DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
veKsla:...jel' bilo obaveshtenje o imenovanju zamenika,ili je josh zvek nezvanichno...?![]()
Због чега би се то односило на мене. Па Јомини је у вашем клану.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veKsla:...jel' bilo obaveshtenje o imenovanju zamenika,ili je josh zvek nezvanichno...?![]()
...ti mislis da je doso,svasta,on se postavio kao saksija,jedino sta povremeno zaboravi sta su mu rekli da napise valjda mu je procesor za pamcenje u jagodicama prstijueIvin:Doš'o čovek,počeo da pljuje po onima koji ne mogu da mu odgovore i kad neko odreaguje krene da smišlja neke teorije zavere...missim stvarno...![]()
ti imas svoj klan pa koji se onda tvoj ostali kriju iza tebe il` ste tako blentrava ekipoa da si im ti vrh piramideDukeofSerbia:Због чега би се то односило на мене. Па Јомини је у вашем клану.
ovo foliranje nepije vodu ni na tinejdzerskom podforumu tamo si popio odyebaus pa sad trazis kompas na politiciDukeofSerbia:@ Jomini
Је ли ти и твоји покушавате да мени нешто пришијете, да би сте имали разлог да ме пријавите за избацивање или је нешто друго у питању?
...ja se secjam,vishe nego dovoljjno..DukeofSerbia:Не сећају се многи да сам писао о Протоколима
Димитрије је спамовао форум и колико је времена прошло док није банован?

DukeofSerbia:@ Jomini
Сад кажи да сам ја крив. Па сам је Елбвин у Амбасади признао да је Л.1 побољшана верзија Лидера.
veKsla:...ja se secjam,vishe nego dovoljjno..
...shta tebe toliko zabrinjava posle koliko je banovan dimitrije...?
...oli da budesh moderator...?
...da necjesh da kazhesh da su marlon i lider spamovali forum...?
...svi znaju da su obojica bii sposobni i voljni za civilizovanu,konstruktivnu diskusiju,kada su imali sa kim...
...a ti doshao sada da pljujesh po njima,kada znash da ne mogu da odgovore..
...nemoj da brinesh i to cje se promeniti...
eIvin:Poboljšana verzija može da se shvati na više načina...
Mislio sam da je neko pametniji,obrazovaniji...itd..
Dakle poboljšana verzija,zajednička im je daska i ništa više...
Nisam rekao da je L.1 Lider,to si ti malo iskontruisao i navodiš kako tebi odgovara...to je već tvoj problem...
Verovatno nisi smeo ništa da prigovoriš Marlonu i ostalim banovanima dok su bili tu,pa sada pljuješ...
Ima jedna lepa narodska reč za takve kao što si ti ..
Nisam ni sumnjao da si upućen...DukeofSerbia:2. Зашто на Политици има само један модератор, кад је то најфрекфентнији подфорум убедљиво? На већини има по два модератора, а на Тинејџерима има чак троје, што је потпуно беспотребно.
Koji su to nikovii,reci da čujemo...DukeofSerbia:Објасни како је могуће да постоји више никова који на исти начин куцају, исто размишљају и одговарају. ПРОВИДНО!
Па Марлон је био малте не 24 часа на нету, што је физички неизводљиво.
DukeofSerbia:Знамо и како делите и коме...
Pa,da imaš malo mozga otvorio bi njegova profil,pogledao kada postuje i video bi da je to uglavnom uveče...ali dobro ja ne mislim da si ti naivan,ima jedna druga reč koja te bolje opisuje...DukeofSerbia:Елвине, како је неко успео да набије 40 порука дневно, ако није био 24 часа на нету? Па нисмо толико наивни.
nemamoDukeofSerbia:Па сви ви са Амбасаде имате исте аватаре на даски.