Prijateljstvo ili ....?

To sam i mislila, netacno je....

Savetovati nekoga da navali je krajnje prosto i neeticki i nemoralno...

J bg ni Frojd nije moralan pa je dao doprinos psihologiji...I on je uzimao kokain da bi utvrdio u kakvom su stanju njegovi pacijenti sa Histerijom.....Ko bi to uradio danas za nauku?? A ja njoj predlazem da se zrtvuje zbog nauke i dokazivanja moje hipoteze hahahaha JA ne biram sredstva, jel vidis kakv mi je avatar bre....

E OVAKO.....
CIKA BRU ZLI JE DOSAO NA TEMU
A ON ZNA SVEEEEEEEEEE....

Slusaj "maleckaaaa" da ti ja nesto kazem! Da nisi postavila ovu temu pa da ti i verujem (kontradikcija) ali ovako ti ne verujem...Ne mosh zavarati bRu zLija.....Ovoliko utrositi libido - psihicku energiju da otvoris temu i da pises i da se opterecujes??? Sto rekla Saint koju mrzim iz dna duse (hahaha) Sta tebe briga to, ponasaj se isto i ne razmisljaj a ako nasrne na tebe samar i sut u mosnice ahhaha....

A ne da se pitas ovo i da fiozofiras oko necega sto ne postoji!!!!!!!!!!
VASI DRUGOVI SU U PRAVU 100% SVI ! Ima jos puno musko-zenskih prijatelja pa se to ne vidi, ti si subjektivna NE VIDIS SVOJU LJUBAV PREMA NJEMU, ostali su objektivni i vide!

Ti si devojka , zena a to znaci uh ....... ima o tome na mojo temi STA ZENE ZELE, da ne pisem ovde sada dugacka je to tema
Zene ne znaju sta zele ukratko.....Iako mi negiraju znaju da sam u pravu!

VI CETE BITI ZAJEDNO KAD TAD I BICE TO LJUBAV PUNA VISOKIH STRASTI I PREOKRETA......
OVO JE ZATISJE PRED BURU SAMO !!!!!!!!!!!!

JA GARANTUJEM DA TI KORISTIS RACINALIZACIJE I PROJEKCIJE OVDE - MEHANIZME ODBRANE I DA TI UPRAVO TO RADIS STO PRICAS ZA SVOG "DRUGA"
Mozda iz tvog ugla tako to izgleda jer se tvoja psiha bori sa time jer se ti odupires da udjes u odnos sa njim jer je to socijalno ne prihvatljivo - PA VI STE DRUGOVI ZABOGA......

KAzem ti, ja mislim da se mnogo vise ti podsvesno nabacujes njemu nego on tebi....A i te zenske fore - nije mi privlacan, gadi mi se kao muskarac islicno su samo fore za pravdanje laicki receno, zensko kada te najvise voli ono ti kaze da te najvise mrzi hahahahha

Tako da NAVALI - MOJ SAVET!

Sigmund Frojd bi rekao - kresnite se da dodatno zakomplikujete odnos I TU CE SE VIDETI KO KOSI A KO VODU NOSI!
Posto ste bez akcije i jedan i drugi za sada u napretku vaseg odnosa na sledeci nivo - KAZEM SEX JE DOBRA AKTIVNOST DA VAS OBOJE POKRENE NA AKCIJU I PREISPITIVANJE STA SE STVARNO DESAVA IZMEDJU VAS......

P.s.Posaljite razglednicu cika bRu zLiju sa medenog meseca!!!!!

volim i ja tebe :mrgreen:

Ja kapiram da bi ti njega kresnula ali se bojis posledica..
imao sam ja jednu drugaricu..kao sestru sam je voleo...ali notjom nam se desavale cudne stvari..
i nikom nismo priznali,a svi su nas prozivali.Kasnije kad je ona videla da sam nestabilan..udaala se sestra..

Prijateljstvo je jedna od najljepših stvari u životu.
Prijatelji iz detinjstva se pamte zauvek.
Prijateljstvo treba negovati, provoditi vreme zajedno, govoriti tajne jedan drugom…
Kad se prijatelji iznevere, rana može dugo potrajati i urezati se u srce tako da teško zaceli.
No, prava prijateljstva sve opraštaju i brzo zaboravljaju.
Dva prijatelja veže nit, tanka i nežna, nit ljubavi i poverenja.
Prijateljstvo je krhko kao latica ruže, za oslonac u životu prijatelji služe. Zato smelo kroz život gazi, jer negde sa strane prijatelj te pazi ;)

ma uvek ce biti po mom bar sto se toga tice xD
al ono ne kontam dal je moguce to da je tako
Ok je sa tvoje strane ako si sigurna u svoja osecanja prema njemu odnos sestra-brat,ali sa njegove naravno da je moguce.Iskreno u musko -zenska prijateljstva ne verujem iz licnog iskustva,slicno mi se dogodilo davno isto tako nismo se razdvajali pricali o svemu,sa moje strane je bila bratska ljubav sto sam mislila da je i sa njegove dok jednog dana me nije samo poljubio,i od tog dana vise nije bilo ni prijateljstva a kamoli nesto drugo,mnogo sam se razocarala iako ga i dan danas volim kao brata kojeg sam izgubila iz razloga sto on vise nije mogao da se suzdrzava i rekao mi da ne moze da me gleda kao sestru.

pa ja znm da je s moje strane sigurno prijateljstvo, volim ga kao brata-najdruga, i on isto govori, ali okolina uvek govori suprotno, ali nije to samo okolina recimo bilo ko, nego nasi najboljij prijatelji, njegov najbolji drug non stop ponavlja isto ko papagaj kad nauci jednu recenicu...a zna se da se najboljim prijateljima sve govori....

pa zašto ti onda ne porazgovaraš sa svojim najboljim prijateljem?
i da li bi bilo strašno ako bi ti priznao da povremeno mašta o tebi i zamišlja te kao svoju dejvojku?
zašto ne ućutkaš ta dobacivanaj sa strane? na osnovu čega su oni ikako i došli na ideju da vas zezaju, kako se to vi ponašate pa da im to pada na pamet, ili je neko od vas dvoje malo slobodniji pa često mijenja partnere, pa im je veza među vama podrazumijevana?

jedan momčić kaže kako muškarcima drugarice služe da bi imali kome pričati sve one dosadne stvari koje bi ih bilo blam ispričati bilo kojem muškarcu.
a na to dodaju i one pošalice... drug i drugarica k'o šef i sekretarica... i slično
pa mi se čini da muškarci i ne vjeruju čvrsto u ta mz drugarstva... pogotovo ne u ta bratsko sestrinska... mada, svega ima, i neke stvari, ako ih sama ne vidiš bolje da pitaš... jer pred kim smiješ da se ogoliš ako ne pred nekim ko ti je kao brat

na tvom mjestu, ja bih malo razmislila o svojim potajnim željama, a ne njegovim... jer ti padaš na šale okoline, ti se pronalaziš u njegovim pričama o mami i tebi kao njoj sličnoj...

pričajte... pa ako preživite, makar ćeš znati šta gradiš

Back