Pa srbija je danas 99% seljacka...
Ne mozes konkretno da razgovaras sa mladjim osobama...
Zenske su stegnute, a jezicare samo tako, ali kad pridjes i kazes nesto , 100% nece cuti od sopstvenih misli , sa kojima razgovara uvek, pa ce traziti da ponovis....
Zatim prenemaganje, tacno pazi na one situacije koje moze deklarisati kao poznate i drustveno priznate i tako se drzi....Znaci ako izjavis nesto u sasvim drugom kontekstu, nema sanse da reaguje drugacije nego onako kako je propisano , niti da razume ceo kontekst...
Tesko mi je kratak primer da dam, ali probaj recimo rv....kad ides ulicom i kazes rv.....vecina pomisli k..urva...i naravno dalje ide kao da si rekao kur.va...
E tako i sa mislima, ako upadnes u neki vec prepoznat sablon misli , onda ti ona dalje vodi to na kartici, a ne neki inteligentni smisao ....
Npr ja kad napadam na ulici, ja pitam hoces li da prosetas 15 minuta, ili hoces da popijes sa mnom jedno pice 20 min, i pitam ime, mozda minut,mozda 5 minuta kasnije....
A ako vidim da ume da razmislja,onda i ne pitam ime...
To ostavljam za kraj, bas kao sto nikad u zivotu nisam pitao devojku , da podjemo....to vec bude nedvosmisleno zeljeno i obrazlozeno i izabrano....
Ako pricamo o ulici, nikad ne pitam gde radi, sta radi, pred kraj pitam do kada radi, iz razumljivih razloga.......ne pitam ni godine, ali to je mac sa dve ostrice, jer pomisle da mi mozda sluze samo za seks...danas su izkompleksirane, a ja sam iskompleksiran prividno jer vise ne mogu da pitam neku da samo pravi drustvo i proseta samnom par krugova, da bude lepo vece imeni i njoj....vec odmah ako prodjem ,a sto nije hteo vezu, nista ozbiljnije....itd....
Kao da moras sa svakom koja ti je ok, nije ti odvratna, da budes u vezi....
Tako da od zavodnika prave ebaca i svalera, a ja to ne zelim da im dozvolim...
Bio sam kita na bicikli u jednom periodu, nije mi se svidelo , i necu....nije mi njihova njonja najvaznija stvar,kad mogu da imam kad hocu i zadovoljavajuce od koga hocu.
Zene to mrze....mrze vansablonsko , nekontrolabilno...misle da je kao po seljackom principu to odmah i zloupotreba...
Vec sam na zalost navikao na to da ne smem da upotrebim viseod 1000reci, znaci samo obicne reci,afirmacija,nikako....inventivna....nikako.....sve reci sto ih nema u obicnim psovkama ,nikako...
One koje znaju taj prosiren recnik, su puritanke, osim na sajmu knjiga....e tada je lepota videti i slobodno pricati recnikom vecim od1000 reci....
Ja na sajam idem da upoznam devojke, briga me za popuste....
Sasvim druga prica su sajmovi automobila, covece,to su zanimljive devojcice, a ni sajmovi tehnologije nisu nista drugaciji....bukvalno mozes sta hoces sa njima da radis....naravno kres varijante i cool faca, mora da budes gazda...u oba smisla...i njoj i kao u situaciji...
Meni nije bas najjasnije sto oni koji vole meso, gledaju slikaju ali ne odrade raznjice...moji drugari maksimalno tako odrade....ali do 1000 reci recnik....i odmah cik cak flert i bio vlast...
A najgore je kad ne zna kojoj kategoriji pripada devojka...
kad misli da nije sponzorusa, a jeste, kad misli da nije bimbaca , a jeste, kad misli da je mudrica nacitana, a ono patetika petoparackih romana, kad misli da je vernica, a ono droljica mala,kad misli da je ok cura, a ono dinamit za kresanje.
Tada moras po njihovoj viziji televiziji....kreiras emisiju koja ide bukvalno kao na TV drami...gde ucestvuje ona i zaobidjes sve kriticne tacke koje je inkriminisu...
Bice ti zahvalna zbog toga....cak iako nanjusi da je njusis...
Tu ispravljanja krive drine ne sme da bude.
A probao sam pa video da nema vajde od realnosti ispred ociju...ko zeli da bude slep , on je vec nalepio nalepnicu, dzaba pojacavam svetlo....