Dali mozete da budete prijatelj sa bivshim dechkom ili devojkom??

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa to i nije bash neko objashnjenje"nemoze" a zashto mislish tako?objansi nam malokoka:nemoze.
Vidi gledaj to ovako, ti i ja gradimo nešto i ti sve što imaš ulažeš u to, više misliš na to nego na sebe to traje 1,2..5 godina daješ sve i misliš da to i ja radim. Dok jednog dana zbog nečega što ti nikada neće biti jasno ja dođem i porušim sve. Ne zaluđuj se prijateljstvom posle ljubavi. Ustvari najlakše ti je da pročitaš trijumfalnu kapiju (kronin). postoji rečenica koja glasi: Niko ne može da ti postane toliko dalek kao osoba koju si nekada voleo.coka:Dali mozete da budete prijatelj sa bivshim dechkom ili devojkom??![]()
![]()
Mozda bih i mogla samo ako bi zelela i ti i on tosunrise:licno za sebe mislim da ne bih mogla nikada da budem prijatelj sa nekim s' kim sam se zabavljala i vodila po krevetu... ali sam skoro bas cula tipa koji kaze da mu je best friend ustvari bila nekada devojka.... eto kod nekog ocigledno da moze..![]()
besno.razocarano.trenutna reakcija. afekt.bespomocnost...taurus79:Ne moze.Kako se osjecas kada te ostavi cura ili momak?Sigurno ne prijateljski nastrojeno.
Ma,znao sam ja i bez razloga ostavljatitaurus79:[quote="savannah
da je glupaca koja bi iz cistog mira tako nesto uradila, onda ne bi ni ni dosao na ideju da uopste budes s njom!!
coka:Dali mozete da budete prijatelj sa bivshim dechkom ili devojkom??![]()
![]()
Ma daj sta je stobom... pa neostavlja uvek nekoga, postoji nekad i dogovor kada vide da im bas neide?!?!? zar ne i zasto nebi mogli da budu prijatelji meni je to ok... ali naravno samo ako to oboje zeletaurus79:Ne moze.Kako se osjecas kada te ostavi cura ili momak?Sigurno ne prijateljski nastrojeno.