DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
jomini:Duke, zašto mi ne odgovoriš na PP?
Јер ми није јасно шта си откуцао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Duke, zašto mi ne odgovoriš na PP?
Šta ti nije jasno? Lepo sam te pitao.. Dakle?DukeofSerbia:Јер ми није јасно шта си откуцао.
DukeofSerbia:Је ли треба да објавим приватну поруку коју ми је послао лидер, јер сам прозивао друштво које се сматра патриотима да куца на хрватској латиници.
Све ће да буде транспарентно. И ниси ми навео шта је било на тинејџерима.
Šta sad ti pričaš?PAC-PAC:Ili odgovori ili vrati zamenicku znacku.
eIvin:Pa,opno ništa malo si gnjavio one devojčice...90,89,88...mator...hm...čovek...
Onda si malo pobegao odande...
nego,reci mi na kojem pismu si ti kucao juče?
Za tvoju informaciju u Srbiji su jednake ćirilica i latinica...
Dakle,iako u rl preferiram ćirilicu iz čisto praktičnih razloga na forumu i računaru koristim latinicu...
Je l' tu nešto nejasno,a?
jomini:Misliš da je ovo sa prošle strane u redu? Šta misliš da treba da uradim?
Au,al' si ti upućen...baš zanimljivo...DukeofSerbia:Када ће неки да схвате да модератори НЕ МОГУ да банују, већ једино администратори. Јомини нема никакве везе са избацивањима.
Pa,imam prilično dobro sećanje,sem ako nisi u međuvremenu naprasno ostario,što me ne bi iznenadilo...DukefoSerbia:Колико имам година, то појма немаш
Pročitaj ustav...Хрватска латиница није српско писмо, и тако је регистровано у УН при ИСО комитету, за твоје обавештење. За Србију је регистрована српска ћирилица.
DukeofSerbia:Када ће неки да схвате да модератори НЕ МОГУ да банују, већ једино администратори. Јомини нема никакве везе са избацивањима.
DukeofSerbia:ДОКАЖИ!
А читање није злочин.