Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Значи ти изједначаваш зујање у уву и кад неко неком отфикари уво ? Или проблеме са бубном опном. То је теби исто ?
Такође проблеме су добили људи који су имали бајпас и друге уређаје везане за срчане радове.
Haj, ne kenyaj! Dosad bi na N1 bilo milion priloga, izjava. Ovako nisu safatali ni lažnjaka.

a zasto su oni bili u pripravnosti, jel su znali da ce da dejstvuje zvucni top?
1742844079513.jpeg

U poplavi različitih tvrdnji i glasina koje su usledile nakon protesta, oglasio se i Nenad Arsović,
on se ovim laganjem stavio kao vodeci novog vucicevog pokreta

SNS rebranding begins: The first meeting of Vučić's movement ...

1742844370106.png
vreme.com
https://vreme.com › vesti › pocinje-rebrendiranje-sns-a-...

1 day ago — Professors Nenad Arsović, Dejan Đurđević, Boris Bratina, as well as the president of Matica Albaniana in Serbia Demo Beriša and the general ...
Што им ти верујеш то остављам теби
arsovic je prvi covek novog vucicevog POKRETA, jasno ti je zasto laze u korist rezima, a napada ostecene da izmisljaju

20 herca ti je na granici cujnosti
Wind noise is predominantly characterized by low-frequency energy, typically ranging from around 20Hz to 250Hz

a 20 kilo herca takodje samo na drugoj strani zvucnog spektra, tako da mi ne znamo da li su delovala na primer dva topa, jedan podesen blize infra zvuku,a drugi ultra zvuku

tako da ne znas ni da li cujes, a kamoli sta cujes, i sa cime bi uporedio, ako ranije nista slicno nisi cuo u zivotu, jer ga je nemoguce cuti, nije u domenu naseg sluha, ili je pak na granici
ne to već za simptome

evo kako je u ameriki korišten
1671546060-1658395203-DSC_5782-copy-a-750x422.jpg

Dokaza? A, jbt. To je već prežvakano davno. Malo su se sasrali od mišljenje FBI i FSB, la se ućutali. Zato ne ispadaj glup u društvu.!
Којег мишљења ? Да је FBI нешто рекао, давно би то стајало као пинована тема на Крстарици. Зато боље не испадај глуп у друштву помињањем важних израза који реално не значе ништа.
Зашто ти спинујеш то већ остављам теби, ал безвезе ти је да нападаш друге кад претиш празном пушком.

Dokaza? A, jbt. To je već prežvakano davno. Malo su se sasrali od mišljenje FBI i FSB, la se ućutali. Zato ne ispadaj glup u društvu.!
pa filuju novine ko će njima verovati, jer njima nije interes smirivanje već podizanje tenzije. jbš dokaz on ništa nije bitan.
gledao sam na n1 tek posle dva dana išli kod doktora neki i tri

Čačanka o posledicama zvučnog topa: Čim izađem napolje i izložena sam buci, uši počinju da bole​

Vesti Autor: N1 Beograd 19. mar 2025 17:55

Којег мишљења ? Да је FBI нешто рекао, давно би то стајало као пинована тема на Крстарици. Зато боље не испадај глуп у друштву помињањем важних израза који реално не значе ништа.
Зашто ти спинујеш то већ остављам теби, ал безвезе ти је да нападаш друге кад претиш празном пушком.
ma tog lika ja ignorisem, ej bivsi premijer zove fsb i fbi, sta da ispituju redare? - sns nas u zdrav mozak

pa filuju novine ko će njima verovati, jer njima nije interes smirivanje već podizanje tenzije. jbš dokaz on ništa nije bitan.
gledao sam na n1 tek posle dva dana išli kod doktora neki i tri

Čačanka o posledicama zvučnog topa: Čim izađem napolje i izložena sam buci, uši počinju da bole​

Vesti Autor: N1 Beograd 19. mar 2025 17:55
O, jbt, posle dva dana. Od toga padaš odmah. A ovo za dva dana oće kad se meša loša brlja i pivo.

Dakle u ulici kralja Milana nema dokaza da stoji pravolinijski parkirano vozilo Žandarmerije defender i da na njemu da stoji zvučni top,niko nije slikao,nema na kameri nigde da stoji vozilo sa tim zvučnikom.
pa jel si rekao da su ljudi digli glave u nebo, sta mislis defender da kazemo da je stajaio na krovu zgrade? koga bre ti lazes vise, i magarcis? jasno zato niko nista nije video, jer je bilo sakriveno, mozda se pucalo i sa prozora neke zgrade, ili terase

pa zato sada rezim pusta sve te defendere, a do pre neki dan, kao nemamo mi nista

skinuli ste sa defendera i odneli na krovove sve dan ili dva ranije - prekinite vise sa majmunisanjem
Све редаре треба испитати тај дан који су били на обезбеђивању протеста,а на снимку се види како неки гледају према горе пре те ситуације.

Sačekaj malo! Tek će da te bude sramota. To be kao ono kad pričaju vic, a ti ne kapiraš. Svi već prestali o ovome, samo tebi zemlja ravna.

Na snimku deluje kao da čekaju da se nešto desi.
koliko dugo? cekaju, mislis cute odaju pocast u tisini, cekaju da istekne to vreme od 15 minuta, ali ti rekoh da prvo ide upozorenje, oni se okrecu da vide odakle ono dolazi, pa tek onda posle sekunde top pocinje da puca po njima, i oni se tek tada daju u panicno bekstvo - sve se to jasno vidi na mnogo videa sa dogadjaja
Pa ste videli da čovek na prozoru drži nešto što liči na plazma TV pa su neki rekli da je to zvučni top.
pa i ovi na defenderima upravo i lice na plazma televizore, monitore

Back