Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Beograd je ruglo jer su ga kolonizovali prečani i crnogorci.
"101 razlog zašto pravi Beograđanin ne može – danas i ovde – uspeti u životu. Prvi razlog -pre svega: nije Crnogorac."
-Bogdan Tirnanić
svi u Beogradu su iz nekog Pičkovca, pozdravi Tirketa Singidunumovca

p.s. džaba i onaj status "ja sam rodjen u BG samo keva iz Požege a ćaća iz Doboja"

Vinston Četčil je rekao: "RAZGOVARAĆU TEK SA NJEGOVIM UNUKOM"
:D

Kada je u pitanju korišćenje zvučnog topa, on koristi zvučni sistem koji se povećava znatno iznad nivoa zvučnog sistema ljudi i drugih živih bića. Ovo što smo videli ne liči na to. Efekat koji se ostavruje je pojačan zvučni snimak i on bi morao da se čuje, a to na snimcima nema", objasnio je brigadni general Rakić gostujući u Dnevniku RTS.

On kaže i da spontano pomeranje ljudi na levu i desnu stranu koje se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama takođe nije karakteristično kod dejstva zvučnog topa.

Danas svaka budala može da iznese svoje mišljenje na koje će da se upeca nekoliko lakovernih.
Pustite vi ove stručnjake što po medijima glume da su upućeni.

Ono što je strašno je da su lekari iz urgentnog odbili da leče ljude zato što veruju da je obraćanje lekaru zbog posledica fingirano.

Oni negiraju korišćenje bilo čega
Kažu da nas je uhvatila panika iz čista mira duvao je vetar šuškale su jakne…

GmQ4O_aWcAAuDv9.jpg

Video sam tu sliku,i to opet ništa ne dokazuje.
Nije bitna slika , cinjenica je da je Vucuc pvro rekao da nije klriscen zvucni top , niti da Srbija ima zvucni top , onda je Dacic rekao da mi imamo zvucni top ,ali da ga ne koristimo , da nije bio u upotrebi. A zatim je i sam Vucic rekao da je na porotestu ispred skupstine bio zvucni top , ali da nije koriscen . Ovo vama nije dovoljan dokaz da su svi oni patoloski lazovi ?

Nije bitna slika , cinjenica je da je Vucuc pvro rekao da nije klriscen zvucni top , niti da Srbija ima zvucni top , onda je Dacic rekao da mi imamo zvucni top ,ali da ga ne koristimo , da nije bio u upotrebi. A zatim je i sam Vucic rekao da je na porotestu ispred skupstine bio zvucni top , ali da nije koriscen . Ovo vama nije dovoljan dokaz da su svi oni patoloski lazovi ?
Meni NE.

Back