Prijatelji zivotinja, gde ste?

Danas je u BG održan protest STOP nasilju nad životinjama....Sliku je na Zaštiti postavila naša forumašica nensika, nadam se da se neće ljutiti što je prenosim vama....Kuca na slici nije stradala od svoje rase...stradala je od strane najsavršenijeg bića na Planeti....čoveka :(

11abvgh.jpg

Baš tužno. Želim da verujem da je nastradala nesrećnim slučajem, kad je već stradala, a kamo sreće da nije nikako.

Protest pod nazivom Stop nasilju nad životinjama, najpre je održan zbog taksi na kućne ljubimce a onda se desio slučaj sa kerušom Milom....Ja nisam opvde otvarala diskusiju o tim taksama, to je samo način da nam država uzme što više para...Ja ni jednog ljubimca nisam kupila, udomljavam ih i spašavam sa ulice da ne bi postali opasni po okolinu....gladni, jadni i bedni...E sad još i poreez da plaćam, mislim....:roll:

Kad bi svi ljudi na svetu...ovako

jv3o6b.jpg

:hahaha::hahaha: mnogo bi bilo dobro....

Završena izložba pasa u Nišu

Američki staford terijer, odgajivačnice Long step, najlepši je pas 20. međunarodne izložbe pasa čiji je domaćin proteklog vikenda bio Niš.

Drugi najlepši pas je kovrdžavi bišon, a treći nemački oštrodlaki ptičar.

Kiša koja je padala gotovo čitavog dana, nije sprečila ljubitelje pasa da u niškoj Tvrđavi posete jubilarnu 20. međunarodnu izložbu CACIB 2010.

Tvrđavom su od ranih jutarnji sati odzvanjali laveži dobermana, rotvajlera, terijera I drugih pasa a predstavljeno je 500 pasa i ukupno 110 rasa.

Svoje pse predstavili su i odgajivači iz bivših Jugoslovenskih republika, ali i iz Bugarske, Rumunije, Slovenije, Češke i Ukrajine.

http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Zavrsena-izlozba-pasa-u-Nisu.sr.html

Ljubitelji pasa, da ne bih otvarala novu temu zelim samo da pitam da li neko ima neko stene staforda ili bigla (znam da su karakterno razliciti psi:) ) a zeli da pokloni posto sam i sama veliki ljubitelj pasa i mnogo bih zelela da imam psa, a nisam trenutno u mogucnosti da ga i kupim, a imam sve uslove za cuvanje :)
Pozdrav za sve, nadam se nisam vam mnogo spamovala temu :)

Ljubitelji pasa, da ne bih otvarala novu temu zelim samo da pitam da li neko ima neko stene staforda ili bigla (znam da su karakterno razliciti psi:) ) a zeli da pokloni posto sam i sama veliki ljubitelj pasa i mnogo bih zelela da imam psa, a nisam trenutno u mogucnosti da ga i kupim, a imam sve uslove za cuvanje :)
Pozdrav za sve, nadam se nisam vam mnogo spamovala temu :)

Na Svetu životinja, ovde na Krstarici, ima tema Zaštita i prava životinja.....Poklanjam...Najbolje da posetiš temu i da sama vidiš šta je
trenutno u ponudi. Volela bih da ti se ispuni želja i da nabaviš psa :)

Back