Marmil1995
Početnik
- Poruka
- 24
Mi cemo saznati tek u ponedeljak gde ko sedi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam 1. grupa, sedim gde hocu. (PS: Kod mene i ime samo jedna grupa!)![]()
E ljudi, ko je za da se zatvori tema posle prijemnog, jer ako nam budu dali da prepisujemo, i ovde se izlajemo, moglo bi svasta da bude, da ne govorim o ponistavanju prijemnog... ?
Ili jednostavno cutimo posle prijemnog, sto je jako teseko?!
Ili da ne prepisujete, pa da nemate o čemu da se izlanete
e sad...
ne ozbiljno, msm da bi mogli dan pred prijemni da zatvorimo temu...
I da otvorimo novu, pa da diskutujemo u njoj, ali u siframa! ^^
Slazem se....
Sveznalo,registrovala sam se da bi tebe kontaktirala i po mogucnosti dobila pitanja. E sad,nikad nisam bila na krstaricinom forumu,tako da se bas i ne snalazim,sto se tice privatnih poruka. Da li bi ti mogao meni da posalje kao pp pitanja?
E kako pisete, stampanim ili pisanim slovima?? ja cu stampanim...
PS: Brze pisem pisana slova, ali nemam bas dobar rukopis....a stampana kao da su iz knjige...![]()
Ovo da ce u ucionici biti do 18 ucenika se kod nas ne postuje, jer ce u dve ucionice biti 20 ucenika, a u mojoj 19.
Naravno da ne!Mora pisanim slovima i hemijskom da se pishe!
Moja sestra je bila u onoj generaciji kada su prvi put masovno provaljeni testovi i svi živi su se isprepisivali, i njima su jednostavno umesto prijemnog računali ocene iz škole iz tog predmeta (ne sećam se koji je bio), tako da ne moraju da ponavljaju test ako neće
A Sveznalo mi izgleda kao tajni agent koji mami đake da prepisuju pa da ih onda pohvataju.
Takav bi se baš ovako ponašao
Sveznalo, da li si tajni agent?