Edmund
Iskusan
- Poruka
- 5.038
Lepop ne padne brate nego ima da odluci da kaze i ona: p tjao ili da iskulira.
A ako iskulira, potrosio sam samo tj tjao. A toga cesto imam pune dzepove za jednu setnju.
A posle tjao šta joj kažeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepop ne padne brate nego ima da odluci da kaze i ona: p tjao ili da iskulira.
A ako iskulira, potrosio sam samo tj tjao. A toga cesto imam pune dzepove za jednu setnju.
Nije u redu prilaziti ženama tako nekim nepoznatim. Mislim da i one u jedno 99% slučajeva na to ne gledaju blagonaklono.Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
Koliko i kakva iskustava imate u tome?
Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
Brate nemoj da skupljas besplatne foreLepo
Zašto nije u redu ako lepo priđeš?Nije u redu prilaziti ženama tako nekim nepoznatim. Mislim da i one u jedno 99% slučajeva na to ne gledaju blagonaklono.
PitamBrate nemoj da skupljas besplatne fore
Al pale kod riba, pali samopouzdanje sta god rekaoPitam
Ne skupljam fore, jer ne pale iste fore kod mene i kod napokona i kod tebe
Evo kako. Nije ona toliko bitna, lepo je kad ti uzvrati osmeh ali to nista ne znaci. Bitno je da se ti napunis poz energijom i onda spontanost izlazi. Zato nije bitno sta joj kazes. A mozes i da za taj dan upamtis neki intro.Lepo
Pa valjda zato što su u suštini većina žena zauzete. I onda one to ne vole kad ih neko smara a ona nije zainteresovana. A nije zainteresovana za nepoznate jer već ima ihahaj poznatih koji je startuju pa može da izabere. A inače ženi svideti se na prvi pogled to ti je nemoguća misija. Ženama su na prvi pogled svi odvratniZašto nije u redu ako lepo priđeš?
Uh brate, kako tuzan nacin da se razmislja tako.Pa valjda zato što su u suštini većina žena zauzete. I onda one to ne vole kad ih neko smara a ona nije zainteresovana. A nije zainteresovana za nepoznate jer već ima ihahaj poznatih koji je startuju pa može da izabere. A inače ženi svideti se na prvi pogled to ti je nemoguća misija. Ženama su na prvi pogled svi odvratni
Tako je.Ženama su na prvi pogled svi odvratni
Koji deo ovoga je tužan i zašto?Uh brate, kako tuzan nacin da se razmislja tako.
U kafiću da, možda negde neobavezno, inače u prolazu ne, ali baš…Kako prilazite nepoznatim devojkama, ženama, koje vam se svide?
Koliko i kakva iskustava imate u tome?
Takođe važi pitanje i za žene. Da li i kako prilazite nepoznatim momcima, muškarcima i kakva iskustva imate u tome?
Pa evo , umesto tog celoh horor filma sa Borom iz Valjeva iz las vegasa sto si napravio, i mnoge zene se izjasnjavaju da im prija da im se neko s osmehom javi.Koji deo ovoga je tužan i zašto?
Ženama je to prosto odbrambeni mehanizam, jer puno je pičkomučenika. Onih što mnogo gledaju "pick up artist-e" na youtube. One što se zaližu i izađu na ulice Las Vegasa da laganom pričicom startuju surovo drogirane i pijane ribe koje su tu i došle da se krešu za pare. I onda kaže, evo, kad mogu ja, možeš i ti, Boro iz Valjeva. I onda Boro iz Valjeva ode na piće sa kolegama iz bravarske radionice Gorenja, i krene da obasipa komplimentima i ponudama lokalne ženice koje gledaju svoja posla. I onda mu neko razbije pi*ku jer je nekome smarao ženu. Poenta je, zašto bi iko uopšte pobogu startovao nepoznatu ženu!
Ko zna, ako se oboje šetaju sami, pa se pogledi sretnu….Čudno mi je to ničim izazvano prilaženje na ulici.
Mislim da se to dešava samo na filmu.
Kod mene bi izazvao strah, šta sad ovaj nepoznat hoće, da me opljačka?
Ima mi logike ako se u prolazu dvoje vidjaju a ne poznaju se.
Da li u busu, radna mesta su im u blizini itd.
Znači nije skroz nepoznat.
Tu već ima neke razrade i načina kako prići.
A u stalom sta fali i taj Bora iz Valjeva da prospe neku bezazlenu foru Borkici iz Smedereva de la Beograda. Ako joj se ne svidja, kao sto rekoh Ja i Zdravko Colic, produzi dalje.Pa evo , umesto tog celoh horor filma sa Borom iz Valjeva iz las vegasa sto si napravio, i mnoge zene se izjasnjavaju da im prija da im se neko s osmehom javi.
A tuzno je razmisljati da su sve zene smorene od muskaraca i da im na celu pise: "Nesh".
Vidi, ti umes da budes romanticanKo zna, ako se oboje šetaju sami, pa se pogledi sretnu….
А који тип особе не воли да му се десе позитивне ствари?Vidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari.
Што би јој то падало на памет?Jel ti palo na pamet koliko ljudi prodje svakodnevno negde i prodje im zivot a da ne zastanu i ne pokupe jedan obican osmeh koji moze da podigne energiju za taj dan.
Pa ima i nadrndanih ili udatih ili zauzetih ili alergicnih na prilazenje koje ne i koje nisu u sferi interesovanja.А који тип особе не воли да му се десе позитивне ствари?![]()
Zato sto neki ljudi razmisljaju o vaseljeni, zivotu i broju 42Што би јој то падало на памет?
Zato što mu se svidela, kao žena, kao pojava, energijaPoenta je, zašto bi iko uopšte pobogu startovao nepoznatu ženu!
"Neko s osmehom javi" nije isto što i "prilaženje".Pa evo , umesto tog celoh horor filma sa Borom iz Valjeva iz las vegasa sto si napravio, i mnoge zene se izjasnjavaju da im prija da im se neko s osmehom javi.
A tuzno je razmisljati da su sve zene smorene od muskaraca i da im na celu pise: "Nesh".
P ne znam sta ti znaci to prilazenje? Ja sam pricao o javljanju usput. Mada ne vidim ni razlog da se nekome ne obratis negde ako osetis."Neko s osmehom javi" nije isto što i "prilaženje".
Pa piše im baš na čelu. Samo mnogi ne umeju da čitaju.