MrFichko
Zainteresovan član
- Poruka
 - 249

ja stavila prvu,drugu i petu ekonosmku razlicite smerove, pravno poslovnu, petu gimnaziju i sv. savu..
al nalupala sam bezveze jer ako ne upadnem u prvu,onda druga 100% ;P
Ja sam naveo 2. ekonomsku skolu u BG-u

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja stavila prvu,drugu i petu ekonosmku razlicite smerove, pravno poslovnu, petu gimnaziju i sv. savu..

Ja sam naveo 3 zelje, dosta mi je.. (:
O Boze, kad sam video danas sta su sve pisali, haos..Ucenica koja je osvojila 19,5 poena iz srpskog jezika je napisala ''Hemisko medicinska skola'', a smer hemisko tehnoloski tehnicar..![]()

Sad sam dobio prijavu za upis u srednju... : ) Sta cete izabrati, veronauku ili gradjansko vaspitanje? Sta je bolje?

Ja sam naveo 3 zelje, dosta mi je.. (:
O Boze, kad sam video danas sta su sve pisali, haos..Ucenica koja je osvojila 19,5 poena iz srpskog jezika je napisala ''Hemisko medicinska skola'', a smer hemisko tehnoloski tehnicar..![]()

Ja mislim da neki od vas nisu shvatili Adriana. Nije poenta u zeljama, nego u pravopisu![]()

ja sam stavila na 1. mesto 14.
i razredna mi danas kaze: zasto to, 14. je slaba skola?! sto nisi lepo htela petu?
pitala me da li hocu da mi da novu listu da je popunim -.-
iznervirala me je, i razocarala sam se. ne znam sta sad da radim...[/QUOTN
Nista nemoj menjati, sledi svoj instikt. Ko zna zasto je to dobro sto si napisala. Te price o slabim skolama su prilicno prevazidjene. Najvaznije je da skola nije poznata po nekim teskim profanima, sve ostalo je vrlo slicno.
Da li ce spisak nasih zelja biti objavljen na sajtu pre objavljivanja konacnog rasporeda ucenika po smerovima i obrazovnim profilima?

E pa to je upravo ono sto sam ja pitala jedno 'sesnes' postova pre, pa niko da odgovori. Sve je u vezi ovog upisa vrlo eksplicitno i na hiljadu mesta precizirano, samo nigde da iskopam podatak - koji je to tacno trenutak kad ce ljudi saznati gde su usli, a jos manje gde ce to pisati. A meni je to onako, kao, dosta bitno. Pa nisu svi upuceni u detalje upise ranijih godina, pa da se to podrazumeva.

ja sam stavila na 1. mesto 14.
i razredna mi danas kaze: zasto to, 14. je slaba skola?! sto nisi lepo htela petu?
pitala me da li hocu da mi da novu listu da je popunim -.-
iznervirala me je, i razocarala sam se. ne znam sta sad da radim...![]()
E pa to je upravo ono sto sam ja pitala jedno 'sesnes' postova pre, pa niko da odgovori. Sve je u vezi ovog upisa vrlo eksplicitno i na hiljadu mesta precizirano, samo nigde da iskopam podatak - koji je to tacno trenutak kad ce ljudi saznati gde su usli, a jos manje gde ce to pisati. A meni je to onako, kao, dosta bitno. Pa nisu svi upuceni u detalje upise ranijih godina, pa da se to podrazumeva.
! Thnx!Ja nisam predala... Vratila me jer je ona rekla da dodjemo do 12, a to sto u konkursu pise do 15h to nema veze... Sutra moram da idem ponovo... Bila sam na lekarskom od 10 do 12:30, oni me pregledali, ali moram i sutra jer za farmaceuta treba da se vadi krv... I to nznm ni da li cu upasti tamo zbog bodova, a moram sutra da cekam 3 sata u bolnici...![]()