Prilaženje

primećujem izvesnu diskriminaciju na ljisu to jest nedovoljnu zastupljenost pitanja za ženski rod

ne znam kako neko može u prolazu da ti se svidi toliko da bi morao da priđeš.
znači imam 0 iskustva.:lol:
Misliš da nije u redu prići nekome ko ti se svidi i pitati za telefon i eventualno izlazak?

Zašto misliš da je diskriminišuća tema?

Misliš da nije u redu prići nekome ko ti se svidi i pitati za telefon i eventualno izlazak?

Zašto misliš da je diskriminišuća tema?
ne ne čitaš pažljivo
ne mislim da nije u redu prići nepoznatoj osobi
već rekoh da mi se nikada niko u prolazu nije toliko dopao da bih mu prišla da tražim broj telefona cipela i ostale brojeve...

Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?

Koliko i kakva iskustava imate u tome?

Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
Nikako ne prilazim nepoznatim muskarcima. To je vrlo opasno, a nadasve glupo.
Ja predjem ulicu kad zapazim nekog nepoznatog muskarca.

ne ne čitaš pažljivo
ne mislim da nije u redu prići nepoznatoj osobi
već rekoh da mi se nikada niko u prolazu nije toliko dopao da bih mu prišla da tražim broj telefona cipela i ostale mere
Dobro

Ja jesam prišao

Prvi put u životu pre par meseci

Neki decembar bio

Bila neka konferencija

Jako mi se svidela jedna devojka

Skupio sam ono malo muda što imam i pitao je za telefon i objasnio da mi se se sviđa i da bih je izveo na kafu

Jako ljubazno me odbila ali sam sebe posle častio sa 2 sladoleda jer sam prvi put tako nešto uradio

Bar sam probao, da ne bude da samo kukam kako se ništa ne dešava već bar da mogu da kažem "eto bar sam nešto probao"

Dobro

Ja jesam prišao

Prvi put u životu pre par meseci

Neki decembar bio

Bila neka konferencija

Jako mi se svidela jedna devojka

Skupio sam ono malo muda što imam i pitao je za telefon i objasnio da mi se se sviđa i da bih je izveo na kafu

Jako ljubazno me odbila ali sam sebe posle častio sa 2 sladoleda jer sam prvi put tako nešto uradio

Bar sam probao, da ne bude da samo kukam kako se ništa ne dešava već bar da mogu da kažem "eto bar sam nešto probao"
skroz legitimno.
žao mi je što te odbila ali nemoj da se obeshrabriš

i još ovo da ti kažem
nije isto kada si na konferenciji ili nekom skupu ili si na ulici pa u prolazu moraš da za dve stotinke odlučiš da li ćeš prići šta ćeš pitati i kako ćeš nastupiti.
za to ti već treba neka uvežbanost i iskustvo.

skroz legitimno.
žao mi je što te odbila ali nemoj da se obeshrabriš

i još ovo da ti kažem
nije isto kada si na konferenciji ili nekom skupu ili si na ulici pa u prolazu moraš da za dve stotinke odlučiš da li ćeš prići šta ćeš pitati i kako ćeš nastupiti.
za to ti već treba neka uvežbanost i iskustvo.
Hvala. Nisam obeshrabren, ne brini

Nisam baš ono iz topa prišao

Imali smo neku situaciju u toaletu pre toga kao "jao izvinite gužva, haha.. Da... Nema veze"... pa sam je sačekao na sledećoj pauzi

Slažem se

Iskustvo je bitno i broj pokušaja

Back