Da li bi realno poljubio ovakvu devojku?

pa matore koke me zovu pedofil, ali ja stvarno , znaci bez laganja ne mogu da imam strast i one misli ako je mladja od 22 ,23 godine, ma koliko lepa bila, proradi mi unutrasnje , kao da je dete iako nije, vidim da nije, i ne mogu...i bukvano ne mogu i nece mi se...

ali da se druzim sa njima i da im dajem ne laskave komplimente nego ono kao sto sam uvek radio , idem u grad i vidim lepu devojku siromasna , kupila jeftinu odecu , sve vristi od jeftinoce, a nesigurna, i ja je opustim, , uveselim, je malo , da ima samopouzdanja, da se smiri i izgubi tremu....kod koga god da ide..

I vole to da im radim...i mangupke i te fine..zahvale mi se posle..
Izvini a na osnovu cega si zakljucio da je siromasna?

Izvini a na osnovu cega si zakljucio da je siromasna?
To je jednom bilo , pa odeca joj je bila bas ono s kvalitet...bas dno dna...a trudila se da uklopi i sve to , ali je bas bio los kvalitet svega....ne znam zasto sam bas taj slucaj naveo , to je jednom bilo , ulepsam raspolozenje i ovako , usput , nije povod neka posebnost, osim mozda kad vidim da ima tremu...

To je jednom bilo , pa odeca joj je bila bas ono s kvalitet...bas dno dna...a trudila se da uklopi i sve to , ali je bas bio los kvalitet svega....ne znam zasto sam bas taj slucaj naveo , to je jednom bilo , ulepsam raspolozenje i ovako , usput , nije povod neka posebnost, osim mozda kad vidim da ima tremu...
ja sam sokirana sta si ti uopste zapazio.. pa neka mi neko kaze da muskarci ustvari ne gledaju lovu kod zena :mrgreen:

ja sam sokirana sta si ti uopste zapazio.. pa neka mi neko kaze da muskarci ustvari ne gledaju lovu kod zena :mrgreen:
Ja nisam šokirana ali jesam iznenađena, viđam i ja devojke u novoj odeći "sve vrišti od jeftinoće", ona je kulturna, nije prekratko, nije preusko ali je jeftino i tako mi bude nekako žao, ne znam... pitala sam se da li muškarci to primećuju i eto mi odgovora, hvala @Umri_muski

Sa druge strane muškarci oko 35 ako imaju lovu za garderobu, to su tako umišljeni tipovi da mi dođe da im kažem da im garderoba vredi više od njih jbte.

Ja sam u svoje vreme uzimala stvar u svoje ruke...retko nešto skuplje, iskreno nisam imala, ali sam imala mašinu, kupim nekoliko majica i sašijem nešto unikatno.
Jbg, ko zna zna. Nikad nisam bila obučena u jeftino, pogotovo cipele, parfem, patike - to je moralo biti originalno.

Back