Прилог за биографију Аце напредњака

Крста

Poznat
Poruka
7.429

И како да не критукујем Ацику након свега што је изговорио?
Јел то он пљунуо, па полизао?
Кажите ми, Српкиње и Срби, да ли верујете да нам оваква личност управља војском + се бори (ајде да видимо и то) против криминала и корупције??!

У Шешељевој странци се морало тако говорити. Не видим ништа необично.
И јел му можда Шешељ сад крив? Шта је хтео, да пере руке? Да ние било тог Шешеља, он би био нико и ништа.
:roll:

Дај бре не треба тога Аца да се штреца,него они који су за њега гласали и дали му да управља судбином свих нас! СНС=ДС=ЛДП
Нема их нешто овде... активнији су на теми о жутом Ђиласу.:lol:

Кажите ми, Српкиње и Срби, да ли верујете да нам оваква личност управља војском + се бори (ајде да видимо и то) против криминала и корупције??!

Ko normalan u to da poveruje?

Naravno da ne.

Vojsku nemamo , a za drugo , vrana vrani oči ne vadi.

p.s. Zašto je ovaj klip postao zabranjen ovde ? Eno ga aktivisti obrisaše sa susedne teme ?

-силиконац је лажовчина какве нема-све што је причао преко ноћи је окренуо у све причу за све контра од тог
-шлајмарицу је полизао и то директно са патоса
-питање како може неко да буде министар одбране а да је неспособан за војску ако лажем нека ми неко каже где је служио војску и где-а тзв борба против КиК је прича за будале прво нека објасне он и диплома одакле паре за оснивање странке,дипломи за квадрате,дачић за аферу коферче и како је могуће водити исту када седи у влади са онима који су заједно пљачкали од2008 анеки конкретно динкић од 2000

Back