Sa tim snimkom mu ne možeš ništa... možeš ga objaviti na youtube-u samo...
Они то не знају. А и не знају ко их је уопште снимао. Уплаше се.
Ако особа има прави став.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U celoj je Srbiji isto, s tim sto ovi cuveni hirurzi uzimaju mnogo, mnogo vise love. A i na mnogo sofisticiraniji nacin.Као си сеоске функционерчиће и ћате. Тако је то по паланкама.
U celoj je Srbiji isto, s tim sto ovi cuveni hirurzi uzimaju mnogo, mnogo vise love. A i na mnogo sofisticiraniji nacin.
Naime, ti kao pacijent moras da se raspitas kolko trazi pa onda mu turis u dzep, a on se pravi lud.
I da, svakako da ima mnogo vise casnih lekara od ovih lopina.
- - - - - - - - - -
Nego Mracak to nema nikakve veze sa tvojom partijom![]()
pa neces sigurno bolnici prijaviti,nego lepo kod njega kazi imam dokaz da si uzo mito aj sad 5 soma eDa li bi prijavili korupciju u bolnici. Rec je o manjem mestu i doktor je uzeo mito od 3000 dinara. Neovlasteno. Jos trazi 2000. Problem je u tome sto covek ne moze znati kako su ti doktori povezani. I kome prijaviti
Као си сеоске функционерчиће и ћате. Тако је то по паланкама.
Ne bi se reklo.
Neki pripadnici TTS u provanski slave rođendan uz 500 zvanica i vatromet o trošku opštine.
Ja za prosvetu nisma bas sigurna da tu ima korupcije,. Ima je sigurno ali ne da nekome direktno dajes pare ili da ti neko trazi pare.Ne znam !
Jednostavno, nemoguće je završiti neke potpuno legalne poslove
ako se ne "ćušne"...(zdravstvo, saobraćaj, prosveta, zaposlenje....)
Znači, nemaš izbora, po nekad.
Inače, oštar sam oponent ovakvoj praksi !
Тај није ћата.
Svejedno, dematuje tvoju tezu da po provansi nema lopovluka.
Ima ali samo pod patronatom TTS.
Nude, ali ne moras da uzimas, sigurno ti nece dati jedinicu zato sto nisi uzimao privatne casove.Има неправилности, професори неће да предају нормално неке лекције, него ти нуде приваатне часове.
Гурање образовања у сиву зону.
И онда хајмо у штрајк.
Наравно. Увек је под државном контролом. И држање трибина, промоција књига, ћитање наког буке, добијање пара за пројекте (од Колубаре нпр.), појављивање у медијима, све кошта.
Чак и окупљање.
А након тога сви путују.
Nude, ali ne moras da uzimas, sigurno ti nece dati jedinicu zato sto nisi uzimao privatne casove.
Uostalom i ne moezs da uzimas casove kod profesora koji ti predaje.
Sve je pod državnom kontrolom u totalitarnim sistemima i cenim tvoje indirektno ali ipak priznanje.
Ne putuju svi već samo privilegovani TTS svastičići.
Da li bi prijavili korupciju u bolnici. Rec je o manjem mestu i doktor je uzeo mito od 3000 dinara. Neovlasteno. Jos trazi 2000. Problem je u tome sto covek ne moze znati kako su ti doktori povezani. I kome prijaviti
Da li bi prijavili korupciju u bolnici. Rec je o manjem mestu i doktor je uzeo mito od 3000 dinara. Neovlasteno. Jos trazi 2000. Problem je u tome sto covek ne moze znati kako su ti doktori povezani. I kome prijaviti
Da li bi prijavili korupciju u bolnici.
Rec je o manjem mestu i doktor je uzeo mito od 3000 dinara. Neovlasteno. Jos trazi 2000. Problem je u tome sto covek ne moze znati kako su ti doktori povezani. I kome prijaviti
Сви који путују службено у Србији су Режим.
Da, naroicito ako taj treba da ti leci dete. Ti bre kao da si pao s Marsa.
Ja za prosvetu nisma bas sigurna da tu ima korupcije,. Ima je sigurno ali ne da nekome direktno dajes pare ili da ti neko trazi pare.
Обавезно тражи овлашћење!