Mecenaa
Ističe se
- Poruka
- 2.393
Nemoguće da ovo postoji ovo fotoshopPogledajte prilog 1752050
Bugarka Andrea Ivanova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguće da ovo postoji ovo fotoshopPogledajte prilog 1752050
Bugarka Andrea Ivanova
Izvini a na osnovu cega si zakljucio da je siromasna?pa matore koke me zovu pedofil, ali ja stvarno , znaci bez laganja ne mogu da imam strast i one misli ako je mladja od 22 ,23 godine, ma koliko lepa bila, proradi mi unutrasnje , kao da je dete iako nije, vidim da nije, i ne mogu...i bukvano ne mogu i nece mi se...
ali da se druzim sa njima i da im dajem ne laskave komplimente nego ono kao sto sam uvek radio , idem u grad i vidim lepu devojku siromasna , kupila jeftinu odecu , sve vristi od jeftinoce, a nesigurna, i ja je opustim, , uveselim, je malo , da ima samopouzdanja, da se smiri i izgubi tremu....kod koga god da ide..
I vole to da im radim...i mangupke i te fine..zahvale mi se posle..
To je jednom bilo , pa odeca joj je bila bas ono s kvalitet...bas dno dna...a trudila se da uklopi i sve to , ali je bas bio los kvalitet svega....ne znam zasto sam bas taj slucaj naveo , to je jednom bilo , ulepsam raspolozenje i ovako , usput , nije povod neka posebnost, osim mozda kad vidim da ima tremu...Izvini a na osnovu cega si zakljucio da je siromasna?
ja sam sokirana sta si ti uopste zapazio.. pa neka mi neko kaze da muskarci ustvari ne gledaju lovu kod zenaTo je jednom bilo , pa odeca joj je bila bas ono s kvalitet...bas dno dna...a trudila se da uklopi i sve to , ali je bas bio los kvalitet svega....ne znam zasto sam bas taj slucaj naveo , to je jednom bilo , ulepsam raspolozenje i ovako , usput , nije povod neka posebnost, osim mozda kad vidim da ima tremu...
Pa ne gledam cenu nego kvalitet odece... i stil,....ne gledam brend, i ne znam brendove, ali gledam kvalitet...a kako ces ti naci bar neki nivo kvaliteta, to je do tebe..ja sam sokirana sta si ti uopste zapazio.. pa neka mi neko kaze da muskarci ustvari ne gledaju lovu kod zena![]()
pa jedno vuce drugo,to je negde logicnoPa ne gledam cenu nego kvalitet odece... i stil,....ne gledam brend, i ne znam brendove, ali gledam kvalitet...a kako ces ti naci bar neki nivo kvaliteta, to je do tebe..
Jesi sigurna, vise nego ikad, kvalitet i cena ne idu zajedno , influenseri su tu da samo povecaju tu nedoslednost...pa jedno vuce drugo,to je negde logicno
njih ne pratim pa stvarno ne znam sta reklamiraju,ali brendovi koji imaju dobar kvalitet dobro i kostaju..Jesi sigurna, vise nego ikad, kvalitet i cena ne idu zajedno , influenseri su tu da samo povecaju tu nedoslednost...
Пољубио бих уколико би ми попушила.Pogledajte prilog 1752050
Bugarka Andrea Ivanova
Ja nisam šokirana ali jesam iznenađena, viđam i ja devojke u novoj odeći "sve vrišti od jeftinoće", ona je kulturna, nije prekratko, nije preusko ali je jeftino i tako mi bude nekako žao, ne znam... pitala sam se da li muškarci to primećuju i eto mi odgovora, hvala @Umri_muskija sam sokirana sta si ti uopste zapazio.. pa neka mi neko kaze da muskarci ustvari ne gledaju lovu kod zena![]()
Nisam rekla da čekaju nego da su u tim godinama najgori.Nisam primetio mnogo muskaraca koji cekaju 35 da budu fenseri...
Kad bi ona poljubila moju sudoperu, otpušila bi je za sva vremena.Pogledajte prilog 1752050
Bugarka Andrea Ivanova