Prijava srpskom državljaninu na ulasku u Srbiju a za prekoračenje boravka u inostranstvu

Biancaneve8

Početnik
Poruka
16
Poštovani svete htela bih da vas priupitam za nešto posebno. Provela sam 6 godina u inostranstvu i bez problema izašla iz šengen zone ali na aerodromu u Srbiji su tvrde da su mi uradili prijavu za prekoračenje boravka u inostranstvu a pritom mi nisu dali nikakav dokumenat na potpis. Mislite da su hteli samo da me zaplaše ili su to odradili unosom podataka u kompjuter? Neko je imao isto ili slično iskustvo? I sko postoji prijava kako koje su posledice i kako se rešava problem? Hvala svima unapred:-)

Poštovani svete htela bih da vas priupitam za nešto posebno. Provela sam 6 godina u inostranstvu i bez problema izašla iz šengen zone ali na aerodromu u Srbiji su tvrde da su mi uradili prijavu za prekoračenje boravka u inostranstvu a pritom mi nisu dali nikakav dokumenat na potpis. Mislite da su hteli samo da me zaplaše ili su to odradili unosom podataka u kompjuter? Neko je imao isto ili slično iskustvo? I sko postoji prijava kako koje su posledice i kako se rešava problem? Hvala svima unapred:-)

Da li ti imas u tom svom ( pretpostavljam srpskom) pasosu dozvolu boravka u zemlji u kojoj si provela 6 godina?
Pretpostavljam da si tamo bila ilegalno. I mislim da ces imati zescih problema. Na osnovu cega si boravila
6 godina u inostranstvu? Bila si zaposlena? Sta da ti daju na potpis? Vidi se iz tvog psosa da si prekoracila
tri meseca. Iz shengen zone se lako izlazi, ali u tvom slucaju ce ulazak biti jako problematican.

Obično ljudi imaju problem oko izlaska. Ulazak bi bio problematičan i ako nemam inostranu zabranu?

Ukratko, ceka te problem veliki. Spremi se da platis kaznu debelu i da dobijes zabranu ulaska u Sengen na ko zna koliko. A sa ovim, zaboravi da ces ikada dobiti legalno vizu bilo koje ozbiljne evropske drzave. Na zalost...

Back