neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Vedran za decaka je bio izbor ali se ispostavilo da mi sin tesko izgovara pa smo se predomislili....a za devojcicu je za sada Leona....ko zna sta ce biti do kraja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Ja sam se zaljubila u poslednje vreme u zhensko ime Roza ( pre nego me neki iskritikuju, da napomenem da nisam srpske nacionalnosti, jer sam na ovoj temi vec dobila po njonjari u vezi imena mog sina)
ali sve i da se moj muzh slozhi oko imena, nece biti vishe beba, tako da moja ljubav ostaje chisto platonska![]()
neizreciva: mnogo lepo ime Leona, sestrin sin je trebao biti Leon, ali je na kraju ipak postao samo Leo![]()
Kakve veze ima? Boli te uvo šta ko misli, tvoje dete tvoj izbor.. Kako beše se zove?

))) uzas.....U bivsem komsiluku porodica dobila sina i sin dobije ime Vuk.
To naravno nebi bilo neobicno da se porodica ne preziva Zec. Jos uvek traje ubedjivanje roditelja da detetu promene ime, ali roditelji za sada ne odustaju
Drzim pesnice Vuku Zecu da ponosno nosi svoje ime, pa bio Vuk ili kako god!
U istom tom komsiluku, kad sam bila jako mala zivela je jedna baka koja se zvala Alba. Nikada ni pre, ni posle nisam cula da se neko tako zove, a mislim da je ime jako lepo.

Baš lepo ime. 
alba je relativno cesto ime u spaniji, u latinskom i u spanskom to znaci zora. dakle baba alba bi bila baba zora....a postoji i ko prezime, cini mi se medju sefardima da se javlja neretko ko prezime,ali ne samo kod njih.U bivsem komsiluku porodica dobila sina i sin dobije ime Vuk.
To naravno nebi bilo neobicno da se porodica ne preziva Zec. Jos uvek traje ubedjivanje roditelja da detetu promene ime, ali roditelji za sada ne odustaju
Drzim pesnice Vuku Zecu da ponosno nosi svoje ime, pa bio Vuk ili kako god!
U istom tom komsiluku, kad sam bila jako mala zivela je jedna baka koja se zvala Alba. Nikada ni pre, ni posle nisam cula da se neko tako zove, a mislim da je ime jako lepo.

Isidora.
Ne znam. Naizgled obično ali nežno žensko ime.
za spanski ne znam, verujem da si u pravu, ali na latinskom rec alba znaci bela.
no, i dalje mislim da je Alba lepo ime, a kad sam rekla da nisam cula da se neko tako zove mislila sam na Srbiju![]()

dobroe samo da nije miroslav milorad milosav i milisav