Edmund
Iskusan
- Poruka
- 5.038
Gle čuda, jesamVidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari
A ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle čuda, jesamVidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari
joj sestro slatka kad bi samo znala, da ti pricam sve. Sve!Gle čuda, jesam
A ti?
Nemoj molim tejoj sestro slatka kad bi samo znala, da ti pricam sve. Sve!
Nikako.Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
Koliko i kakva iskustava imate u tome?
Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
Pazi ovakoKako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
То је тако ретко данас, а мислим да ако се уради са стилом може да ти буде пун погодакMisliš da nije u redu prići nekome ko ti se svidi i pitati za telefon i eventualno izlazak?
Zašto misliš da je diskriminišuća tema?
браво!Dobro
Ja jesam prišao
Prvi put u životu pre par meseci
Neki decembar bio
Bila neka konferencija
Jako mi se svidela jedna devojka
Skupio sam ono malo muda što imam i pitao je za telefon i objasnio da mi se se sviđa i da bih je izveo na kafu
Jako ljubazno me odbila ali sam sebe posle častio sa 2 sladoleda jer sam prvi put tako nešto uradio
Bar sam probao, da ne bude da samo kukam kako se ništa ne dešava već bar da mogu da kažem "eto bar sam nešto probao"
Ти ћеш да се обогатиш овдеEvo kako. Nije ona toliko bitna, lepo je kad ti uzvrati osmeh ali to nista ne znaci. Bitno je da se ti napunis poz energijom i onda spontanost izlazi. Zato nije bitno sta joj kazes. A mozes i da za taj dan upamtis neki intro.
Eo na pr:
Ako ti uzvrati tj tjao. Ti zastanes i polu se okrenes. Dakle ne skroz, nego i dalje idem u jednom pravcu ali si mi uzela paznju. AKo se i ona okrene , osmeh na licu i:
Vidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari. Jel ti palo na pamet koliko ljudi prodje svakodnevno negde i prodje im zivot a da ne zastanu i ne pokupe jedan obican osmeh koji moze da podigne energiju za taj dan.
Dalje 20 evra.
Не каже ништа. Настави даље.Lepo
A posle tjao šta joj kažeš?
Ma bitno je da te primeti i da ti da neki znak,recimo osmeh da bi htela da se upozna sa tobom.Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
Jel bilo neko diranje sisa preko majice!♡Ma bitno je da te primeti i da ti da neki znak,recimo osmeh da bi htela da se upozna sa tobom.
Nedavno sam primetio jednu lepu damu na Ljubljanskoj tvrđavi,mada smo se mimoišli na tromostovlju pre toga.
Bila je sama i imala je nešto,što me je baš privuklo.U jednom momentu,gore sam video da je sama na vrhu tvrdjave.Popeo sam se gore,prišao joj i na engleskom,zamolio da me slika,nasmejala se,i slikala.I onda ono thank you,Are you first time here etc.Na kraju sedimo u restoranu ispod.
Na žalost,nije.Jel bilo neko diranje sisa preko majice!♡
Ova je među top5 najjebačkijih pjesama
Sjajan prilaz!
On bi 'vako
Ako me nije pogledala 2x po 3 sek.nikakvi znakovi ili uopste me nije pogedala,ne prilazim.Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
DobroAko me nije pogledala 2x po 3 sek.nikakvi znakovi ili uopste me nije pogedala,ne prilazim.
ako ima nadrkanu facu,ne!Dobro
Ali ako ti se baš svidela, što ne bi prišao?
Nikad se ne zna, zar ne?