostavno ne želite da shvatite istinu upravo onakvu kakva i jeste.
Onda, molim Vas, pomozite meni i gospodinu elvinu da shvatimo da li je gospodin Krstan objavio ijedan rad.Romy:Problem nije u mišljenju, več u shvatanju.
A ko Vama diktira šta je to istina?Romy:Vi jednostavno ne želite da shvatite istinu upravo onakvu kakva i jeste.
eIvin:Istina je da Vi ne možete da ostavite link u formi http://www.krstanoviradovi.com
zato što njegovi naučni radovi ne postoje,pa zbog toga pokušavate da vrdate na sve načine...
James 007:A ko Vama diktira šta je to istina?
Oni koji su koristili sliku profesora Krstana Kovjeniča za svoj avatar sigurno to i jesu. Dokazaču to - budite sigurni !Arhangel NS:Moжда зато што смо сви ми глупи, фашостоидни кримоси ?
A to su sigurno cyber-spasioci?Romy:Oni koji znaju šta je Istina.
Lako je to reći iz Slovenije.Romy:Vi sigurno niste u takvoj prilici.
Romy:Spoštovani,
Sama sem o tome več pisala. Profesor Kovjenič je najviše svojih radova objavljivao na KERII (kako se to napiše ukoliko hočete do toga doči sam Vam je pojasnio. Zašto jednostavno ne odete na taj sajt i tamo sve proverite.

Već Vam je jedan filolog rekao da ne postoji takav časopis...Romy:Zašto bih ja postavljala ono što je več postavljeno. Meni su ovakve diskusije sve više smešne. Na GOOGLE napišite grškim fontom ono što Vam je profesor več rekao i odgovor čete dobiti za nekoliko sekundi. Budite kavalir pa navedite reference do vaših "radova" Za početak biče dovoljno da skinete masku i kažete svoje ime, prezime, odakle ste i Vašu stručnu spremu.
eIvin:Već Vam je jedan filolog rekao da ne postoji takav časopis...
Nego,predstaviću se i imenom i prezimenom kada ostavite direktan link do profesorovih radova.Zar je to toliko teško?
Trvdite da ih ima oko 3.000...![]()