Prijemni

ja sam sestra..to jeinace najtezi smer kod nas u skoli,ali dobro prolazim iako nemam naviku da ucim...moj najbolji prosek u osnovnoj je bio 3.76 beda,al sta cu..zaebavala se celu osn i sad malo priteglo..nema zaebancije

brate mnogo veliko cimanje i to za dz....a ovo recimo mi nije jasno....znaci upisu gimnaziju iscimaju se zavrse....i posle recimo upisu ekonomski fakultet posto sa gimnazijom si kao da si osnovnu zavrsio....i onda *** em sto su se iscimali onako do jaja em i ode vreme....mislim zato i postoje strucne...i to je lakse....mislim dodjes na isto....jer kad zavrsis strucnu *** mozes da se zaposlis bole te uvo(nadjes neki posao) ako oces studije upises vanredno i bole te uvo....

To svi kazu... Al' mislim da kod mene u specijalcima nece biti nekih problema, jer imamo 11 predmeta, od kojih veronauka/gradjansko ne ulaze u prosek i svi nastavnici koji predaju istoriju, geos, biologiju itd su tipa: "Ae, ok, vi ste doshli ovde zbog matematike, fizike ili informatike, vi i ne morate ovo da znate..." Tako i nema dobrih, dovoljnih, a kamoli nedovoljnih djaka... To je skroz ql! :D

E ako je to najteži smer,onda nemam reči...Pa vi se zezate tamo na praksi,kakvo učenje...

pa vidi se da ne znas..ne znam kako je u drugim gradovima ali mi se ubijamo..a znas zasto je moj smer najtezi?zato sto svaki smer ima nesto posebno sto uci,terapeuti mmisice,kozmeticarke nesto svoje,laboranti nesto svoje,farmaceuti nesto svoje a mi sestre moramo sve da znamo zato se i zove opsti smer...praksa se ima jednom nedeljno,a ostale dane smo u skoli..tj ja u prvoj imam svake druge nedelje vezbe...pa ti vidi da l' se zezamo..

nista tebi nisam rekao nego sam samo erkao svoj stav za gimnaziju....

Pa dobro, shta da ti kazhem...
Nemam josh uvek ideju shta cu raditi u zhivotu, ne pronalazim sebe kao nekog ekonomistu ili menadzhera.. Ponajmanje neka gradjevinska ili dizajnerska...

Pa i nemam ja toliko tremu.. Ali pomisao da imam pravo na samo 2 poena da pogreshim... Ma ne znam.. Matish mi nije problem, zadaci su skroz fini.. Ali u srpskom kakvih zadataka ima.. :S
Pogotovo shto mi je nastavnica baqta, koja inache ne zna da pricha, i kada smo je zamolili da malo na chasu radimo iz zbirke i vezhbamo, rekla je "aha, vi mene obmanjujete, sledeci chas imate kontrolni iz knjizhevnosti".. I dala nam ga je.. Toliko o elitnom obrazovanju u Beogradu xD

Back