Prijatelji zivotinja, gde ste?

Zao mi je, ludishinter, za tvoju macu!
U poslednjih mesec dana meni su uginule 3, ne prirodnom smrcu....imam razloga da sumnjam
da je to ljudskih ruku delo.
Posto sam ja verujuca osoba i ne zelim nikome zlo, ali za takve koji su u stanju da
jadnim zivotinjama bez ikakvog razloga oduzmu zivot.....pomislim ...neka im to bude jedina
radost!

Zao mi je, ludishinter, za tvoju macu!
U poslednjih mesec dana meni su uginule 3, ne prirodnom smrcu....imam razloga da sumnjam
da je to ljudskih ruku delo.
Posto sam ja verujuca osoba i ne zelim nikome zlo, ali za takve koji su u stanju da
jadnim zivotinjama bez ikakvog razloga oduzmu zivot.....pomislim ...neka im to bude jedina
radost!

To nisu ljudi vec nzm kako da ih nazovem...

Moj 400_ti post je za vas, drage moje zivotinjice.
Nema nas previse na ovoj temi u nasem gradu, ne zato sto vas malo njih voli, nego tako...

Nesto od Jesenjina, za nas mali jubilej!

Probudi me sutra u svanuce,
Moja dobra i strpljiva mati!
Otici cu na drum blizu kuce
I dragoga gosta docekati.

Video sam danas iz daleka
Trag sirokih tockova u lugu.
Vetar ispod oblacnoga venka
Njise zlatom poprskanu dugu.

On je proci sutra cim osvanbe
Kapu mesec pod zbun da spusti
A crvenim repom ce da mane
Kobilica ispod njiva pustih.

Probudi me sutra rano zorom
I osvetli nas sobicak tamni.
Svi govore da cu postat skoro
Ruski pesnik znameniti, slavni

Opevacu kucu i vas dvoje
Krov, pec nasu i svitanja plava...
I na pesme izlice se moje
Toplo mleko tvojih ridjih krava.

Juce sam okupala svog malog macorcica Gandija, sad se vidi da je beo!
Inace, zauzele moje macke kuhinju u prizemlju, grle smederevac, u lov i ne idu, naviklo to na granule, ja im kupujem vitamine a cipele nemam...a najvise me nervira Cuca, neznam jel to macka specijalizovana za ptice, tek svako jutro nadjem perje ispred vrata i sad celu zimu ima da sedi u jelkama, a vrapci glupi...

Prilozi

• beta.JPG
    beta.JPG
    77,6 KB · Pregleda: 7
Izvinite, pobegla mi slika bez teksta sve u zelji da se pohvalim da sam nocas, evo jedan po ponoci, ja skapirala kako se to radi.
Moralnu podrsku imala sam od svih vas da cu nauciti ali me ludishinter danas definitivno ubedio a moja draga Valeria, ko djaku prvaku potanko objasnila.
Inace, na slici je moja Betelka, zvana Beta,,,,,,,

Ovo je moj 500_ti post!
Posvecujem ga temi o zivotinjama koja me i navukla na Krstaricu!
Moj grad, koji ne bih dala ni za jedan drugi, pun je ljubitelja zivotinja. Medjutim, ne oglasavaju se. Zato zahvaljujem svima onima koji su se oglasili na ovoj temi. Posebno, nasoj aleksinackoj snajci LJILJI MMM, zeni velikog srca, koja se oglasila na pdf Nis, lepim recima i slikama svojih pasa..
Nista! Pisacu i dalje, pa makar i sama ili dok mi ne zakljucaju temu. mogu mi je zakljucati ali ne i moje srce i ljubav prema zivotinjama!

Meni je ovo prelepo pa rekoh da podelim sa vama. Ovo su deca naših forumskih prijatelja. Pas ih je video pre 10 meseci pa sad kada smo došli u posetu. Ovo sam pokazala samo jednom dečici i evo kako izgleda njihovo oduševljenje......Laza je rekao "kroz" a mi majke "NE" u glas. Odnelo bi kučište malog Lazu :zcepanje:

Izvinite, pobegla mi slika bez teksta sve u zelji da se pohvalim da sam nocas, evo jedan po ponoci, ja skapirala kako se to radi.
Moralnu podrsku imala sam od svih vas da cu nauciti ali me ludishinter danas definitivno ubedio a moja draga Valeria, ko djaku prvaku potanko objasnila.
Inace, na slici je moja Betelka, zvana Beta,,,,,,,

Super su ti mace, a ja imam problem sličan tvom. Ni ja ne umem da kačim slike.:rumenko: Što ti to meni ne bi objasnila "ko đaku prvaku"? :zper:

Pocastvovano sam, dra prijateljice, da i mene pita neko!
Ja to ovako..
Kliknes na ODGOVORI, ispod nadjes uredi priloge. Tada klik na browse i odaberes slicicu sa compa. Na dnu ce ti se pojaviti da je prilog dodat, kliknes ok i to je to.

Jao ako ovo vidi ludishinter iskidace se od smeha, a i Kurt...oni mi objasnjavali, pa Valeria, pa moj sin....ali eto, nekako sam skapirala.

Evo par slicica moje Lise:)

Bas ti lepa maca..

Pocastvovano sam, dra prijateljice, da i mene pita neko!
Ja to ovako..
Kliknes na ODGOVORI, ispod nadjes uredi priloge. Tada klik na browse i odaberes slicicu sa compa. Na dnu ce ti se pojaviti da je prilog dodat, kliknes ok i to je to.

Jao ako ovo vidi ludishinter iskidace se od smeha, a i Kurt...oni mi objasnjavali, pa Valeria, pa moj sin....ali eto, nekako sam skapirala.

:hahaha::rotf::hahaha::rotf: znaci ne verujem da si naucila:hahaha::rotf:..salim se..:lol:

Back