Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad cu ja da vam obrazlozim... :D Kod nas niko nista nije organizovao sto se lekarskog tice, znaci snalazite se kako znate... Ja isla danas, mislila da za jedan dan sve zavrsim,ali malo sutra... Kupi se neki zeleni obrazac u knjizari, on kosta negde oko 40 dinara... U bolnici se lekarski pregled placa, kod nas bilo 385 din, ali to sve zavisi od bolnice do bolnice... Znaci, treba vam 500 dinara... Pregled je najobicniji, ali za neke smerove treba i dodatni... Kod mene je slucaj da mi treba nalaz krvi, da se vidi kako mi radi jetra i neke druge gluposti... Zato moram da idem sutra u laboratoriju... Ovaj pregled je potreban za upis u srednju skolu, znaci, do 7. jula imate fore da se pregledate...

Cudno sto imate takvih problema. Izvod imam od prosle godine, lekarsko uverenje krajem maja, svedocanstvo od pocetka juna, i prijavu za upis sam dobio danas. Kako to da vi zaostajete, a ja zivim u selu? :D

Sta da ti kazem, veliki grad, veliki problemi:) Kod nas je sve obavljeno sto se pregleda tice, samo treba da se ode do Doma zdravlja...

Evo sad cu ja da vam obrazlozim... :D Kod nas niko nista nije organizovao sto se lekarskog tice, znaci snalazite se kako znate... Ja isla danas, mislila da za jedan dan sve zavrsim,ali malo sutra... Kupi se neki zeleni obrazac u knjizari, on kosta negde oko 40 dinara... U bolnici se lekarski pregled placa, kod nas bilo 385 din, ali to sve zavisi od bolnice do bolnice... Znaci, treba vam 500 dinara... Pregled je najobicniji, ali za neke smerove treba i dodatni... Kod mene je slucaj da mi treba nalaz krvi, da se vidi kako mi radi jetra i neke druge gluposti... Zato moram da idem sutra u laboratoriju... Ovaj pregled je potreban za upis u srednju skolu, znaci, do 7. jula imate fore da se pregledate...

XwALa........

Ja sam naveo 2. ekonomsku skolu u BG-u :)

koji smer?
ja stavila sva 3... xD

Ja sam stavila 2 zelje.....Dovoljno je......
1.Medicinska skola-farmaceutski tehnicar
2.Gimnazija-prirodno-matematicki smer.......

ma de dovoljno 2
ja stavila 9,i razredni mi reko moram 15 najmanje :eek:
i onda sam jos 6 zelja nalupala,sve moguce gimnazije u bg-u..
znaci roknula bi se da upadnem u gimnaziju..:P

Mozda je mislio jer imam 108 poena!? :think:

Pa, srednja strucna mi pruza da ucim samo ono sto volim. Najmanje sto mi treba sada jeste jedna produzena osnovna skola, gde imas i likovno, i muzicko, i jos neke predmete koji su, za mene, nezanimljivi. Naravno, neke od ovih predmeta imam i u med., ali samo 1 godinu... :D Ja se iskreno cudim zbog cega svi vole gimn., ali ok.... :think:
Sta ste svi napali na muzicko i likovno,pa prelepi predmeti... :heart: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back