*Quince*
Obećava
- Poruka
- 73
Ja cu da nastavim sa engleskim i nemachkim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u osnovnoj, a i u susednim skolama se ucio samo engleski jezik (zakljucno sa nasom generacijom), a od generacije '96. uci se i nemacki jezik.
To sam i ja pitao, bas se oduzilo ovo cekanje pred upis..Nadam se da ce konacan raspored u prvom krugu biti objavljen na sajtu pre nego na oglasnim tablama skolaKad ce vise onaj sajt da napise liste zelja...?!?![]()
e kad saznajemo gde smo upali?![]()
Pa dobro, ae i tehnicko obrazovanje.![]()
Zasto? Ja mislim da cu ipak gradjansko vaspitanje, jer ce tu da ide vecina...
Koje cete jezike da odaberete u srednjoj?
Ja mogu samo francuski, jer drugi nisam ucila u osnovnoj......Engleski je najkorisniji, ali nemam mogucnosti kako bih njega ucila u srednjoj.........![]()
Kod nas u osnovnoj je engleski izborni predmet,tako da ako nećeš,ne moraš da učiš,ali u gimn. je obavezan...Francuski ili ruski su obavezni...
Sta?? Zar postoji neka Osnovna skola u Srbiji koja nema engleski jezik kao predmet?![]()
Generacija posle nas(tj. '96) uci i francuski i engleski........
Nasa generacija je trebala da pocne u 3 razredu, ali ZBOG NEINTERESOVANJA direktora, NIJE PRONADJEN NASTAVNIK koji bi nam predavao......Tako da ucimo samo franc.....![]()
Nema bre tehnickog u gimnaziji....Pa dobro, ae i tehnicko obrazovanje.![]()
Nema bre tehnickog u gimnaziji....![]()
To sam ja rekao,nikakva bre forumasica...Xaxa, pa ko je pominjao nesto za gimnaziju. Jedna forumasica je rekla da puno grdimo likovno i muzicko, pa sam ja tu uvrstio i tehnicko...Ali, da li ga u gimn. ima ili ne, bas me briga..
![]()
To sam ja rekao,nikakva bre forumasica...![]()
![]()