Prijatelji zivotinja, gde ste?

Izvini mari47, izlete mi. Sama si kriva.

:dontunderstand:

Ali ovo razumem...kako slatko, zar ne?!

e7goxs.jpg

Baš si me obradovala....videla sam na porukama posetilaca! Pa ne bi bilo lepo da se ne govori o životinjama na našem pdf.Nego, vidim nešto na Svetu životinja...neki incident u nekom selu kod Niša! Verujte, nesmem da otvorim taj naslov...nije to za mene.Znam da se život ne sastoji samo od lepih stvari, ipak...ne mogu.

Jao, pogledah. Samo tekst. Slike kažu ima. To ne mogu.
Pošto sam bila odsutna nedelju dana nisam znala za to. MM kaže bilo i u novinama.
Koji li je to psihopata uradio? I dobro kažu na forumu, ipak je Medjurovo malo mesto, mora da se sazna....i budalu u Toponicu. Plus da odgovara. Zgrožena sam. Obožavam životin je...to one nikad ne bi uradile, ali nikad :dash::dash::dash:

Ja da pitam, možda ste vi više u toku, jel će se sudi oni maloletnicima što su obesili pse na drvo??? Jel se dešava nešto u vezi sa tim???

Na Svetu životinja bila je tema....više ne posećujem takve naslove...em me stid što se to desilo u blizini Niša, em ne mogu ništa da uradim....Mislim da neće ostati nekažnjeni dečaci koji su to uradili....danas sa psima, sutra...ko zna...Treba sankcionisati slažemo se svi :confused:

Back