Prilaženje

Lepo
A posle tjao šta joj kažeš?
Evo kako. Nije ona toliko bitna, lepo je kad ti uzvrati osmeh ali to nista ne znaci. Bitno je da se ti napunis poz energijom i onda spontanost izlazi. Zato nije bitno sta joj kazes. A mozes i da za taj dan upamtis neki intro.
Eo na pr:
Ako ti uzvrati tj tjao. Ti zastanes i polu se okrenes. Dakle ne skroz, nego i dalje idem u jednom pravcu ali si mi uzela paznju. AKo se i ona okrene , osmeh na licu i:
Vidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari. Jel ti palo na pamet koliko ljudi prodje svakodnevno negde i prodje im zivot a da ne zastanu i ne pokupe jedan obican osmeh koji moze da podigne energiju za taj dan.
Dalje 20 evra.

Zašto nije u redu ako lepo priđeš?
Pa valjda zato što su u suštini većina žena zauzete. I onda one to ne vole kad ih neko smara a ona nije zainteresovana. A nije zainteresovana za nepoznate jer već ima ihahaj poznatih koji je startuju pa može da izabere. A inače ženi svideti se na prvi pogled to ti je nemoguća misija. Ženama su na prvi pogled svi odvratni

Pa valjda zato što su u suštini većina žena zauzete. I onda one to ne vole kad ih neko smara a ona nije zainteresovana. A nije zainteresovana za nepoznate jer već ima ihahaj poznatih koji je startuju pa može da izabere. A inače ženi svideti se na prvi pogled to ti je nemoguća misija. Ženama su na prvi pogled svi odvratni
Uh brate, kako tuzan nacin da se razmislja tako.

Uh brate, kako tuzan nacin da se razmislja tako.
Koji deo ovoga je tužan i zašto?

Ženama je to prosto odbrambeni mehanizam, jer puno je pičkomučenika. Onih što mnogo gledaju "pick up artist-e" na youtube. One što se zaližu i izađu na ulice Las Vegasa da laganom pričicom startuju surovo drogirane i pijane ribe koje su tu i došle da se krešu za pare. I onda kaže, evo, kad mogu ja, možeš i ti, Boro iz Valjeva. I onda Boro iz Valjeva ode na piće sa kolegama iz bravarske radionice Gorenja, i krene da obasipa komplimentima i ponudama lokalne ženice koje gledaju svoja posla. I onda mu neko razbije pi*ku jer je nekome smarao ženu. Poenta je, zašto bi iko uopšte pobogu startovao nepoznatu ženu!

Čudno mi je to ničim izazvano prilaženje na ulici.
Mislim da se to dešava samo na filmu.
Kod mene bi izazvao strah, šta sad ovaj nepoznat hoće, da me opljačka?
Ima mi logike ako se u prolazu dvoje vidjaju a ne poznaju se.
Da li u busu, radna mesta su im u blizini itd.
Znači nije skroz nepoznat.
Tu već ima neke razrade i načina kako prići.

Kakvu ste nauku napravili.
Moze biti bas simpaticno i privlacno kad ti slucajno nepoznati muskarac pridje na ulici, pomogne prI ulazu u neku zgradu, otvori vrata, zadrzi vrata, osmehne se... vi odmah razmisljate o sl.koraku.
Spontanost se ubija. Zene vole spontane, nezne stvari...

Koji deo ovoga je tužan i zašto?

Ženama je to prosto odbrambeni mehanizam, jer puno je pičkomučenika. Onih što mnogo gledaju "pick up artist-e" na youtube. One što se zaližu i izađu na ulice Las Vegasa da laganom pričicom startuju surovo drogirane i pijane ribe koje su tu i došle da se krešu za pare. I onda kaže, evo, kad mogu ja, možeš i ti, Boro iz Valjeva. I onda Boro iz Valjeva ode na piće sa kolegama iz bravarske radionice Gorenja, i krene da obasipa komplimentima i ponudama lokalne ženice koje gledaju svoja posla. I onda mu neko razbije pi*ku jer je nekome smarao ženu. Poenta je, zašto bi iko uopšte pobogu startovao nepoznatu ženu!
Pa evo , umesto tog celoh horor filma sa Borom iz Valjeva iz las vegasa sto si napravio, i mnoge zene se izjasnjavaju da im prija da im se neko s osmehom javi.
A tuzno je razmisljati da su sve zene smorene od muskaraca i da im na celu pise: "Nesh".

Čudno mi je to ničim izazvano prilaženje na ulici.
Mislim da se to dešava samo na filmu.
Kod mene bi izazvao strah, šta sad ovaj nepoznat hoće, da me opljačka?
Ima mi logike ako se u prolazu dvoje vidjaju a ne poznaju se.
Da li u busu, radna mesta su im u blizini itd.
Znači nije skroz nepoznat.
Tu već ima neke razrade i načina kako prići.
Ko zna, ako se oboje šetaju sami, pa se pogledi sretnu….

Pa evo , umesto tog celoh horor filma sa Borom iz Valjeva iz las vegasa sto si napravio, i mnoge zene se izjasnjavaju da im prija da im se neko s osmehom javi.
A tuzno je razmisljati da su sve zene smorene od muskaraca i da im na celu pise: "Nesh".
A u stalom sta fali i taj Bora iz Valjeva da prospe neku bezazlenu foru Borkici iz Smedereva de la Beograda. Ako joj se ne svidja, kao sto rekoh Ja i Zdravko Colic, produzi dalje.

Vidim da si tip osobe koja voli da joj se dese pozitivne stvari.
А који тип особе не воли да му се десе позитивне ствари? 🤔

Jel ti palo na pamet koliko ljudi prodje svakodnevno negde i prodje im zivot a da ne zastanu i ne pokupe jedan obican osmeh koji moze da podigne energiju za taj dan.
Што би јој то падало на памет?

"Neko s osmehom javi" nije isto što i "prilaženje".
Pa piše im baš na čelu. Samo mnogi ne umeju da čitaju.

Back