Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Jomini

Је ли ти и твоји покушавате да мени нешто пришијете, да би сте имали разлог да ме пријавите за избацивање или је нешто друго у питању?

eIvin:
Doš'o čovek,počeo da pljuje po onima koji ne mogu da mu odgovore i kad neko odreaguje krene da smišlja neke teorije zavere...missim stvarno...:roll:
...ti mislis da je doso,svasta,on se postavio kao saksija,jedino sta povremeno zaboravi sta su mu rekli da napise valjda mu je procesor za pamcenje u jagodicama prstiju :roll:

DukeofSerbia:
@ Jomini

Је ли ти и твоји покушавате да мени нешто пришијете, да би сте имали разлог да ме пријавите за избацивање или је нешто друго у питању?
ovo foliranje nepije vodu ni na tinejdzerskom podforumu tamo si popio odyebaus pa sad trazis kompas na politici

DukeofSerbia:
Не сећају се многи да сам писао о Протоколима

Димитрије је спамовао форум и колико је времена прошло док није банован?
...ja se secjam,vishe nego dovoljjno..
...shta tebe toliko zabrinjava posle koliko je banovan dimitrije...?
...oli da budesh moderator...?
...da necjesh da kazhesh da su marlon i lider spamovali forum...?
...svi znaju da su obojica bii sposobni i voljni za civilizovanu,konstruktivnu diskusiju,kada su imali sa kim...
...a ti doshao sada da pljujesh po njima,kada znash da ne mogu da odgovore..
...nemoj da brinesh i to cje se promeniti...

DukeofSerbia:
@ Jomini

Сад кажи да сам ја крив. Па сам је Елбвин у Амбасади признао да је Л.1 побољшана верзија Лидера.

Poboljšana verzija može da se shvati na više načina...
Mislio sam da je neko pametniji,obrazovaniji...itd..
Dakle poboljšana verzija,zajednička im je daska i ništa više...
Nisam rekao da je L.1 Lider,to si ti malo iskontruisao i navodiš kako tebi odgovara...to je već tvoj problem...
Verovatno nisi smeo ništa da prigovoriš Marlonu i ostalim banovanima dok su bili tu,pa sada pljuješ...
Ima jedna lepa narodska reč za takve kao što si ti ..

veKsla:
...ja se secjam,vishe nego dovoljjno..
...shta tebe toliko zabrinjava posle koliko je banovan dimitrije...?
...oli da budesh moderator...?
...da necjesh da kazhesh da su marlon i lider spamovali forum...?
...svi znaju da su obojica bii sposobni i voljni za civilizovanu,konstruktivnu diskusiju,kada su imali sa kim...
...a ti doshao sada da pljujesh po njima,kada znash da ne mogu da odgovore..
...nemoj da brinesh i to cje se promeniti...

@ Jomini

Дај нам стварно објасни неке ствари

1. Како се постаје модератор на Форуму?

2. Зашто на Политици има само један модератор, кад је то најфрекфентнији подфорум убедљиво? На већини има по два модератора, а на Тинејџерима има чак троје, што је потпуно беспотребно.

eIvin:
Poboljšana verzija može da se shvati na više načina...
Mislio sam da je neko pametniji,obrazovaniji...itd..
Dakle poboljšana verzija,zajednička im je daska i ništa više...
Nisam rekao da je L.1 Lider,to si ti malo iskontruisao i navodiš kako tebi odgovara...to je već tvoj problem...
Verovatno nisi smeo ništa da prigovoriš Marlonu i ostalim banovanima dok su bili tu,pa sada pljuješ...
Ima jedna lepa narodska reč za takve kao što si ti ..

Мени се Елвине не мораш правдати...

Објасни како је могуће да постоји више никова који на исти начин куцају, исто размишљају и одговарају. ПРОВИДНО!
Па Марлон је био малте не 24 часа на нету, што је физички неизводљиво.

Ја никога не пљујем, већ сам питао кога ваше удружење представља?

DukeofSerbia:
2. Зашто на Политици има само један модератор, кад је то најфрекфентнији подфорум убедљиво? На већини има по два модератора, а на Тинејџерима има чак троје, што је потпуно беспотребно.
Nisam ni sumnjao da si upućen...:D

DukeofSerbia:
Објасни како је могуће да постоји више никова који на исти начин куцају, исто размишљају и одговарају. ПРОВИДНО!
Па Марлон је био малте не 24 часа на нету, што је физички неизводљиво.
Koji su to nikovii,reci da čujemo...
A,ne znam zašto misliš da moram da pravdam Marlona,ali on je na netu uglavnom uveče,retko ujutru...a o kojem ti udruženju pričaš?

DukeofSerbia:
Елвине, како је неко успео да набије 40 порука дневно, ако није био 24 часа на нету? Па нисмо толико наивни.
Pa,da imaš malo mozga otvorio bi njegova profil,pogledao kada postuje i video bi da je to uglavnom uveče...ali dobro ja ne mislim da si ti naivan,ima jedna druga reč koja te bolje opisuje...
I,koji si ti pa da ja tebi moram da pravdam Marlona?
Rekao sam pljuješ čoveka koji ne može da odgovori,dok je bio tu nisi smeo da se pojaviš ovde,ima jedna reč koja opisuje takve,rekoh već,onako narodska...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back