- Poruka
- 398.703
Vičić je unapred rekao da ga nemamo i da nije upotrebljen niti izveden na ulice da bi Dačić kasnije izveo onaj igrokaz sa imamo ga ali ga nismo upotrebili i tako kao u šibicarenju..pogodi ispod koje čaše je kuglica ili zvucni top 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je još bolji....kod njega zvuk preskače dva bloka i deluje samo na narod na sredini ulice i ne deluje na trotoar, a pošto je moguće i pod uglom slati talase, koji preskaču blokove onda je verovatno sa neke zgrade iz Velikog Mokrog luga....Postoji snimak,da je na jednoj od zgrada na Slaviji bio postavljen zvucni top.Polako istina i pravda,jesu mozda spori,ali veoma dostizni.
ona je sef mafijaskog kartela, znamo mi da je av smokljan, zato mu i drmamo kavez, a od ane ustasice bi se usraliNe folirajte više, šta ćete ako oh iznervirate pa smene AV pa dođe Annie B. pa kaže nadležnima da se više ne ustežu?
hoću da kažem da svi zajedno lažete, pri čemu se čak ne trudite ni da izmislite dokaze....Хоћеш да кажеш да је Дачић у праву и да су LRAD уређаји кориштени као разглас и да немају функцију звучног топа ?
Тако је рекао Дачић. Да се само користе као разглас и да ни немају ту функцију о којој се говори.
Јел тешко проверити на интернету чему служи LRAD ?
moras da vatas dzadu sa prostora gde dejstvuje, panicno, uzasnuto bezis odatle, kao sto smo i videli na snimcimaŠta je tačno Active Denial System - ACD?
Može li neko pojasniti?
Posalji snimak onaj koji ja gledam ne vdim nigde ni tih 20 ljudi niti se cuje bilo sta na 12 sekundi.Na snimku koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi navodna upotreba “zvučnog topa” u ulici Kralja Milana, korisnici društvenih mreža su primetili neobične elemente, koji govore u prilog tezi da nije sve onako kako izgleda ili kako prenose tajkunske televizije i aktivisti na mrežama.
Naime, na dvanaestoj sekundi video priloga, snimateljka izgovara: ‘kreću’, nakon čega se vidi kako se masa u ulici razdvaja na levu i desnu stranu, što je dokaz da je čitava scena koja izgleda kao da je deo seta akcionog filma, zapravo režirana.
Istovremeno, najmanje 20 učesnika skupa u toj ulici ostaje nepomično na kolovozu, bez znakova da su pretrpeli udar bilo čega ili da ih je nešto uznemirilo.
Dovoljno samo da se skloniš iz pravca.moras da vatas dzadu sa prostora gde dejstvuje, panicno, uzasnuto bezis odatle, kao sto smo i videli na snimcima
Sram vas bilo da ih tako naizvate , polannjih subposle odmah zavsili u bolnici , u kontaktu sam sa ljudima koji su bili tamo , osecaj nije uopste boo prijatan , pricali su mi da su dobili uzansu glavobolju , i vrtiglavicu , neki su izgubili i sluh , a neki su dobili diajreju .Na snimcima se vide neke seljačine koje su pošle sredinom džade na pijac, a čim su teroristi pobacali svoje žute, kamionske, prsluke sve seljačine trk na trotoar gde su mogli lepo komotno da prošetaju do pijace.....
E нека си ми рекао. Јасно и аргументовано. Још само да објасниш како то да LRAD може служити само као разглас и зашто је тако скупо плаћен када му сврха разгласа није и једина сврха.hoću da kažem da svi zajedno lažete, pri čemu se čak ne trudite ni da izmislite dokaze....
Osnovni oblik krivičnog dela izazivanje nereda i panike čini lice koje iznošenjem ili pronošenjem lažnih vesti ili tvrdnji izazove paniku ili teže narušavanje javnog reda ili mira ili osujeti ili značajnije omete sprovođenje odluka i mera države. Kazna za osnovni oblik je zatvor od 3 meseca do 3 godine i novčana kazna.
Ухапсите онда Дачића. Рекао је да МУП нема уређај који има, па је онда рекао да га има али да није ни коришћен.17.03.2025
Dačić: MUP ne poseduje "Vortex Ring Gun", "Vortex Cannon", ni LRAD
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić tvrdi u još jednom saopštenju da MUP ne poseduje "Vortex Ring Gun", "Vortex Cannon", ni LRAD američke, kao ni slično oružje ruske proizvodnje.
a tebi još nije prošlo....Sram vas bilo da ih tako naizvate , polannjih subposle odmah zavsili u bolnici , u kontaktu sam sa ljudima koji su bili tamo , osecaj nije uopste boo prijatan , pricali su mi da su dobili uzansu glavobolju , i vrtiglavicu , neki su izgubili i sluh , a neki su dobili diajreju .
Meni je drago da je tebi prošlo. Glatko.a tebi još nije prošlo....
U pravu si. Svi koji su se javljali ljekaru poslije upotrebe zvučnog topa ili šta već drugoga, treba da čuvaju dokaze i da tuže.Postoji snimak,da je na jednoj od zgrada na Slaviji bio postavljen zvucni top.Polako istina i pravda,jesu mozda spori,ali veoma dostizni.
ali....ovaj tvoj kolega tvrdi da još ima dijareju od 15. kakve veze ima da li je nešto bilo ili nije?Ухапсите онда Дачића. Рекао је да МУП нема уређај који има, па је онда рекао да га има али да није ни коришћен.
I tvoja dijareja je hronična!ali....ovaj tvoj kolega tvrdi da još ima dijareju od 15. kakve veze ima da li je nešto bilo ili nije?
Ko zna šta su vama puštali da gledate po tim zatvorenim prostorima i medijima...da nije neki gas?
koliko puta sam tvrdio čemu ti služiš? Aj priznaj da si vidjen pre više godina kao stručnjak....Meni je drago da je tebi prošlo. Glatko.![]()
Možeš ti i bolje!koliko puta sam tvrdio čemu ti služiš? Aj priznaj da si vidjen pre više godina kao stručnjak....
Власт каже да су туђе повреде уха измишљене мада су људи тврдили да нико неће да их прегледа јер ОРЛ апарат не ради.ali....ovaj tvoj kolega tvrdi da još ima dijareju od 15. kakve veze ima da li je nešto bilo ili nije?
I šta piše na tom uputstvu? Kada je kupljen i ko ga duži od vas?E нека си ми рекао. Јасно и аргументовано. Још само да објасниш како то да LRAD може служити само као разглас и зашто је тако скупо плаћен када му сврха разгласа није и једина сврха.
Јел треба да поставим user manual за тај модел LRAD-a што га имају наши, пошто они очигледно неће да пусте демонстрациону поруку ?
Или се неки овде праве да не знају за шта служи LRAD ? Да им треба озвучење не би куповали LRAD.
pa dogovorite se, jesu li pregledani osmog dana ili nisu pregledani kod ORLa? Ovaj tvrdi da jesu, ti tvrdiš da nisu....samo se slažete da je bilo povredjenih....a niko nije poneo kesu, a ni mi nismo videli da neko ima tegobe bilo koje vrste.....vama nisu puštali snimke?Власт каже да су туђе повреде уха измишљене мада су људи тврдили да нико неће да их прегледа јер ОРЛ апарат не ради.
И шта ћемо сад ?
Власт тврди да ништа није пуштано али то буквално нико не тврди. Чак ни странци не тврде да није било ничега.
То тврди само ова власт.
Биће да они очигледно мисле да могу да лажу неограничено.
E, ovo zadnje ti je do jaja.Sram vas bilo da ih tako naizvate , polannjih subposle odmah zavsili u bolnici , u kontaktu sam sa ljudima koji su bili tamo , osecaj nije uopste boo prijatan , pricali su mi da su dobili uzansu glavobolju , i vrtiglavicu , neki su izgubili i sluh , a neki su dobili diajreju .
Идемо редом.pa dogovorite se, jesu li pregledani osmog dana ili nisu pregledani kod ORLa?