Prilikom upoznavanja da li odmah pitate devojku koliko imas god,br .telef i adresu ?

Sta znaci kada Vas prilikom upoznavanja _ muskarac ili zena , odmah pita :
1. Koliko imas godina ?
2. Da li imas telefon ili meil?
3. Gde zivis i sta radis ?
Meni iskreno sva ova pitanja idu na zivce . Ne smeta mi da tokom razgovaora kasnije negde u prici pomenem godine, telefon itd, ali kada me neko odmah to pita , to me bas nervira :besna: Interesuje me STA TO UGLAVNOM ZNACI ili je to postalo uobicajno prilikom upiznavanja:dontunderstand::think:

Ja prvo pitam dali sam joj lep pa ako jesam onda pitam kako se zove pa tek onda ovo pod 1-an itd...

zene su uzasno uobrazene po pitanju prihvatanja muskog udvaranja
pa i najdosadnija zena ocekuje neznamkakvu duhovitost
kao sto i najzapusteniji momak ocekuje da ce osvojiti najzgodniju djevojku

meni bas rujetko prilaze... obicno me samo gledaju... i gledaju... i tek kada su pijani, pridju i zagrle me ukoliko smo u klubu... to je nesto sto ja ne razumijem
da bar pridje i kaze bleee bilo bi bolje nego ovo
a opet, ja ne izgledam kao neko kome treba prici... i facom i stavom odajem nepristupacnost, pa i kada se smjeskam... tako da razumijem nezainteresovanost musku
ali, drugaricama prilaze i bas su rijetke situacije da muskarci ispadnu totalni duduci... a mnogo toga im biva zamjereno... kao sto sam i ja zmjerila ono kacenje oko vrata, a nekome je to mozda super neposredan nacin uspostavlajnaj komunikacije
Svaka čast za iskrenost:ok::mrgreen:

Ko god me je ispitivao nije dobro prosao.
Ranije sam pristojno odgovarala na sva pitanja, a sad uglavnom ne odgovaram na nekulturnu nametljivost.
Ako mi se neko svidja sve cu i sama reci i spontanom razgovoru, ali ta pitanja redom ne podnosim.
Ni ja ne pitam nepoznate ljude nikad nesto konkretno, eventualno cime se bave, onako uopsteno...
Nekad pitam u koju su skolu isli, u slucaju da imamo vise tema onda, ili iste poznanike...
A pitanja o visini plate su mi uzasno prosta i suzdrzavam se da im ne kazem svasta kad me to pitaju...
Srecom, nije me skoro muvao niko tako glup.

Ispituju me prijatelji mojih roditelja nekad o licnim stvarima, ali u poslednje vreme sam pocela da govorim da ne zelim da pricam o tome i da se to ne pita i da me to ni moji roditelji ne pitaju...

U sustini odusevljavaju me ljudi koji svaki odgovor umeju duhovito da izvrdaju i da niko ne zna nista o njima.
Ja odmah kazem skoro sve, ili se nepristojno povucem i namrgodim :)

A sto se tice ceta, sa onima koji pitaju odmah za ime nemam sta da razgovaram. Pa imam ime, to sto sam stavila, drugo ti ni ne treba...

Ok je kad je neko stidljiv, ne plasim stidjive momke uglavnom i ako hoce da pricaju sa mnom i ja cu naci teme, ali nema potrebe da glumimo islednike :)

Svidja mi se ova taktika Tuznog patka kad sretne devojku u gradu i pita da proseta s njom :)
A i to sto upoznaje devojke na sajmu knjiga. Nije mi to palo na pamet :)
Zato ja nikog treznog ne mogu da sretnem u gradu nocu :aha: :lol:

Sta mogu kad mi provaljena noc Muzeja...tj pocele snobovke i puritanke da se gomilaju na takvim skupovima a i seljosi sa diplomom, a i frustrirane i preplasene...

Pazi mogu ja sa svakom, zato mi dosadjuju ovi moji , pa hoce da me rezervisu za Fridu, Olimp, Bleywatch, hayat, adu, neke kafice na smederevskom putu.Ali tu je sve protokolarno , a ja im trebam jer brzo provalim protokol....

Sta znaci kada Vas prilikom upoznavanja _ muskarac ili zena , odmah pita :
1. Koliko imas godina ?
2. Da li imas telefon ili meil?
3. Gde zivis i sta radis ?
Meni iskreno sva ova pitanja idu na zivce . Ne smeta mi da tokom razgovaora kasnije negde u prici pomenem godine, telefon itd, ali kada me neko odmah to pita , to me bas nervira :besna: Interesuje me STA TO UGLAVNOM ZNACI ili je to postalo uobicajno prilikom upiznavanja:dontunderstand::think:

A ono sto mene nervira je da se procenjuje sagovornik po pitanjima:!!..zar nisu odgovori dovoljni..takodje kad se obe strane isfolirano prave blesave i prosipaju neke nebuloze a vidi se iz aviona da se samo na uvaljivanje kite misli

ajd, sad vi meni odgovorite
nakon ok i opustenog upoznavanja na kraju veceri, frajer zatrazi br tel i ne zove vec, da izbrojim,cetvrti dan
Stvarno mi se pri***** od ovakvih zena, da ne kazem drolja....

Zasto ih nazivam droljama..?

Zato sto za njih ne postoji kontakt i komunikacija koji nisu usmereni ka cinu ulaska penisa u vaginu ili anus....

Ovde u pitanju ima vise stavki.
Na kraju veceri...prva stavka....iliti stavka jadnice koje se nisu dogovorile za tovecernji kres.
Advokat:zablude u vezi drugih mogucih opcija na obe strane su tek tada postale vidljive.
Niko nije pominjao obavezan jednovecernji kres.

Ne zove vec cetvrti dan....
Ultimatum nerazumne ljubavi, da toliko izbaci coveka iz ravnoteze da oseca narkomansku potrebu da pozove, zatim bas nju pozove, da mu se ***** dignuo pa boli 4 dana i slicne projekcije...
Zenska varijanta ovog istog efekta je: slanje sms sa porukom , u guzvi sam na poslu , cujemo se prvom prilikom...
Moguca je laz ali i istina u oba slucaja i muskog i zenskog....

Nije ni cudo sto sve veci broj muskaraca uopste nema kriterijum za pamet kod zena...
Kazu , samo se nerviras ako ti je to kriterijum...
Ukapiras da je pamet kod zena pod vlascu egocentricne narcisne prirode , te je sve jedno sto postoji , kad ne postoji u MZ odnosima, a onda te boli uvo sto postoji u odnosima koji se ticu samo nje...

Veceras klinka , mozda 17, mozda18, pravo da vam kazem ja ispod 21 ne umem da ocenim koliko imaju godina, jer neke od 14 izgledaju kao da imaju 23 , a neke od 23 kao da imaju 17....
I tako ta klinka kivna na nekog frajera dolazi do sanka , namerno nabacuje sisu na moju ruku, jednom , pa drugi put, pa dupe u krilo, pa casu viskija i zagrljaj i poljubac...
Nije fora da je frajer tu, mozda bi to jos i razumeo, ali frajer je van price, jednostavno hoce osvetu u sebi.
Nisam stigao ni da pitam kako se zove, ocigledno ni godine, a broj telefona i adresa tek nisu stigle na red...

Zaboravih jos jedan razlog zasto ih zovem droljama, a to je sto vecito sanjaju svoju pricu, a u praksi zive neke vrlo lake varijante...projekcija da je u vezi onako kako ona zamislja, a niti razvija takve odnose , niti su oni uopste takvi kakve ih zamislja...
Bukvalno dodje kao fantazija...dovedes vozaca kamiona a stavis mu odoru svestenika ili odoru profesora....

Previse sam agresivan u ovom tipiziranju, naravno....ali sa blagim tipiziranjem nista ne dolazi do uva...zato muskarci cesto neopravdano , ali sa razlogom za sitnicu strovale zakljucke i optuzbe...na zensko...
Mene licno boli uvo za takve, tako da nisam frustriran , vec mi je i mila selekcija koja se desava, ali mi smeta sto se to desava i posle...ona prica "nisi me nazvao 3 dana..."...ili prica "propustio si priliku, sad vise neces dobiti drugu" sto je takodje smesno ucenjivanje sujetno povredjene osobe...ali efikasno...

Ovo pitanje sto uzme frajer br .telefona , a ne zove 4 dan , po meni znaci da je te veceri simpatije bilo samo sa zenske strane, pa zato ona i ocekuje da je on pozove. Frajeru uzimanje broja je kao dobar dan - ne misli ozbiljno da zove- ko zna te veceri koliko je brojeva pokupio. Ako se nekom svidjas zvao bi te sutra dan sigurno , a ne bi cekao 4 dana pa ni tad . A ovaj odgovor Tuznog Patka- nisam razumela-sorry. Ne znam sta si hteo da kazes. Po meni je nesto sasvim drugo kad ti se devojka nabacuje - tad i ne moras da je pitas za br.tel, adresu i sl.

Pa znam da me nisi razumela po postu...
Samo kazem da se preko tih pravila uvodi sablon za kecanje zena...ali i kecanje muskaraca...
Forsira se droljasto...
Forsira se kupljenje za isto vece.Forsira se ono sto ja zovem berza...Dodjes , napravis ulaz u klubu, stav, napravis pojedinacne startove i prolaze, i odes i realizujes sutra, prekosutra, nakosutra, iskljucivo kao kres sheme.
Mislis da je veliki propust sto nije zvao....Manji nego da uopste nije uzeo telefon...
Uvek se moze naci prigodno opravdanje i uzeti tel opet...

Back