Mici $
Zainteresovan član
- Poruka
- 204
Meni licno,to se nikada nije desilo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovca:-p:Ma daj sta je stobom... pa neostavlja uvek nekoga, postoji nekad i dogovor kada vide da im bas neide?!?!? zar ne i zasto nebi mogli da budu prijatelji meni je to ok... ali naravno samo ako to oboje zeletaurus79:Ne moze.Kako se osjecas kada te ostavi cura ili momak?Sigurno ne prijateljski nastrojeno.![]()
Just me:Ja glasam za zaborav.
DON:Just me:Ja glasam za zaborav.
Jel glasash podignutom rukom il karticom Nede Arneric![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se sa tobom,upravo to moze samo da se glumi..no..pa shta ima tu loshe d abudemo prijatelji sa bivshom/im??mislim da je to lolJust me:Prijateljstvo i ljubav idu zajedno. Ipak, kada se neko voli iskreno iz srca, onda to nikada ne moze da prestane. Mozes samo da se pomiris sa situacijom da vas dvoje necete biti zajedno. Mozes i da glumis da ste samo prijatelji, ali sve je to velika laz. Ja glasam za zaborav.
Mozda tako kazesh jer nisi pokushala da ostanesh prijatelj sa bivshim?ali kad se neshto hotje,sve se mozeBaby Kate:Nema razloga,nema smisla,nema potrebe da se bude prijatelj sa bivsim.Mozete biti u dobrim odnosima,popricati kad se sretnete i sl.,ali PRIJATELJI ne...
Pa dobro to sve zavisi od osobe,mozda ti mislish tako da nema razloga,smisla,blablabla ali drugi mozda nisu tog mishljenjaBaby Kate:Obrati paznju na prvi deo recenice:NEMA RAZLOGA,NEMA SMISLA,NEMA POTREBE...Ako hoces objasni mi molim te cemu to prijateljstvo?
BRAVO COKO!!!!!!!!!!coka:Ma sve se moze samo kad se hotje:shock:
![]()
Ma daJOVANA77:BRAVO COKO!!!!!!!!!!coka:Ma sve se moze samo kad se hotje:shock:
![]()