Da li pustate devojku samu na more

Ja sam nesrećom nailazila na muškarce koju su pokušavali da prekrajaju. Tako da ni tvoja teza ne važi.
Moju tezu nisi ni razumela.....naravno da ce muskarac da prekraja kad vecina zena prekraja...tako pocinje igra koja se igra....
Gubitnici su oni koji ne bi da igraju igru , ali obicno zavrse sa igracima..

Malo je tesko pratiti jel da...
Moja teza je iz prakse, tvoja iz feministicke ideologije....praksa kaze ako je vecina u tim igrama, onda moras da se postavis prema tim igrama , a ideologija feminista da su sve zene ciste kao sunce jake kao orkani , a sve sto se desi desilo se slucajno , nije se videlo unapred da ce da se desi....tj disclaimer...

Moju tezu nisi ni razumela.....naravno da ce muskarac da prekraja kad vecina zena prekraja...tako pocinje igra koja se igra....
Gubitnici su oni koji ne bi da igraju igru , ali obicno zavrse sa igracima..
Ne razumeš ti šta pokušavam da kažem. Ne postoji neki šablon.... da kažeš "žene su ovakve, muškarci su ovakvi"
To je individualna stvar. Ne vredi komplikovati. Ako je neko manipulator, ne možeš od njega napraviti poštenog čoveka. I to nema veze sa polom.
I na kraju svako dobije šta zaslužuje. Samo što mnogi ne sagledaju sebe sa svih strana. ;)

Ti naravno znas da ce da obrisu moj komentar na ovo poslednje sto pises..

Nego kazi mi koliko zena zna razliku izmedju muskarca koji traga za partnerkom koja mu odgovara i onog koga boli tuki gde ce da smesti tuki , po paroli , bolje da ebem pa da se izvinjavam , nego da ne ebem...?
A vec zna koja mu je izabranica...

Eto ako ti se cini da je to vecina ili manjina ili sve ili nijedna, eto ti tog pitanja pa vidi....

Moulim te nemoj da kategorizujes zhene po godinama. Svaka zhena je razlicito ostrvce za sebe i posebna individua i ne vaze pravila i sabloni.
:D Da ne ostanem nedorečena.
Na pr. Žena koja ima previše obaveza, ili koje je izašla iz neke emotivne veze, bira čistu fizičku vezu. Što je ok, jer zna šta joj je potrebno u tom trenutku.
I žena sa više iskustva (godina) će prepoznati to kroz razgovor sa muškarcem.
Problem je u tome što ljudi komplikuju i ne nazivaju stvari pravim imenom. ;)
Žena koja želi stabilnu emotivnu vezu, možda zajednički život, znaće na šta da obrati pažnju .
A to se sve stiče iskustvom (s godinama).

:D Da ne ostanem nedorečena.
Na pr. Žena koja ima previše obaveza, ili koje je izašla iz neke emotivne veze, bira čistu fizičku vezu. Što je ok, jer zna šta joj je potrebno u tom trenutku.
I žena sa više iskustva (godina) će prepoznati to kroz razgovor sa muškarcem.
Problem je u tome što ljudi komplikuju i ne nazivaju stvari pravim imenom. ;)
Žena koja želi stabilnu emotivnu vezu, možda zajednički život, znaće na šta da obrati pažnju .
A to se sve stiče iskustvom (s godinama).
Ok, vrv i nesto prepoznaju ali mi se cini da su mnoge zene u raskoraku izmedju erotskog i tog za zajednicki zivot.

Evo bas je naletela serija spakovana u izvode koja prikazuje to da zena ne zna da razazna kod muskarca sta je sta...nego da je ono sto muskarci obicno i cesto vide a to je emotivni wannabe....misli ono sto bi zelela da bude istina...

A taj wannabe je kod zena i kod svih emotivno razmisljajucih osoba jako cest...

Uzmite neemotivnog emotivnog pajsera...osobu muskarca koji je agresivan, seljacina, sa malo socioloskih znanja i ne zeli da stice iskustva i da razume, zeli da ostane pajser , koji ce biti neemotivan a istovremeno ce biti emotivan jer ga drmaju kompleksi , sujete, snobizam, pozeraj....emocije i borba za prikaz drustvene vrednosti i naravno da ce biti izuzetan wannabe, kao da je zena a totalno grub po svim procenama,...

Back