Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam stavio 3 sasvim dovoljno!!!!!
a ne zasto svi mislite da ako neko ima 100 poena treba da ide u gimnaziju da tupi svoj mozak,kada moze lepo da odabere strucnu skolu gde ce da nauci nesto sto ce mu stvarno trebati i za fax i za zivot,a ne da uci muzicko 4 godine!kakve to veze ima kad i sa strucnom skolom moze da se upise fax,pogotovo sa medicinskim smerovima mogu svi fakulteti1!!!
gimnazija vise nije ono sto je bila,i danas posto 75% dece iz generacije ide na fax ona gubi znacaj,u nju idu i dobri ucenici,a opet u strucnim skolama ucis ono sto volis i to je to

Ja sam naveo 3 zelje, dosta mi je.. (:
O Boze, kad sam video danas sta su sve pisali, haos..Ucenica koja je osvojila 19,5 poena iz srpskog jezika je napisala ''Hemisko medicinska skola'', a smer hemisko tehnoloski tehnicar.. :lol:

Ja mislim da neki od vas nisu shvatili Adriana. Nije poenta u zeljama, nego u pravopisu :)

ja sam stavila na 1. mesto 14.
i razredna mi danas kaze: zasto to, 14. je slaba skola?! sto nisi lepo htela petu?
pitala me da li hocu da mi da novu listu da je popunim -.-
iznervirala me je, i razocarala sam se. ne znam sta sad da radim... :([/QUOTN

Nista nemoj menjati, sledi svoj instikt. Ko zna zasto je to dobro sto si napisala. Te price o slabim skolama su prilicno prevazidjene. Najvaznije je da skola nije poznata po nekim teskim profanima, sve ostalo je vrlo slicno.

E pa to je upravo ono sto sam ja pitala jedno 'sesnes' postova pre, pa niko da odgovori. Sve je u vezi ovog upisa vrlo eksplicitno i na hiljadu mesta precizirano, samo nigde da iskopam podatak - koji je to tacno trenutak kad ce ljudi saznati gde su usli, a jos manje gde ce to pisati. A meni je to onako, kao, dosta bitno. Pa nisu svi upuceni u detalje upise ranijih godina, pa da se to podrazumeva.

E pa to je upravo ono sto sam ja pitala jedno 'sesnes' postova pre, pa niko da odgovori. Sve je u vezi ovog upisa vrlo eksplicitno i na hiljadu mesta precizirano, samo nigde da iskopam podatak - koji je to tacno trenutak kad ce ljudi saznati gde su usli, a jos manje gde ce to pisati. A meni je to onako, kao, dosta bitno. Pa nisu svi upuceni u detalje upise ranijih godina, pa da se to podrazumeva.

Raspored ucenika po skolama je 7. i 8. jula... Tada ces znati gde si upisana i to ce biti u tvojoj osnovnoj skoli...:cool:

ja sam stavila na 1. mesto 14.
i razredna mi danas kaze: zasto to, 14. je slaba skola?! sto nisi lepo htela petu?
pitala me da li hocu da mi da novu listu da je popunim -.-
iznervirala me je, i razocarala sam se. ne znam sta sad da radim... :(

Dobro je sto si ostavila cetrnaestu, mnogo je laksa od pete, a mislim da ne treba da izgubimo zivce bas toliko uceci vec u srednjoj skoli.

Ako sve bude kao prethodnih godina, to jutro prvog dana upisa se kači raspodela i po osnovnoj školi i po sajtu. Mene je pre nekoliko godina ujutru zvala telefonom sestra od tetke koja živi u nekom selu i nije imala internet, da proverim gde su joj sina raspodelili da mogu da sednu u kola i odu u to mesto da ga upišu (stavio je na spisak želja škole u dva različita grada).

U svakom slučaju, ako su vam sve želje u istom gradu, pokupite sva dokumenta ujutru, odšetate se do svoje bivše osnovne škole, pogledate spisak, i sa svima ostalima koji su raspoređeni u istu srednju školu odšetate do tamo i svi se upišete.

Ja nisam predala... Vratila me jer je ona rekla da dodjemo do 12, a to sto u konkursu pise do 15h to nema veze... Sutra moram da idem ponovo... Bila sam na lekarskom od 10 do 12:30, oni me pregledali, ali moram i sutra jer za farmaceuta treba da se vadi krv... I to nznm ni da li cu upasti tamo zbog bodova, a moram sutra da cekam 3 sata u bolnici...:dash:

Kako mislis " Za farmaceuta se vadi krv " ?:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back