Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si, ne trebam da se cimam oko jednog zadatka. Naročito ne zbog osobe koja buba matematiku jer nema sposobnost da je shvati i nauči a na kraju i primeni. Međutim, ja sam to uradila zbog pametnih ljudi koji rade zadatke sa razumevanjem i kojima je važan svaki zadatak. Takvih je ovde mnogo i ja im :klap:. Ne moraš se uvek smatrati prozvanim a naročito ne kada ja pišem...:mrgreen:

nisam se pronasao ovde iz cistog razloga sto matu imam u malom prstu, a kazem za one koje moraju da bubaju silne teoreme ne bi li shvatili jedan jedini zadatak da im je lakse, efikasnije i "zanimljivije" da ga nabubaju napamet, nego da trose silno vreme pokusavajuci da ga shvate... :hvala:

Preporuka je da prvo reše zadatke koje sigurno znaju, a da one koji im prave problem ostave za kraj, kako im ne bi oduzimali dragoceno vreme.
- Savet za đake je da ne idu gladni na ispit. Najbolje je da ujutru pojedu sendvič i popiju jogurt, a preporučuje se i nekoliko kockica čokolade. Treba da imaju i flašicu vode. Pred ispit bi trebalo da spavaju šest do osam sati. Ne treba da ustanu u poslednjem trenutku na dan ispita, već od kuće da krenu ranije - kaže za „24 sata” dr Nada Macura iz Hitne pomoći.
Eto, sve što sam i ja rekao, ništa burek, ništa krofna :kolac:
a vi iz Beograda ne zaboravite da u ponedeljak počinje letnji red vožnje GSB pa autobusi neće ići u uobičajeno vreme

Šta je bilo sa onima iz neorganizovane škole koji nisu znali kako da se prijave? da li se to rešilo?

Adrian je kao CIA, sve zna gde se šta nalazi...;)
Hehehe...:D
Uzgred, tvoj stariji sin se zove isto kao i ja, i imamo isti nadimak:)

Šta je bilo sa onima iz neorganizovane škole koji nisu znali kako da se prijave? da li se to rešilo?
Kod nas je direktor pred kraj skolske godine dosao u ucionicu (bio je i u susednim odeljenjima) i rekao da digne ruku onaj ko zeli da polaze kvalifikacioni ispit..Mi smo to uradili, ali on nije nista zapisao, a ne znam kako je mogao da zapamti sve, kad je bilo onih koji nisu zeleli da polazu. Proslog petka su na oglasnoj tabli objavili spisak onih koji polazu, sa siframa, rasporedjeni po grupama.

:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

kako volim kad me kopiraju decica... E, strebercicu, ae idi bubaj Talesa, posto ti je ocigledno to lakse nego da naucis koji zadatak... ;)

Inace, kad budes dostigla moje znanje iz mate, javi mi se... :hahaha: tacnije, kad budes dostigla diplome i takmicanja... :cmok:

NERVIRAS ME!!! Ali, tvoje uvrede me ne vredjaju!
Ja sam pametnija! POPUSTICU! Od sada ne odgovaram na tvoje poruke! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back