Prilaženje

Dobro

Ja jesam prišao

Prvi put u životu pre par meseci

Neki decembar bio

Bila neka konferencija

Jako mi se svidela jedna devojka

Skupio sam ono malo muda što imam i pitao je za telefon i objasnio da mi se se sviđa i da bih je izveo na kafu

Jako ljubazno me odbila ali sam sebe posle častio sa 2 sladoleda jer sam prvi put tako nešto uradio

Bar sam probao, da ne bude da samo kukam kako se ništa ne dešava već bar da mogu da kažem "eto bar sam nešto probao"
браво!

Evo kako. Nije ona toliko bitna, lepo je kad ti uzvrati osmeh ali to nista ne znaci. Bitno je da se ti napunis poz energijom i onda spontanost izlazi. Zato nije bitno sta joj kazes. A mozes i da za taj dan upamtis neki intro.
Eo na pr:
Ako ti uzvrati tj tjao. Ti zastanes i polu se okrenes. Dakle ne skroz, nego i dalje idem u jednom pravcu ali si mi uzela paznju. AKo se i ona okrene , osmeh na licu i:
Vidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari. Jel ti palo na pamet koliko ljudi prodje svakodnevno negde i prodje im zivot a da ne zastanu i ne pokupe jedan obican osmeh koji moze da podigne energiju za taj dan.
Dalje 20 evra.
Ти ћеш да се обогатиш овде 😆

Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?

Koliko i kakva iskustava imate u tome?

Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
Ma bitno je da te primeti i da ti da neki znak,recimo osmeh da bi htela da se upozna sa tobom.
Nedavno sam primetio jednu lepu damu na Ljubljanskoj tvrđavi,mada smo se mimoišli na tromostovlju pre toga.
Bila je sama i imala je nešto,što me je baš privuklo.U jednom momentu,gore sam video da je sama na vrhu tvrdjave.Popeo sam se gore,prišao joj i na engleskom,zamolio da me slika,nasmejala se,i slikala.I onda ono thank you,Are you first time here etc.Na kraju sedimo u restoranu ispod.

Ma bitno je da te primeti i da ti da neki znak,recimo osmeh da bi htela da se upozna sa tobom.
Nedavno sam primetio jednu lepu damu na Ljubljanskoj tvrđavi,mada smo se mimoišli na tromostovlju pre toga.
Bila je sama i imala je nešto,što me je baš privuklo.U jednom momentu,gore sam video da je sama na vrhu tvrdjave.Popeo sam se gore,prišao joj i na engleskom,zamolio da me slika,nasmejala se,i slikala.I onda ono thank you,Are you first time here etc.Na kraju sedimo u restoranu ispod.
Jel bilo neko diranje sisa preko majice!♡

Fali mi tab na temi
On sigurno ima dobre fore
@tab503 gdje si?
Relaxing Happy Sunday GIF by The Secret Life Of Pets

Back