- Poruka
- 85.811
mislis dosledan 
salu na stranu najlepse zensko ime na svetu mi je dunja. eto ako budem imao ceru tako ce se zvati

salu na stranu najlepse zensko ime na svetu mi je dunja. eto ako budem imao ceru tako ce se zvati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je recimo Nemanja ima koje asocira na nemaštinu i nemanje i ne bih nikada svom sinu dala takvo ime...Sujeverje šta god, nije mi lepo. I da nema veze sa temom ali bih volela devojčicu...
jedan momak u mojoj ulici je Arsen, nisu muslimani, ali znam da ga je uvek bilo sramota, i predstavljao se nadimkom
Idiotarija,najslavnija srpska porodica je nosila to ime...

Meni je ovo davanje stranih imena smešno da smešnije biti ne može, no dobro...
Od stranih imena su mi lepa samo ruska... bliska su nam... Eleonore, Melise, Marele, Zoje itd... ne da mi neotesano deluju... prva asocijacija su mi napaćeni gastarbajteri....
Imam srpsko ime, ne baš popularno... nekada davno jeste bilo, sad mi ovi urbani likovi kažu da je seljačko. Sestra ima rusko, jako lepo ime.. tačnije u pitanju je ruski nadimak koji se kod nas nekako odomaćio.
Deca će mi imati srpska imena.

Meni je ovo davanje stranih imena smešno da smešnije biti ne može, no dobro...
Od stranih imena su mi lepa samo ruska... bliska su nam... Eleonore, Melise, Marele, Zoje itd... ne da mi neotesano deluju... prva asocijacija su mi napaćeni gastarbajteri....
Imam srpsko ime, ne baš popularno... nekada davno jeste bilo, sad mi ovi urbani likovi kažu da je seljačko. Sestra ima rusko, jako lepo ime.. tačnije u pitanju je ruski nadimak koji se kod nas nekako odomaćio.
Deca će mi imati srpska imena.

Ево један мрачњачки пост спрам теме, а о смени управника Атељеа 212, Кокана Младеновића.
Кокан је име за пса.
Ето тако да знате.
Иначе непроверени, можда и кварни гласови, тврде да се наведени Младеновић зове Сандокан, па онда онако од миља Кокан...
Meni se desilo nesto cudno pre neki dan. I ako jos nisam trudna i nisam nesto u fazi cuvanja dece, ali isla sam ulicom i odjednom mi je palo na pamet da ce moj sin da se zove Teodor. Neznam da li je to neko predskazanje ali mi se svidja ime, Teodor znaci Bozji dar!![]()
Paaa,vrijeme je onda da krenes sa tim slatkim poslom,pravljenjem Teodora![]()