Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DukeofSerbia:
Је ли треба да објавим приватну поруку коју ми је послао лидер, јер сам прозивао друштво које се сматра патриотима да куца на хрватској латиници.

Све ће да буде транспарентно. И ниси ми навео шта је било на тинејџерима.

Pa,opno ništa malo si gnjavio one devojčice...90,89,88...mator...hm...čovek...:D
Onda si malo pobegao odande...
nego,reci mi na kojem pismu si ti kucao juče?
Za tvoju informaciju u Srbiji su jednake ćirilica i latinica...
Dakle,iako u rl preferiram ćirilicu iz čisto praktičnih razloga na forumu i računaru koristim latinicu...
Je l' tu nešto nejasno,a?

Serife, ma zajebavam se bre, pa vidis i sam kako su svi fini i koliko ti se uvlace.
Boleo ih stojko kad su te nacisti prozivali a sad te nesto preterano uvazavaju.
Stvrano bezveze, a sa druge strane svi misle da si ti iskljucivi krivac za banovanja najinteligentnijih likova na forumu.
Mnogo nam glup narod moj profesore.

eIvin:
Pa,opno ništa malo si gnjavio one devojčice...90,89,88...mator...hm...čovek...:D
Onda si malo pobegao odande...
nego,reci mi na kojem pismu si ti kucao juče?
Za tvoju informaciju u Srbiji su jednake ćirilica i latinica...
Dakle,iako u rl preferiram ćirilicu iz čisto praktičnih razloga na forumu i računaru koristim latinicu...
Je l' tu nešto nejasno,a?

Ја куцам махом на ћирилици, а јуче сам куцао јер сам био за комјутером на којем нема ћирилица, силом прилика.
Колико имам година, то појма немаш. Отишао сам са Тинејџера јер је Кипер вређао моја верска осећања, а модератори нису реаговали, већ су толерисали.

Хрватска латиница није српско писмо, и тако је регистровано у УН при ИСО комитету, за твоје обавештење. За Србију је регистрована српска ћирилица.

Eh, Serife, mator sam ti ja za to.
Uostalom i sam znas, sta imam da kazem ja kazem.
Vidis, bez obzira sto se poprilicno ne slazemo po nekim bitnim pitanjima i dalje sam pristalica da od budaaala treba braniti sve i svakoga, ma sta mislo o nekom kad je istina u pitanju stvar je kristalno jasna.
Otuda i ovolika zabuna i bruka ovih dana na forumu, neki ljudi to nikada nece nauciti.

Ziv bio Lalo!

jomini:
Misliš da je ovo sa prošle strane u redu? Šta misliš da treba da uradim?

Priznajem da imas, poprilicno nezahvalnu ulogu. Za razliku od drugih podforuma, ovde je sirok spektar onoga o cemu se raspravlja, pa je, shodno tome i verovatnoca da se dodje u neprijatnu situaciju (provokacije, vulgarnosti, neosnovane tvrdnje, vredjanja...), daleko veca. Secam se "etotako", i nekih njenih postova od proslog leta, i meni ovo uopste ne lici na njen "rukopis". Koliko se secam, ona, barem gde sam citao njene postove, nigde nije psovala i tako direktno provocirala. Sta da ti kazem? Banuj tu "etotako", jer ne moze ona da trazi da pise sve sto joj padne na pamet, nije u tome poenta "fleksibilnosti". Pa, i onaj shiptar juce, posavljao je neke morbidne fotografije, uz pretece poruke, pozivajuci se, valjda na liberalizam. Ja bih ga momentalno banovao, a ne marlona, koji je, kao sto rekoh juce, samo odreagovao na tu, vise nego mizernu provokaciju, na nacin, i uz recnik, koji bi vecina od nas koristila u RL, i, verovatno su sebi u bradu, i kroz zube, uradili isto ispred svojih monitora. To je to.

Kao što se kod svih stvari ovog sveta uz svako sredstvo,uz svaku korist,uz svaku prednost odmah prijanjaju i loše strane,tako ih i um koji čoveku daje tako velike prednosti nad životinjama,ima svoje posebne mane i otvara mu stranputice,na koje životinja nikada ne može da zaluta.Zahvaljujući umu jedna savim nova vrsta motiva,stiče vlast nad čovekom.
Reč je naime o apstraktnim motivima,pukim mislima,koje se ne izvlače uvek iz ličnog iskustva,već se često usvajaju iz iz govora i primera drugih ljudi,Dostupam misli,čovek odmah bude dostupan i zabludi.Ali svaka zabluda mora pre ili kasnije da načini štetu.I šteta je toliko veća koliko je zabluda veća.Onaj ko gaji individualnu zabludu mora jednoga dana da za nju i ispašta i često da za nju skupo plati.
Pošto je um dat svima,a moć suđenja samo malom broju ljudi,posledica toga je da je čovek izložen ILUZIJI......

DukefoSerbia:
Колико имам година, то појма немаш
Pa,imam prilično dobro sećanje,sem ako nisi u međuvremenu naprasno ostario,što me ne bi iznenadilo...:D

Хрватска латиница није српско писмо, и тако је регистровано у УН при ИСО комитету, за твоје обавештење. За Србију је регистрована српска ћирилица.
Pročitaj ustav...

DukeofSerbia:
Када ће неки да схвате да модератори НЕ МОГУ да банују, већ једино администратори. Јомини нема никакве везе са избацивањима.

...jel' bilo obaveshtenje o imenovanju zamenika,ili je josh zvek nezvanichno...?:idea:

Не сећају се многи да сам писао о Протоколима. Дао сам линк јер је неки био упоран.

А читање није злочин, јер кад би тако било онда су злочинци сви историчари који су читали Моја борба од Хитлера.

Димитрије је спамовао форум и колико је времена прошло док није банован?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back